VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

ŠPORT - OLIMPIJADA

ENERGIJSKO POLJE DUHA

Vsebina

KAKO SREBRO SPREMENITI V
ZLATO

13.08.2008

Rudi Klarič

KAKO SREBRO SPREMENITI V ZLATO

13. 8. 2008 po slovenskem času – navsezgodaj – sta na igrah v Pekingu presrečna Sara in Miha osvojila olimpijsko srebro.

Do zlata in izenačenja novega svetovnega rekorda jima je zmanjkalo le petnajst stotink sekunde.

Sara Isakovič in njen športni vaditelj Miha Potočnik sta opravila imenitno delo. Težko je verjeti, da bi lahko na polju znanja in telesne pripravljenosti dosegla bistveno več. Svet že pozna večino skrivnosti duše in telesa in je zato na telesnem in duševnem področju vsak dan vse manj rezerv.

Drugače pa je na energijskem in informacijskem polju duha. Tu izgleda vse še zelo skrivnostno, mistično, neverjetno, nedoumljivo globoko in visoko. Jasno je le, da energijsko in informacijsko polje duha ponujata neizmerne možnosti.

Ko na polju znanja, telesne spretnosti in moči, ni več omembe vrednih rezerv, Ti za hitrejši razvoj ostane le še sijajno področje duhovne moči. Okrepljena prisotnost duha nedvomno omogoča osupljivo preseganje obstoječih dosežkov prav na vseh področjih življenja.

Prisotnost duha Ti omogoči, da iz osebe postaneš osebnost.

Z urjenjem notranje moči bi (na primer) Miha, Sarin športni vodnik, če bi seveda hotel, brez posebnih težav opustil kajenje. Na ta način bi vsekakor v njegovem in Sarinem življenju bistveno zmanjšal pomen vonja po nikotinu in za prav toliko povečal svojo prisebnost – prisotnost duha.

Neznansko domišljavo pamet ima vsakdo, ki misli, da s tem, da svoj organizem uničuješ (na primer) z nikotinom, ne škodiš svoji vesti in svojemu življenjskemu smislu. Škoda, ki jo povzročaš s svojim duhovnim spanjem, je še bistveno večja. Od Tvoje kadilske miselnosti imajo škodo tudi Tvoji starši, otroci, partnerke ali partnerji, sodelavke in sodelavci ... Živijo, delajo ali sodelujejo v energijskem polju človeka, ki ne premore neposredne povezave niti s čisto vestjo niti s čisto naravo.

Moje delo lahko opravljam vestno in polno odgovorno samo tako, da vse kadilke in kadilce, ki bi hoteli svoje možgane odvaditi želje po dimu, vztrajno vabim v mojo Prebujevalnico na urjenje za krepitev notranje moči.

S tem, ko objavljam moja povabila, ohranjam nemoteno povezavo s svojo čisto vestjo.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.