VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

POGLED Z MALEGA LOŠINJA

Vsebina

71. DAN - RMV30 - ODZIV DVD: 6. OD OSMIH

30.8.2014

Rudi Klarič

ČISTOST IN ENOSTAVNOST

Od vseh odzivov na pobudo Zavoda Vest z naslovom MELODIJA VESTI, je v današnjem Neodvisnem komentarju objavljen po moji oceni najbolj čist, korekten in najbolj enostaven. Glede ocene učinkovitosti MELODIJE VESTI pri tistih, ki si jo enkrat samkrat ogledajo, pa seveda ni utemeljeno pričakovati čudežev. Vsak moj DVD z oznako delo čiste vesti je koristen le ob redni dovolj pogosti uporabi. Opaznejši in trajnejši samozdravilni, varovalni in osebnostni učinek pa je mogoč samo z redno in dosledno uporabo PREBUJEVALNICE.

Danes: šesti odziv od osmih (nelektorirano):

REPUBLIKA SLOVENIJA

Upravna enota Vrhnika

Načelnica

mag. Gabrijela Mlinar

Tržaška cesta 1, 1360 Vrhnika

From: Gabrijela.Mlinar@gov.si

Subject: Re: POBUDA ZAVODA VEST - PROJEKT MELODIJA VESTI

Date: 07. junij 2012 10:08:00 GMT+02:00

To: ZAVOD VEST

Spoštovani,

skladno z 18. členom Uredbe o upravnem poslovanju potrjujem prejem sporočila in vam sporočam, da me zanima avtorjeva poenostavljena predstavitev pomena vesti za posameznika in skupnost. Vesela bi bila brezplačnega prejema DVD z vsebino Melodija vesti - UVOD.

Želim vam veliko uspeha pri vašem plemenitem poslanstvu in vas lepo pozdravljam.

mag. Gabrijela Mlinar,

načelnica

Upravna enota Vrhnika

Tržaška cesta 1, 1360 Vrhnika

VEST MI PRAVI

Leva polovica slovenske pameti dokazano deluje brezvestno, če pravnomočno izvoljenemu poslancu desne polovice slovenske pameti Janezu Janši odreka pravico do sodelovanja v Skupščini RS. Brezvestno ravna vsaka politična stranka, če legitimnemu poslancu po eni strani odreka možnost sodelovanja v komisiji za nadzor tajnega sektorja državne uprave, po drugi strani pa nekdanjega dejavnega sodelavca službe za organizirano kršenje človekovih pravic predlaga na odgovoren položaj v državni upravi.

Novoustoličeni predsednik slovenske vlade je javno prisegel: “... prisegam, da bom spoštoval ustavni red, da bom ravnal po svoji vesti ...”

Danes ponoči sem imel sporočilne sanje. Medtem ko sem gledal predsednika, kako je slovesno prisegal, sem slišal šepet njegove slabe vesti: "... brezpogojno bom spoštoval slovensko sodišče, ne glede na to, kakšno je in kako sodi, in bom ravnal po svoji etiki ... etiki ... etiki ..."

Zbudil sem se v grozovitem dvomu (pravniki bi temu rekli utemeljen sum): kaj pa če predsednik (skupaj z vrhovnim in ustavnim sodiščem, ministrstvom za pravosodje in pravno fakulteto na čelu) ne loči med tem, kaj je vest in kaj je etika?

Kaj, če slovensko pravosodje ne loči med zapriseženo obveznostjo spoštovanja in zapriseženo obveznostjo ravnanja? 

In kaj bo s Slovenijo, če slovenska sodna praksa še naprej ne bo zmogla potegniti jasne ločnice med staro in novo ustavo? Med 70 let kontinuirane brezvestne sosdne prakse in še ne rojeno sodno prakso čiste vesti?

Še sreča, da imam na Podgozdu svojo PREBUJEVALNICO. Če je ne bi imel, bi po grozljivih sanjah o predsednikovi prisegi prav gotovo ne mogel več niti ene same noči mirno spati. 

Zavod Vest

RAZISKAVA ODZIVA VODILNIH OSEB V JAVNEM SEKTORJU DRŽAVNE UPRAVE V LETU 2012 NA POBUDO Z IMENOM MELODIJA VESTI

Odzivi splošno:

  • poslana pobuda: 1059 osebam
  • odgovor: POŠLJITE MI BREZPLAČNI DVD – MELODIJA VESTI – UVOD: 8 (osem) oseb od 1059-ih

Raziskava dokazuje več kot očitno porazno duhovno stanje v slovenski javni upravi.

Porazne so tudi zdravstvene, gospodarske in politične posledice delovanja in nedelovanja številnih neodgovornih oseb na odgovornih položajih. Da se zavaruješ pred njimi, Ti priporočam obisk v moji Prebujevalnici. Obisk v Prebujevalnici priporočam vsem, ki potrebujejo (po)moč, da bi lahko iz lastne miselnosti odpravile in odpravili prikrita, podzavestno delujoča protislovja, ki povzročajo ponavljajoče se težave in neozdravljive bolezni.

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.