VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

DOSEŽEK ŽARKE MISELNOSTI V GLAVAH VLADAJOČIH

Vsebina

62. DAN - ŽARKA MISELNOST

21.08.2014

Rudi Klarič

ŽARKA MISELNOST

V srednjem veku je bilo veliko odličnosti, zlasti v državni upravi – na kraljevskem dvoru. 

Redno umivanje glav med ljudstvom ni bilo v navadi. Zato pa je bilo toliko več nalezljivih bolezni: črne koze, driska, griža, kolera, tifus, kuga ...

Nihče ni imel svoje kopalnice. Celo na dvoru je bilo redno umivanje glave in celotnega telesa bolj izjema kot pravilo. 

Odličnice in odličniki so umazanijo na glavi (in v njej) prekrivali z lasuljami, pudrom in parfumom. Na neumitih glavah se je kopičilo telesno, znotraj njih pa miselno maslo ... 

Ko se je umazanije nabralo čez vsako mero, je začelo v državni upravi prevladovati bolno, blodno vzdušje, ki ga je porajalo energijsko polje slabe vesti.

Vsakogar, ki je menil, da je potrebno zamasleno glavo blodne miselnosti bodisi lustrirati ali pa očediti v energijskem polju čiste vesti, so odličnice in odličniki na brezhibno odličen način zaprli za najmanj dve leti, podobno kot Janeza Janšo leta 2014 v Sloveniji.

S tem, da se je izogibala energijskemu polju čiste vesti, pa seveda maslena miselnost ni bila očiščena žarkega masla. Nasprotno, energijsko polje slabe vesti in blodno vzdušje v državi, se je z vsakim političnim zapornikom bolj okrepilo.

Zgodovinsko dejstvo je, da se v vladavini energijskega polja slabe vesti začnejo možgani vladajočih in podložnikov kisati in pregrevati, potem zakuhajo in končno ponorijo. Na ta način je nekoč prišlo do znamenitega pojava splošno znanega pod imenom pariška komuna.

Ponorelo ljudstvo je menilo, da bo za telo države kaj bolje, če bodo naoljene, odišavljene, napudrane maslene glave vladajočih ločene od telesa. Za ta namen je nek tedanji izumitelj izumil giljotino.

Vendar je postopek s sekanjem glav kmalu zastarel.

Najbolj pametni voditelji oktobrske sovjetske revolucije so stvar bistveno poenostavili. Celotno carsko družino so preprosto postrelili.

A energjsko polje slabe vesti s tem ni bilo odpravljeno. Izkazalo se je, da je v energijskem polju žarkega masla mogoče - ne glede na to ali vladajo kronane glave ali “proletarci vseh dežel” - samo ubijati, ropati, zastraševati, zapirati svobodomiselne v taborišča.

Maslena miselnost je v energiskem polju slabe vesti zmožna nakopičiti neznanske količine žarkega masla na lastni glavi in v državi.

Zgodovinsko dejstvo je, da se s  niti s francosko revolucionarno, niti s fašistično, niti z nacistično niti s komunistično sodno prakso ni dalo niti pošteno niti pravično niti vestno voditi sodnih postopkov. 

Enako kot francoski revolucionarke in revolucionarji tudi fašisti in nacisti kot tudi vodilni komunisti niso dojeli, da si morajo vodilni v državni upravi pamet in celoten organizem redno umivati v energijskem polju čiste vesti, če nočejo okusiti vzdušja ponorelega ljudstva v brezvestno vodeni državi.

Da Tvoji možgani ne bi ponoreli, je torej neobhodno redno čiščenje Tvoje miselnosti v energijskem polju čiste vesti. Če se tega tudi Ti še premalo zavedaš, Te vabim, da preizkusiš mojo duhovno Prebujevalnico na Podgozdu: 

POVEZAVA> PREBUJEVALNICA

Gospodu Masleši kot trenutnemu predsedniku in njegovemu vrhovnemu sodišču tudi danes 21.8.2014, na 62. dan zapora Janeza Janše predlagam, da brez nadaljnjega odlašanja preverita, ali le-ta ni bil morda obsojen na osnovi kontinuitete komunistične, torej brezvestne sodne prakse. Ker gre za najuglednejšega legitimnega predstavnika slovenske opozicije in na demokratičnih volitvah izvoljenega poslanca, bo odlašanje še bistveno povečalo količin masla, ki bremeni slovensko brezvestno vladavino prava.

S svojim raziskovalnim delom stanja vesti v slovenski državni upravi bom nadaljeval jutri. Objavil bom ugotovitev, koliko oseb od 1059 vodilnih v državni upravi zanima brezplačna možnost, da nekoliko bolj poglobljeno razumejo - kaj je to vest.

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.