VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
1. DAN - STRICI •

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

MOJ PRISTOP

Vsebina

17. DAN - PREBUJEVALNICA •

07.07.2014

Rudi Klarič

POVEZAVA > predstavitev avtorja

KOPALNICA ZA ZAVEST

Sedaj me že toliko ljudi sprašuje o Prebujevalnici, da sem dolžan pojasnilo. Večina namreč misli, da sta NSX in Prebujevalnica plod moje domišljije in sem si ju preprosto izmislil.

NSX si nisem izmislil. Resnično obstaja in je približno taka, kot jo vam slikam. Ne smem pa je bolj natančno opisati, ker bi se lahko zgodilo, da bi jo kdo prepoznal. Lahko bi, na primer, opisal njene goste črne lase ali valovite kodre pšenične barve, kako krasijo njen, od Jadranskega morja in kraškega vetra zagoreli vrat ... Podrobno bi lahko razčlenil velikost njenega oprsja in bokov, opisal lepoto njenega nežnega obraza, prefinjen način njenega izražanja, govora, dihanja, zviranja ... Vendar bi bilo tveganje, da ostanem brez nje, preveliko. Ker dela pod krinko, moram pač, na primer, napisati, da je uživala prekmursko gibanico, četudi je bila v resnici ljubljanska.

Prebujevalnico pa sem si resnično izmislil. Je plod mojega zadnjih 20 let trajajočega raziskovanja in razmišljanja o življenju na tem svetu.

Nečakinja strica X in Prebujevalnica imata veliko skupnega. NSX je namreč imela neozdravljivo bolezen. Stric X ji je uredil zdravljenje pri šamanu v Južni Ameriki, ki pa ji je povedal za Indijanca v Severni Ameriki, natančneje v Arizoni. Indijanec ji je priporočil vrača v Afriki. Čarovnik iz Obale slonove kosti ji je predlagal guruja v deželi Tamil Nadu v Indiji. Guru iz Thiruvannamalaja jo je seznanil s Sikhom  iz Mumbaja. Ta ji je povedal zame, srečala sva se namreč na njegovi poroki. Tako se je utrujena, a srečna vrnila v Slovenijo. Po nekaj letih popolnoma ilegalne uporabe moje Prebujevalnice na od Ljubljane nekoliko odmaknjenem Podgozdu (stric ji tega nikoli ne bi odpustil) je ozdravela. Stricu je govorila, da hodi na jogo (to ji je dovolil), v resnici pa je prihajala le na osebne pogovore in treninge k meni. O jogi nima pojma. Ko so tete videle, kako je ne samo ostala živa, pač pa se je tudi po videzu popravila in celo pomladila, so tudi one začele hoditi na jogo misleč: bolj od daleč je metoda, boljša je. Na Podgozd seveda nikoli ne bi prišle, četudi bi vedele zanj. Strici ne bi dovolili.

To je to.

Prebujevalnica na Podgozdu je torej resnična. Uspelo mi jo je celo patentirati na Uradu RS za intelektualno lastnino. Številka patentne prijave je P-201300275.

In kaj ima to opraviti z Janezom Janšo?

Verjamem, da ga bodo morali strici iz ozadja in sodišče iz ospredja prej ko slej izpustiti iz objema zločinske sodne prakse. Ko bo na svobodi, si bo, če me moja pamet ni zmotila (tudi moja inteligenca je zmotljiva), še bolj prizadeval za načine, s katerimi bi vsem, ki živimo v Sloveniji, pomagal do zdravilnih, bogatih in osrečujočih razmer. Pri tem pa bi mu lahko bila moja Prebujevalnica kot vsakodnevno uporabna kopalnica za zavest v neprecenljivo pomoč.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.