VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

EKSPOZITURA E-BANKE

Vsebina

57. DAN - ENERGIJSKA BANKA •

16.08.2014

Rudi Klarič

ENERGIJSKA BANKA

V zvezi z mojimi neodvisnimi komentarji se pojavlja vse ve荠vprašanj. 

Zaenkrat še ne odgovarjam na poizvedovanja, ki mi jih zastavljajo duhovno še neprebujene osebe različnega rodu, kultur, spolov, izobrazbe, starosti ... na ravni svoje pameti. Pripravljam pa nov del moje spletne strani, ki bo urejen tako, da bo vsakdo lahko dobil odgovor na vsakršno vprašanje, pa naj si bo neumno ali genialno, domišljavo, oholo, naduto ali skromno.

Tu in tam pa se pojavi vprašanje, porojeno iz radovednosti, ki prihaja bodisi neposredno od Človeka kot prebujenega duhovnega bitja ali posredno od njegove zdrave pameti. 

Kadar se srečam s tovrstno vedoželjnostjo, moram seveda prednostno odgovoriti na tako vprašanje. Ocena stanja vesti v javnem sektorju državne uprave mora v takih primerih počakati, prav tako dogajanje v zvezi z mojo dvojno agentko NSX, ki hkrati tetam in stricem v ozadju poroča o meni, meni pa o njih. Ker jaz (v nasprotju z njimi) nimam česa skrivati, sem seveda neprimerno na boljšem.

Torej k stvari. Na neznanem kraju, na neznan način ... mi je neka oseba sporočila, da ob prebiranju mojih komentarjev, ki jih pišem v moralno in pravno podporo Janezu Janši, spet dobiva življenjski pogum, četudi je bila poprej že zelo črnogleda. Opogumljajo jo vsebine, s katerimi opozarjam na še vedno veljavno socialistično sodno prakso, ki je po moji vesti temeljni vzrok za pogubno moralno in gospodarsko stanje v Sloveniji. Ima občutek, kot da bi bili moji komentarji neke vrste banka čiste energije. Iz tega uvoda je sledilo vprašanje: ALI OBSTAJA ENERGIJSKA BANKA? 

Če bi me nekdo kaj podobnega vprašal pred tristo leti in bi mu jaz javno odgovoril na “tedanjem spletu” (v gostilni ali v cerkvi) v slogu, kot danes pišem, bi me pripadniki mreže tedanjih pravovernih po nekajletnem mučenju dali živega sežgati na javnem mestu v strah in grozo še živečih. Danes Te pripadnice in pripadniki vladavine prava (v pravo slepo verujočih) lahko na osnovi socialistične sodne prakse obsodijo zgolj in samo na osnovi svojega nikoli lustriranega socialističnega političnega prepričanja. Dovolijo Ti, da kandidiraš za rešetkami. Dopustijo Ti, da si izvoljen za rešetkami. Potem pa se zgražajo in Te klevetajo, ker si poslanec za rešetkami.

To počnejo samo zato, ker so prepametni, da bi lahko verjeli, da obstaja energijska banka, ki jih v popolnem skladu z njihovim nelustriranim početjem (skupaj z nelustrirano državo) zaradi neizvedene lustracije vodi v popolni moralno, gospodarsko in pravno zasluženi energijski bankrot.

Kaj je torej energijska banka in kako deluje?

Energijska banka je nadnaravni energijski sistem, ki povezuja oni svet s tem svetom. Natančneje opisano: energijska banka povezuje nadnaravni in naravni svet. Še natančneje povedano: svet smisla s svetom snovi povezuje energijska banka. 

Za razliko od živali imamo duhovno prebujeni dva dejavna vira energijske preskrbe: 

  • živalski energijski vir, ki Ti omogoča biološko raven življenja, prehaja iz naravnega zemeljskega okolja in osončja preko snovne energije – sonca, zraka, vode in hrane v Tvoje snovno telo;
  • duhovni energijski vir, ki je neobhoden za Tvojo človečnost, ustvarjalnost, prisebnost, prihaja iz duhovne razsežnosti v obliki čiste duhovne energije preko čiste vesti v Tvoje energijsko telo.

S pisanjem vlagam v vsako svoje besedilo preko čiste vesti pridobljeno čisto duhovno moč. Energija vsakega mojega dela čiste vesti je, potem ko je dokončno oblikovano, ves čas enaka in ne niha. To, kar niha, je dovzetnost posamezne osebe ob branju posamezne vsebine. Bolj je oseba čustveno prizadeta in posledično motena, manj energije lahko sprejme iz posameznega neodvisnega komentarja. Ker se čustveno stanje duhovno šibke ali celo neprebujene osebe (zaradi spreminjajočih se vplivov iz sonca, lune, osončja in čustvovanja v družbi) nenehno spreminja, se spreminja tudi dovzetnost za sprejem življenjskega sporočila moje čiste vesti. 

Kako deluje energijska banka?

Ko iz moje vsebine uživaš čisto energijo, se duhovno prebujaš. Ob prebujanju se krepita naravna samozdravilna moč Tvojega organizma in vestna ustvarjalna moč Tvoje zavesti. Če na ta način pridobljeno energijo zapraviš (na primer) za spletkarjenje, klevetanje, opravljanje, zamere, sovražnost, obsojanje brez tehtnih dokazov, podcenjevanje moči čiste vesti ... Ti energijska banka zapre dotok čiste energije. Ne moreš več uživati v branju del čiste vesti in izgubljaš duhovno moč. Če pridobljeno energijo porabiš za podporo vsebinam del čiste vesti, Ti energijska banka ponovno poveča dotok čiste energije in poveča se dovzetnost Tvojega organizma za samozdravilno življenjsko sporočilo narave. 

Kako lahko na zavesten način povečaš užitek ob sprejemanju čiste energije in branju del čiste vesti? To storiš tako, da za tisti neodvisni komentar, pri katerem ob branju najbolj uživaš, pošlješ povezavo nekomu, ki mu hočeš biti v pomoč. Če ne poznaš nikogar takega, se Ti slabo piše. Kaj bo imel tisti, ki mu pošlješ povezavo, od tega? Nič, če vsebine ne bo zmožen sprejeti, in veliko, če bo vsebina zanj zanimiva in hvalevredna. In kaj imaš Ti od tega? Energijska banka Ti za toliko poveča dotok sveže energije, kolikor Ti je bil izbor in pošiljanje izbrane vsebine nekomu, ki ga ceniš in spoštuješ, v užitek, zadovoljstvo in srečo. 

OPOZORILO

Ne pretiravaj z branjem del čiste vesti v prevelikem številu naenkrat. Bolj pomembna je kakovost branja kot količina. Če se vsak dan ustaviš pri enem stavku in ga dobro prežvečiš, preden ga použiješ, utegneš imeti od tiste vsebine neprimerno več, kot če posamezno vsebino, ali celo vse vsebine pogoltneš naenkrat.

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.