VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
1. DAN - STRICI •

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

KAJ NAM PA MOREJO! Maks Furjan v vlogi botra - igrani film BLIŽNJICA

Vsebina

18. DAN - NEPOTREBNO ODLAŠANJE •

08.07.2014

Rudi Klarič

NESPOSOBNOST ALI ZLONAMERNOST?

Evropsko sodišče za človekove pravice je prisodilo vrsto kazni Republiki Sloveniji zaradi nepotrebnega odlašanja pri sojenju.

Po mojih izkušnjah socialistična sodna praksa, ki je še v veljavi, ohranja dve vrsti nepotrebnega odlašanja:

odlašanje zaradi nesposobnosti ali pa - zlonamerno odlašanje.

ODLAŠANJE ZARADI NESPOSOBNOSTI

je lahko posledica sodničine ali sodnikove lenobe. Lahko pa gre tudi za prirojeno nagnjenje k odlašanju neprijetnih opravil, okostenelost in posledično neiznajdljivost ali neustvarjalnost. Z načrtno uporabo moje Prebujevalnice bi lahko v sodstvu bistveno zmanjšali nepotrebno odlašanje, če je vzrok nesposobnost.

ODLAŠANJE ZARADI ZLONAMERNOSTI

je kaznivo dejanje in težji vzrok za sodne zaostanke. Za sodne postopke, ki so botru, stricem in tetam v ozadju neljubi, je socialistična sodna praksa razvila bogato vrsto prijemov pravne stroke, s katerimi je mogoče določene stranke v postopku mučiti poljubno število let, po potrebi tudi dosmrtno.

Eni mi pravijo, da gre v političnem sodnem procesu proti Janezu Janši za odlašanje zaradi nesposobnosti, drugi pa, da gre za odlašanje zaradi zlonamernosti. Moja vest mi pravi, da gre v tem primeru za oboje.

Sodnim mučiteljem, ki z nepotrebnim odlašanjem mučijo zaradi zlonamernosti, niti skoraj vsemogočna Prebujevalnica ne more biti v pomoč. Pa ne zato, ker si z mojim izumom ne bi mogli pomagati. Z glavo v pesku seveda Prebujevalnice sploh ni mogoče niti videti, kaj šele uporabiti. Poznajo, vidijo in priznavajo samo eno pot. Zaslepljeni od namišljene veličine rdeče barve in zasvojeni z njeno specifično sodno prakso ne morejo videti poti, ki bi jih pripeljala v Prebujevalnico.

Potrebujejo nekoliko daljšo predpripravo - Poboljševalnico.

Če Ti rdeča barva ne pomeni nič manj in nič več kot druge, Ti priporočam, da preizkusiš najprej mojo Prebujevalnico na Podgozdu, kasneje pa še tiste, ki jih že pripravljam v BTC-ju.

Več podatkov o mojem pristopu SEM&VEM in Prebujevalnici je dostopnih v tiskani predstavitvi z naslovom POMEN MISELNOSTI za ceno 6 EUR. V ceno sta vključena DDV in poštnina.

Naročiš jo lahko po e-pošti:

cultura.europaea@siol.net

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.