VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

AVTORSKA DELA
RUDIJA KLARIČA

PISAVA:  A-  A•  A+

24.06.2016

Tema:

RUDI KLARIČ - PONUDBA ASTRO

VKLJUČUJE TUDI ASTROLOŠKA ORODJA

Vsebina

ASTROLOŠKI IZRAČUNI

12.01.2015

Rudi Klarič

PONUDBA AVTORSKIH DEL,

STVARITEV IN STORITEV

PRISTOPA Sem&vem® 

 

 

ASTROLOŠKI IZRAČUNI Sem&vem®

NAMEN

Astrološki izračuni so eno od orodij pristopa Sem&vem®. Izdelani so v skladu s temeljnimi načeli pristopa. Uporabnicam in uporabnilom pristopa omogočajo spoznavanje in razumevanje naravnih priložnosti za lažje in hitrejše doseganje delovnih, podjetniških, zdravstvenih, ustvarjalnih, osebnostnih ... življenjskih prizadevanj. V pomoč so za varovanje pred boleznimi, za večjo varnost pri delu in v cestnem prometu, za boljše razumevanje v sopdelovanju, partnerstvu, v družini in za doseganje številnih drugih osebnostnih hotenj.

Koristni niso samo zate, pač pa tudi za Tvoje bližnje.

Astrološki izračun - izdelan po pristopu Sem%vem® je posebej dragocen za starše, ki hočejo že ob rojstvu (čimprej) spoznati značaj, nadarjenosti in šibkosti svojega otroka, da bi mu bili pri odraščanju kar najbolj v pomoč. S podatki iz izračuna so otroku lažje v podporo na poti do izboljšanja otrokovega značaja, prepoznavanju nadarjenosti, krepitvi njegovih prirojeno šibkih delov organizma in čiščenju njegove duševnosti in organizma raznih slabosti in šibkosti, kar je otroku v pomoč na zahtevni poti do trajnostnega življenjskega uspeha. 

ASTROLOŠKI IZRAČUNI, KI SO IZDELANI PO PRISTOPU Sem&vem®, SO NAMENJENI IZKLJUČNO SAMO REDNIM UPORABNICAM IN UPORABNIKOM TEGA PRISTOPA.

S svojim pristopom Sem&vem® podpiram izdelavo dveh vrst tipskih izračunov:

  • IZRAČUN NADARJENOSTI IN SLABOSTI OTROKA - PO OSEBNEM NAROČILU STARŠEV (ALI SKRBNIKOV)
  • IZRAČUNI NAJUGODNEJŠIH ASTROLOŠKIH (NARAVNIH) OBDOBIJ ZA LAŽJE IN HITREJŠE DOSEGANJE HOTENJ, NAMENOV, CILJEV NAROČNICE ALI NAROČNIKA - ZASE ALI ZA SVOJE PODJETJE

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.