VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

SONCE SE VEDNO SMEJE

Vsebina

68. DAN - RMV27 - ODZIV DVD: 3. OD OSMIH

27.08.2014

Rudi Klarič

KO BO HOTENJE, BO TUDI DENAR

V naslednjih petih neodvisnih komentarjih bom objavil naslednjih pet odzivov od tistih osmih, ki so se izmed 1059 vodilnih uslužbenk in uslužbencev javnega sektorja pogumno odločili, da tvegajo brezplačni ogled moje MELODIJE VESTI.

Danes je na vrsti tretji odziv od osmih (nelektorirano):

ODGOVOR PO POŠTI DNE 14. 6. 2012

MESTNA OBČINA CELJE

Župan

Šrot Bojan, univ. dipl. prav.

Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje

Zahvaljujemo se vam za vašo pobudo in prizadevanja za širitev človečnosti in pomena vesti.

/.../ S smernicami za delovanje naše občinske uprave pa usmerjamo zaposlene k nudenju strokovne pomoči /.../ Strinjamo se torej z besedami vašega predavatelja g. Rudija Klariča, ki pravi »Vest je božanska energijska plazma, ki vsakomur, ki jo zmore in hoče uporabiti, pomaga do dolgoročnih zdravilnih in ustvarjalnih dosežkov.«

Nedvomno pa tudi vi poznate vse varčevalne ukrepe /.../ v javni upravi. /.../ smo finančno omejeni pri sredstvih namenjenih za ponudbe kot je vaša

Vsekakor pa bomo veseli vašega prezplačnega DVD-ja z vsebino Melodoja Vesti.

Pri vašem delu vam želimo veliko uspeha in vas lepo pozdravljamo.

Direktorica občinske uprave: Tina Kramer

Vodja kabineta župana: Barbara Bošnjak

Gospod Župan, zahvaljujem se za priznanje in zaupanje. Moram vam  in vašima sodelavkama priznati visoko stopnjo zavesti. To, da ste “finančno omejeni”, ni tako velika škoda, kot če bi bili kako drugače omejeni. V čast si štejem, da ste uspeli (kljub varčevalnim ukrepom) izkazati in dokazati zanimanje za MELODIJO VESTI, kar dokazuje visoko nadpovprečno stopnjo duhovne prebujenosti. Nekoliko bolj so me presenetili tisti, ki so odgovorili, da jih vest zelo zanima, a žal nimajo denarja, da bi si jo lahko privoščili. Sploh niso opazili, da jim je Zavod Vest MELODIJO VESTI ponudil povsem brezplačno.

Upam, da je Janez Janša v zaporu lahko užival v imenitni nogometni tekmi, v kateri je slovenski nogometni prvak premagal škotskega prvaka Celtica. Name je največji vtis naredil trener Maribora Ante Šimundža, ki je po zmagovitem golu, 25 minut pred koncem igralnega časa, uspel umiriti evforijo med svojimi sodelavci. Če bi se namreč predolgo in prezgodaj veselili, bi se jim zlahka zgodilo, da se ne bi zadnji smejali. 

Zavod Vest

RAZISKAVA ODZIVA VODILNIH OSEB V JAVNEM SEKTORJU DRŽAVNE UPRAVE V LETU 2012 NA POBUDO Z IMENOM MELODIJA VESTI

Odzivi splošno:

  • poslana pobuda: 1059 osebam
  • odgovor: POŠLJITE MI BREZPLAČNI DVD – MELODIJA VESTI – UVOD: 8 (osem) oseb od 1059-ih

POSEBNO POJASNILO

Nekaj rednih bralk in bralcev mojih vsebin me je opozorilo, da se ob vključevanju povezav, ki so navedene v mojih neodvisnih komentarjih, pojavi napis, ki opozarja, da nekaj s to povezavo ni v redu. Poskusil bom ugotoviti izvor in zagotoviti odpravo te bodisi tehnične ali morebiti zlonamerne motnje. Če pomislim, kolikšno škodo je že povzročila zlonamerna brezvestnost človeštvu, potem tudi v tem primeru previdnost ni odveč. Prosim Te, da mi pogumno pomagaš z obvestilom o vsakem primeru pojavljanja motenj pri spremljanju vsebin na moji spletni strani na e-naslov:

cultura.europaea@siol.net

zavodvest@siol.net

 

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.