VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NARAVNIK 2022
NARAVA IN VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

14.11.2021
NARAVNIK® 2022

14.11.2021

Tema:

NARAVNIK® 2022

NARAVNIK 2022 BO KMALU RAZPRODAN

Vsebina

NARAVNIK® 2022

16. 12. 2021

Rudi Klarič

DNEVNI POSLOVNIK

PRIROČNIK DUHOVNIH IN NARAVNIH PRILOŽNOSTI

Naravnik® 2022

 

UVODNA SPODBUDA AVTORJA NARAVNIKA

Naravnik® je dosežek modrosti mnogih prednikov, ki si jih prizadevam nadgraditi z mojimi raziskovalnimi življenjskimi spoznanji. Potrudil sem se, da bi s to uvodno spodbudo svoja spoznanja opisal in razložil tako, da bi postala razumljiva in praktično uporabna za vsako osebo, ki jo moji raziskovalni dosežki zanimajo. Če kljub mojemu in Tvojemu prizadevanju česa ne razumeš, mi pošlji Tvoje vprašanje na moj delovni e-naslov: rudi@semvem.info, pa Ti bom poskusil čim prej odgovoriti. Pridržujem pa si pravico, da vsebino Tvojega vprašanja in moj odgovor delno ali v celoti objavim na moji spletni strani: www.semvem.com.

Vsa doslej prejeta vprašanja in moje odgovore najdeš na zgoraj navedenem spletnem naslovu tako, da vstopiš skozi vrata VSEBINE PRISTOPA, potem poiščeš polico, v kateri se izmenjujejo besede: ZA DANES VEST – VPRAŠANJA – ODGOVORI, in pobrskaš po vsebinah. V primeru, da tam na svoje vprašanje ne najdeš zadovoljivega odgovora, Ti predlagam, da mi pišeš in na ta način obogatiš spletno zakladnico vprašanj in mojih odgovorov.

OD NOVOROJENE OSEBE DO DUHOVNEGA PREBUJANJA

Vsako duhovno bitje po enaki poti, skozi lažji ali zahtevnejši porod, pride na ta svet. Po porodu kot novorojena oseba seveda še nisi osebnost. Dobiš pa že svoje osebne podatke: ime, priimek, čas in kraj rojstva. Tvoja pamet zna že takoj po uspešnem porodu nagonsko kričati, sesati, spati, nima pa še poklica, lastnine, denarja ... ne zna še sedeti, niti hoditi, niti govoriti ... nima niti zavestnega nadzora nad izločanjem potu, odvečne vode, blata ... Skratka, Tvoja duša, njena pamet in telo so zate – dokler se ne začneš duhovno prebujati – povsem neuporabni.

V času rasti Tvojega telesa Tvojo dušo, Tvoje telo in Tebe obkrožajo bolj ali manj izurjene, duhovno bolj ali manj speče osebe, brez katerih si popolna ničla. Tvojo pamet učijo govora, obnašanja, kakanja, lulanja, jesti z žlico, nabadati hrano z vilicami ... Tebe sploh ne poznajo in Te večinoma niti ne opazijo. Vidijo samo lastnosti Tvoje trmaste ali poslušne, svojeglave, samoljubne, pogosto tudi moreče, zamorjene ali pa zmedene pameti. S prvimi razočaranji, boleznimi, neuspehi, trpljenji, pa tudi z izjemnimi delovnimi dosežki, zmagami, uspehi Tvoje pameti, skratka ob življenjskih stresih oziroma šokih, se začenjaš duhovno prebujati. Pot od novorojene osebe do začetka duhovnega prebujanja in morebitne preobrazbe v osebnost je strma, naporna, zahtevna in tudi nevarna. Mnoga duhovna bitja na tem svetu ne ostanejo dovolj dolgo, da bi se duhovno prebudila.

Duhovna Prebujevalnica® za ta dan

Kot je duhovni svet človeško telo zasnoval iz opičjega, je tudi osnova človeške duševnosti, njene pameti, možganov, živčnega sistema in sploh celotnega organizma živalskega izvora. Dokler duhovno spiš, delovanje Tvoje duše in telesa upravlja podzavestno delujoč operacijski sistem vesoljnega računalnika (narava). Za razvoj plemenitih (človečnih) lastnosti Te podpira poseben – nadzavestni – del vesoljnega računalnika. Le-ta Ti je v pomoč pri duhovnem prebujanju, osebnostnem razvoju in zbiranju modrosti. Dokler pa duhovno spiš, se zgolj samodejno ohranjajo podedovane podzavestne zmedenosti in norosti Tvoje pameti. Ko se duhovno prebujaš, se imaš priložnost v zavesti soočati bodisi s plemenitimi lastnostmi in modrostmi vesoljnega računalnika, kot tudi z živalskim besnilom, ki iz podzavestnega dela pameti občasno samovoljno in samoljubno vdira v zavestni del Tvoje duševnosti.

Naravnik® za vsak dan v letu vsebuje izbor energijskih besed, katerih bistvo dotičnega dne ojačuje nadzavestni del vesoljnega računalnika. Z občutkom za bistvo dotičnih besed lahko zavestno višaš raven svoje duhovne prebujenosti. Za to ne potrebuješ nikakršnega znanja niti znanosti. Le svojo pozornost v duševno čimbolj brezskrbnem in telesno sproščenem stanju za nekaj minut prisebno usmeri v bistvo sporočila za dotični datum, ki ga najdeš spodaj na vsaki Naravnikovi datumski strani. Potem si tistega dne večkrat prizadevaj začutiti bistvo, pomen, lepoto in moč dotičnih energijskih besed. Tako čistiš svojo duševnost in si sočasno krepiš tudi vitalnost organizma. Da lažje in hitreje razumeš delovanje sistema, so Ti v pomoč navodila za uporabo Naravnika, pod naslovom: OPIS DVANAJSTIH NARAVNIKOVIH ZNAČAJSKIH OBDOBIJ.

Želim Ti uspešno vsakodnevno višanje ravni Tvoje duhovne prebujenosti na Tvoji življenjski poti – od duhovnega spanja do duhovne prebujenosti – od osebe do osebnosti.

delo ciste vesti

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2024 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.