VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
1. DAN - STRICI •

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

MOČ POLNE LUNE

Vsebina

23. DAN - ASTROLOGIJA •

13.07.2014

Rudi Klarič

VOLITVE NA POLNO LUNO

Če imaš Naravnik seveda na minuto natančno veš kdaj bo naslednja polna luna, mlaj, super luna, kdaj narava podpira prebavo in presnovo ogljikovih hidrratov, kdaj beljakovin, mineralov, maščob in kdaj so človeku v pomoč temeljne naravne zakonitosti ...

Vsakdo ve, da polna luna vpliva tako na plimovanje oceana kot na delovanje možganov. Malokdo pa se pomena tega spoznanja že zaveda.

Večina še vedno misli, da gre za naključje ali krivico, kadar se športni ali delovni rezultati razlikujejo od pričakovanj. Verjamejo, da se jim godi krivica, oziroma da nekega dne iz neznanih razlogov pač niso v formi.

Z ustreznim urjenjem nadzora nad lastno pametjo in njeno miselnostjo lahko dosežeš, da imaš od polne lune korist namesto škodo. Vendar večina državljank in državljanov Slovenije o urjenju, ki poteka po mojem pristopu Sem&vem® v Prebujevalnici na Podgozdu, še nič ne sluti. Torej je dobro in prav, da tudi na tem mestu razložim ponen vsebino in način tega urjenja.

Dogajanje v Prebujevalnici ni primerljivo s telovadbo, avtogenim treningom, či gongom, jogo, reikijem, taj-čijem ali raznimi meditacijskimi tehnikami. Serm&vem® in Prevujevalnica® sta nadgradnja tega.

Prebujevalnica® Ti omogoča zavestno urjenje za dviganje ravni Tvoje duhovne prebujenosti in krepitev prisebnosti. Omogoča Ti, da lahko ločeno nadzoruješ nadzavestni, zavestni in podzavestni del Tvoje pameti.

Če ne premoreš dovolj visoke stopnje prisebnosti, si v času polne lune, retrogradnega gibanja vplivnih planetov in podobnih astrološko pomembnih astronomskih (naravnih) dogajanj lahka žrtev začasno motenega delovanja lastne pameti. Ko motnja mine, je s posledicami - pri tistih, ki so žrtve motnje - veliko nepotrebnega dela. Tovrstni preobremenitvi se lahko izogneš, če pravočasno upoštevaš priporočila Naravnika.

Kdor je poznal “skrivnost”, da bo na dan volilnega molka oziroma volitev polna luna (in to ena močnejših v letu), in je temu dejstvu prilagodil način svojega predvolilnega nastopa, si je pridobil neprimerno večje možnosti za uspeh - v primerjavi s tistimi, ki astrološko vedenje podcenjujejo ali celo prezirajo. Pri tem pa (v obdobju tovrstne polne lune - kot je bila včeraj, 12. julija 2014, ob 13.26), ni pomemben samo dan polne lune, pač pa tudi obdobje že deset dni prej.

Zaradi obdobja tovrstne polne lune so imela na svetovnem prvenstvu moštva čustvene narave (na primer “vroči” Brazilci in Argentinci) bistveno manjše možnosti v primerjavi z moštvi manj temperamentne narave (na primer “hladni” Nemci in Nizozemci). Drugače bi bilo, če bi, na primer, Brazilci (zaradi polne lune) preventivno uporabili specifično urjenje za krepitev stopnje prisebnosti v takih razmerah.

Zanimivo bo opazovati današnjo večerno tekmo med Argentinci in Nemci. Argentinci so se zelo namučili proti Nizozemcem, vendar jih niso uspeli premagati niti v rednem času niti v podaljških. Zmaga jim je pripadla šele po enajstmetrovkah zaradi višje trenutne prisebnosti posameznika - argentinskega vratarja - in ne zaradi visoke stopnje prisebnosti moštvenega nastopa.

Če argentinski trener v pripravi na današnjo tekmo ne bo upošteval obdobja polne lune in ne bo temu primerno pripravil moštva, bo deloval lahkoverno, čustveno oziroma ljubiteljsko (amatersko). V tem primeru bo pač po tekmi mislil in izjavil, da so se njegovi tekmovalci sicer trudili, vendar niso bili v formi. Pri tem bo zanemaril dejstvo, da je njegova naloga upoštevati razmere (okoljske, vremenske, astrološke ...) in pripraviti oziroma sestaviti ekipo tako, da bo glede na trenutne razmere v optimalni formi in sestavi.

Drugače bi bilo, če bi bila tekma v času mlaja. V tem primeru bi bili v prednosti “vroči” Brazilci in Argentinci proti “hladnim” Nizozemcem in Nemcem, ki pa bi lahko uspeli, če bi imeli za take razmere specifično pripravo.

Če Te zanima astrološki priročnik Naravnik, s katerim se lahko privadiš na vsakodnevno uporabo astronomskih oziroma astroloških podatkov o takratnih razmerah, ga lahko naročiš na e-naslovu:

cultura.europaea@siol.net

Neposreden dostop do podatkov o Naravniku > NARAVNIK

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.