VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
1. DAN - STRICI •

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

ZORNI KOT NADZAVESTI

Vsebina

20. DAN - ZA SPREMEMBO •

10.07.2014

Rudi Klarič

VOLITVE 13. JULIJA 2014 - ZA SDS

Moram priznati, da moja ocena SDS ne izhaja iz razvojnega niti volilnega programa te politične stranke. Verjamem pač, da je kakovost in uresničljivost programa stranke odvisna predvsem od tistih, ki stranko vodijo.

Ker SDS vodi Janez Janša, tej stranki zaupam. Moje zaupanje izhaja iz moje ocene, da ima SDS za predsednika častivrednega, izjemno sposobnega, izkušenega, pokončnega in nadpovprečno poštenega politika.

Kdor je prebral moj POMEN MISELNOSTI (predstavitev mojega pristopa za spodbujanje naravne samozdravilne moči telesa, varovanje zdravja in pospeševanje osebnostnega razvoja), ve, da je od misli, besed in dejanj posamezne osebe odvisno tudi stanje v organizmu dotične osebe.

Posamezne besede so lahko za organizem posameznice in posameznika, države in človeštva zdravilne ali pa škodljive. Odvisno od tega, za kaj, kje, za kakšen namen in kako jih uporabi.

Da bi opozoril na pomen in moč nekaterih besed, sem hkrati s POMENOM MISELNOSTI izdelal tudi POGLED SEM&VEM, ki shematsko prikazuje pomen približno 50 besed, katerih pravilno razumevanje je odločilnega pomena za zdravje, srečo in življenjski uspeh vsakogar.

Da bi preveril pomen SDS za Slovenijo v sedanjem trenutku, sem se preko svojega pristopa povezal z nadzavestnim delom vesoljnega računalnika in sem glede pomena SDS dobil naslednji odgovor:

S - bela barva - SREČA - SAMOSTOJNOST - SVOBODA

D - modra barva - DOM - DRUŽINA - DOMOVINA

S - rdeča barva - SOCIALA - SOŽITJE - SODELOVANJE

Odgovor je še posebej zanimiv, ker gre za barve slovenske zastave. Opozarja tudi, da rdeča barva sama po sebi ni škodljiva. Škodljiva je le njena napačna uporaba oziroma ideološka zagledanost (zaljubljenost) vanjo namesto v njene naravne cilje.

Kolikor spremljam delo SDS in prizadevanje njenega predsednika (trenutno političnega zapornika), se sporočilo nadzavestnega dela vesoljnega računalnika in njegove besede povsem ujemajo z bistvenimi cilji programa SDS.

V nedeljo, 13. julija 2014, imamo vsi, ki si prizadevamo, da bi pospešili svoj osebnostni razvoj, prijetno priložnost, da oddamo svoj glas za SDS. Število teh glasov bo povedalo, koliko od tistih, ki imamo volilno pravico, zaupa SDS in njenemu predsedniku.

Verjamem, da bi bil volilni uspeh Janeza Janše na nedeljskih volitvah pomembna bližnjica do časa, ko bo v Sloveniji za vse večne čase postala kazniva uporaba kriminalne sodne prakse iz časa pred osamosvojitvijo.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.