VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

RAKOVA POT - NAŠA POT

Vsebina

58. DAN - RAKOTVORNOST •

17.08.2014

Rudi Klarič

PLETENIČENJE, SPLETKARJENJE, GOVORIČENJE ...

V živalskem svetu: med žabami, ptiči, črički, psi, mačkami, kokošmi, ovcami, govedjo, volkovi ... poteka nenehno oglašanje in oglaševanje. Vsak živalski primerek z oglašanjem oglašuje svojo moč, položaj, ponudbo in povpraševanje. 

Človek nima samo možnosti nagonskega zvočnega oglašanja, ima tudi dar zavestno vodenega govora.

Tvoj dar govora lahko uporabljaš na nadzavestni ravni, lahko pa se izrazi tudi na zavestni in podzavestni način.

Nadzavestno raven govora uporabljaš samo v stanju duhovne prebujenosti. Na tej ravni skozi izbrane besede izraziš svojo vest. Na nadzavestni ravni z izborom vestnih besed v svojem okolju ali preko svetovnega spleta ustvarjaš energijsko polje čiste vesti.

Če se uglasiš na življenjsko sporočilo moje vesti (ko bereš moj komentar ali ko dobronamerno premišljuješ o mojem sporočilu), v svojem okolju ustvarjaš energijsko polje čiste vesti. Na ta način se varuješ, da ne zaideš na rakovo pot. Če pa si že na njej, se s prisotnostjo v energijskem polju čiste vesti duhovno toliko prebudiš, da zmoreš spremeniti pogubno smer razmišljanja in besedovanja.

Osebe, ki so sicer izjemno pametne, a duhovno neprebujene, uporabljajo govor na ravni naravne zmožnosti klepeta, ščebetanja, čivkanja, kvakanja, kokodakanja, kikirikanja, lajanja, mijavkanja, cviljenja, tuljenja, brundanja, sikanja, rezgetanja, mukanja, meketanja, kruljenja ... To ni nič narobe in je lahko celo koristno, v kolikor je namen klepeta naraven in ima nikomur škodljiv namen.

Četudi je govor pri človeku namenjen spodbujanju trajnostnega življenjskega smisla, ga samoljubna pamet duhovno neprebujenih zelo rada uporablja za širjenje nesmisla. Namesto, da bi širile duhovno bogastvo, se zločeste besede učene, a brezvestne pameti v energijskem polju slabe vesti začnejo nenadzorovano razmnoževati. Retorično usposobljena pamet vse bolj samoljubno govoriči, pleteniči in mlati prazno slamo, kar pa ni najhujše. Teroristična gibanja po svetu, fašizem, nacizem, komunizem, ideološki ali verski inkvizicionizem, rasni fanatizem, nacionalizem ... slede荠živalskemu nagonu podpirajo brezvestno miselnost, organizirano zasmehujejo čisto vest in omalovažujejo človekove pravice. 

Od slabe vesti dolgotrajno vodena brezvestna pamet začne vse bolj spletkariti. Širi misli in besede, katerih edini namen je škoditi vsem, ki so uspeli ohraniti vsaj za silo čisto vest. Od spletkarjenja zasvojena pamet je zmožna o Janezu Janši dolga leta organizirano proizvajati toliko laži in izmišljotin, da se pregreti tekoči trak tovrstnega spletkarjenja ne more več ustaviti. Izmišlja si vedno nove zlonamerne govorice. Zločinsko organizirana pamet postane zasvojena s potrebo po nenehnem klevetanju in zastraševanju. Oseba, ki je žrtev tovrstne miselnosti, se tega niti ne zaveda. Zato so posledice toliko bolj uničujoče.

Vzporedno z nebrzdanim razmnoževanjem partijskih celic se začnejo nebrzdano množiti tudi celice odgovornih organov. Sploh ni potrebno, da gre za organizirane člane zločeste organizacije. Zadošča, da so okužene samo vodilne osebe, in nelustrirano energijsko polje slabe vesti zlahka okuži vse organe skupnosti (tožilstvo, sodišče, policijo, gospodarstvo, novinarstvo ...).

Z edinim namenom, da ohranja podedovano prakso, si okužena pamet izmišlja nove načine za obstanek in si domišlja, da je ustvarjalna. V resnici pa je samo slepa žrtev samoohranitvenega nagona. Na ta način se ohranja samouničevalen proces zavratnega, nebrzdanega, vzvratnega delovanja organizma.

Iz miselnega in besednega pleteničenja rakotvornih ostankov partijskih celic se poraja zločesto energijsko polje, ki miselno omamlja, uspava in zahrbtno ubija v tem polju živeče, četudi so zagrešili samo to, da nekritično živijo v tem polju.

Izhod iz pasti brezvestnosti je beg v bolj zdravo energijsko polje tuje čiste vesti. Tako polje lahko najdeš bodisi v previdno izbranem mikro okolju doma ali v duhovno prebujeni tuji državi. Lahko ga ustvarjaš tudi z branjem mojih neodvisnih komentarjev.

V zgoščeni obliki lahko najdeš energijsko polje čiste vesti tudi v Prebujevalnici na Podgozdu. Na ta način se najlažje in najhitreje duhovno prebudiš, okrepiš in osamosvojiš.

OPOMBA

Morebitni znesek donacije za podporo raziskavam Zavoda Vest lahko nakažeš bodisi s sklenitvijo donatorske pogodbe, v kateri je donirani projekt natančneje opredeljen po Tvojem izboru, ali pa neposredno s plačilnim nalogom UPN/SEPA (namen CHAR) na transakcijski račun:

Zavod Vest, Podgozd 5, 1292 Ig

SI56 3000 0000 9206 209

Sberbank d.d., Dunajska cesta 128 a, 1000 Ljubljana

Avtor neodvisnih komentarjev se kot ustanovitelj Zavoda Vest zavezujem, da bo zavod vsako donacijo namenil za uveljavitev čiste vesti, človečnosti, zdrave kmečke pameti in za razkrinkavanje škodljivega delovanja vseh vrst brezvestnega delovanja državne uprave in sodstva v Sloveniji.

Odkritja te raziskave in priporočila o ukrepih za vestno ravnanje bodo javna, in v kolikor mi bodo sredstva Zavoda Vest to dopuščala, dostopna vsemu svetu.

Prednost pri prevodih v svetovne jezike bodo imeli tisti narodi, ki bodo na navedeni transakcijski račun prispevali najmanj toliko, kolikor znašajo stroški prevoda v njihov jezik.

POSEBNO POJASNILO

Nekaj rednih bralk in bralcev mojih vsebin me je opozorilo, da se ob vključevanju povezav, ki so navedene v mojih neodvisnih komentarjih, pojavi napis, ki opozarja, da nekaj s to povezavo ni v redu. Poskusil bom ugotoviti izvor in zagotoviti odpravo te bodisi tehnične ali morebiti zlonamerne motnje. Če pomislim, kolikšno škodo je že povzročila zlonamerna brezvestnost človeštvu, potem tudi v tem primeru previdnost ni odveč. Prosim Te, da mi pogumno pomagaš z obvestilom o vsakem primeru pojavljanja motenj pri spremljanju vsebin na moji spletni strani na e-naslov:

cultura.europaea@siol.net

zavodvest@siol.net

 

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.