VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

0,76 % DUHOVNO PREBUJENIH

Vsebina

65. DAN - RMV24 - OSEM OSEBNOSTI

24.08.2014

Rudi Klarič

DUHOVNA RAVEN

OSEM od 1059 vodilnih oseb v javnem sektorju državne uprave se je odzvalo na pobudo Zavoda Vest tako, da so zaprosile za ponujeni brezplačni DVD z vsebino MELODIJA VESTI – UVOD. Njihovi odgovori dopuščajo veliko verjetnost, da je teh 8 (osem) oseb na bistveno višji ravni duhovne prebujenosti od ostalih.

Ne morem reči, kakšno in kolikšno korist je imelo teh osem osebnosti od ogleda prejete vsebine. Njihova korist ni odvisna od mene. Moja naloga jim je ponuditi priložnost. Koliko bo posamezna oseba ali osebnost vzela iz posamezne vsebine, pa zavisi od njene potrebe in pripravljenosti.

Ker je moj namen pomagati ne samo duhovno prebujenim, pač pa tudi neprebujenim, bom v naslednjih dneh objavil odgovore tistih, ki so se odločili, da si bodo ogledali moj DVD z vsebino MELODIJA VESTI – UVOD. Morda bo kdo to zmogel sprejeti kot dragoceni vzgled. Glede na vsebino odgovorov bi lažje verjel v vestnost sojenja Janezu Janši, če bi tudi kdo od Vrhovnega sodišča RS pokazal interes za MELODIJO VESTI. 

Morebiti koga od bralk in bralcev zanima vsebina, ki jo je Zavod Vest brezplačno ponudil 1059 vodilnim osebam javnega sektorja državne uprave (tudi Vrhovnemu sodišču RS). Utegnilo bi se zgoditi, da bi se katero od veleposlaništev v Sloveniji zanimalo za DVD vsebino MELODIJA VESTI – UVOD. Za take in podobne primere sporočam, da obstaja izvedba tudi v angleškem jeziku. Vsebina je torej primerna ne le za urejanje in čiščenje zavesti, pač pa tudi za učenje in razumevanje zahtevnejših besed v slovenskem in angleškem jeziku. Cena (z vključenim DDV) za slovensko in angleško izvedbo znaša 15 EUR. 

Za pošiljanje na naslove v Sloveniji je poštnina vključena v ceno.

DVD lahko naročiš na e-naslov cultura.europaea@siol.net.

Zavod Vest

RAZISKAVA ODZIVA VODILNIH OSEB V JAVNEM SEKTORJU DRŽAVNE UPRAVE V LETU 2012 NA POBUDO Z IMENOM MELODIJA VESTI

Odzivi splošno:

  • poslana pobuda: 1059 osebam
  • odgovor: POŠLJITE MI BREZPLAČNI DVD – MELODIJA VESTI – UVOD: 8 (osem) oseb od 1059-ih (0,76 %)

OPOMBA

Morebitni znesek donacije za podporo raziskavam Zavoda Vest lahko nakažeš bodisi s sklenitvijo donatorske pogodbe, v kateri je donirani projekt natančneje opredeljen po Tvojem izboru, ali pa neposredno s plačilnim nalogom UPN/SEPA (namen CHAR) na transakcijski račun:

Zavod Vest, Podgozd 5, 1292 Ig

SI56 3000 0000 9206 209

Sberbank d. d., Dunajska cesta 128 a, 1000 Ljubljana

Avtor neodvisnih komentarjev se kot ustanovitelj Zavoda Vest zavezujem, da bo zavod vsako donacijo namenil za uveljavitev čiste vesti, človečnosti, zdrave kmečke pameti in za razkrinkavanje škodljivega delovanja vseh vrst brezvestnega delovanja državne uprave in sodstva v Sloveniji.

Odkritja te raziskave in priporočila o ukrepih za vestno ravnanje bodo javna, in v kolikor mi bodo sredstva Zavoda Vest to dopuščala, dostopna vsemu svetu.

Prednost pri prevodih v svetovne jezike bodo imeli tisti narodi, ki bodo na navedeni transakcijski račun prispevali najmanj toliko, kolikor znašajo stroški prevoda v njihov jezik.

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.