VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
1. DAN - STRICI •

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

REINKARNACIJA-STRIC-TETA

Vsebina

11. DAN - PREBUJEVALNICA ZA STRICA •

sam 01.07.2014

Rudi Klarič

ČAKALNA VRSTA

NSX se je danes zjutraj oglasila v ljubljanskem BTC-ju v prvem nadstropju palače DIAMANT, ki se nahaja med Emporiumom in Liedlom. Obljubil sem ji, da ji bom pokazal svoj pravkar patentirani izum, imenovan Izoliran Multimedijski Prostor (IMP), s tržnim imenom Prebujevalnica®, katerega preizkušam v treh izvedbah.

“Čemu pa zadeva služi?” jo je zanimalo potem, ko je vstopila v se je udobno namestila v naslanjaču, izdelanem posebej za IMP. Rade volje sem ji razložil.

“V bistvu gre za to, da človek v Prebujevalnico vstopi utrujen, črnogled, zaspan, čemeren, turoben, hudoben, zavisten in na smrt bolan, ven pa pride svež, prebujen in zdrav.”

“Koliko časa pa mora biti notri?”

“Od 31 do 61 minut. Odvisno od tega, kaj hoče doseči.”

Začela se je pretegovati v fotelju in me gredati na njen posebno zapeljiv način.

Končno je priznala:

“Imam občutek, da že deluje. Kolikokrat pa mora oseba uporabiti IMP, da doseže, kar hoče?”

“Odvisno od tega, kaj hoče, v kakšnem okolju živi in kaj dela. Če ima zelo stresno in zahtevno življenje, je najbolje, da Prebujevalnico uporabi vsak dan, sicer pa lahko tudi bolj poredko.”

Vstala je in se začela zvirati v bokih.

“Neverjetno, kar sam od sebe se mi sprošča območje križa in ledvic. Kako ta re荠funkcionira?”

“Podobno kot kopalnica za telo. Kdor je bolj obremenjen ali če dela umazana dela, si seveda zelo koristi, če pogosto uporablja kopalnico. Razlika je le v tem, da je kopalnica narejena za umivanje zunanjosti telesa, Prebujevalnica® pa človeku omogoča energijsko globinsko čiščenje in notranjo osvežitev in prerojevanje vseh organov organizma. Če ima človek miselno zelo zanemarjeno zavest in s tem tudi zakrčeno oziroma zapacano notranjost telesa, mora biti v tej 'kopalnici za miselnost' pač dlje in večkrat.”

“Kot nalašč za mojega strica.” Posmejala se je in dodala: “Namesto lustracije oziroma namesto kesanja in katarze ...”

“Res je,” sem ji razložil. “Stvar deluje kot pospešena reinkarnacija s posebnostjo, da Ti ni treba predčasno oditi na oni svet, da se duhovno in organsko prerodiš.”

Spet se je udobno zleknila v naslanjač.

“Ali imaš v Prebujevalnici tudi predstavo na temo reinkarnacije?” 

Nisem je hotel preobremeniti, zato sem ji za začetek izbral vsebino, ki je namenjena privajanju.

Medtem ko NSX uživa v Prebujevalnici, pa zate, ki spremljaš moje neodvisne komentarje v zvezi s strici lobisti, sodiščem in političnim zapornikom Janezom Janšo - še nekaj besed o reinkarnaciji.

Človek - kot prebujeno duhovno bitje - seveda ni rastlina ali žival. Potem, ko njegovemu organizmu poteče življenjska doba, se vrne nazaj na oni svet in si ogleda bolj ali manj zanimiv film tega, kar je počel, doživel in izkusil na tem svetu.

Kdor je v življenju zapravljal čas za čustveno ali kemično omamljanje in podpiral ali celo sam počel grozodejstva, bo smel ponovno priti na ta svet le v obliki domače živali, na primer kot zajec, konj, koza, maček, pinč, buldog, domača ali divja svinja, opica, govedo, vrana, galeb …

NSX je vsa razsvetljena, sproščena in razposajena izstopila iz Prebujevalnice.

“Superca,” je ocenila počutje. ”Kdaj se bo dalo Prebujevalnico imeti doma? Kupila bi jo za strica. Morda bi mu tako le ne bi bilo treba prihodnjič na ta svet pricopotati v pojavi bulmastifa ali volčjaka?”

“Kar brez skrbi, bulmastifi so rezervirani za angleške zločince. Tvoja teta in stric pa sta slovenskega rodu. Najverjetneje bosta kaj bolj perjadi podobnega.”

“In kaj lahko storim zanju, da bi se izognila puranovi ali kokošji izkušnji?”

Zdela se mi je nekoliko pretresena, zato sem jo pomiril.

“Samo tri stvari: najprej morata izpustiti iz zapora Janeza Janšo. Drugo: iti morata na volišče in voliti vsak po svoji vesti in ne več po svoji ideološki pameti. Tretje: redno morata hoditi v Prebujevalnico in absolvirati vseh njenih sedem stopenj: PRIVAJANJE, SPROSTITEV, SAMOZDRAVLJENJE, VAROVANJE ZDRAVJA, ZAVEDANJE, USTVARJALNOST, PRISEBNOST.”

“Ne vem, če bosta to zmogla,” je bila nekoliko v dvomu.

Prizanesljivo sem jo pogledal.

“Kaj naj Ti rečem, dekle? Jaz sem izumil Prebujevalnico, koliko ljudi jo bo uporabljalo pa je stvar trženja. Najbolje bo, da si kupiš svojo. Za javne Prebujevalnice bo prav kmalu čakalna vrsta.”

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča ”‹

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.