VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

ŽOGA IMA PODOBNE LASTNOSTI KOT LUNA

Vsebina

80. DAN - SREČKO KATANEC

08.09.2014

Rudi Klarič

SVETOVNO PRVENSTVO

Vse, kar sem včeraj priporočil Juretu Zdovcu, seveda velja tudi za Srečka Katanca. Že danes zvečer je namreč luna tako polna, da bi kazalo uporabiti njene čare in pripraviti kakšno čarovnijo, brez katere niti nogometne niti košarkarske niti politične pravljice ne more biti. 

Včasih me kdo vpraša, katero mojo vsebino naj izbere na DVD nosilcu, da bo ob gledanju doma s svojo levo in desno možgansko polovico ustvaril najboljše energijsko polje. Vsakomur odgovorim eno in isto. Z gledanjem katerega koli mojega filma v svojem prostoru ustvarjaš energijsko polje čiste vesti. Seveda pa moraš ob gledanju zvesto slediti navodilom za uporabo.

Najhitrejši in najlažji način, da se izuriš za ustvarjanje energijskega polja čiste vesti z gledanjem mojih filmov, je uporaba mojih miselnih, govornih, filmskih in energijskih predstav v Prebujevalnici na Podgozdu. Pomagaš si lahko tudi z osebnim pogovorom z mano, za katerega se lahko dogovoriš po telefonu z mojo najtesnejšo sodelavko in življenjsko sopotnico Ester. 

Nekateri pa so bolj zahtevni. Ne potrebujejo samozdravljenja, saj prekipevajo od zdravja, denarja, optimalne telesne teže in brezskrbnosti. Sprašujejo, kako bi pri sebi doma ustvarjali zgoščeno energijsko polje čiste vesti, v katerem bi najlažje in najhitreje tudi duhovno oziroma osebnostno napredovali. V takem primeru jim priporočim ogled katerega od 14 filmov moje Zgodovine Slovenk in Slovencev v filmskih freskah. Zlasti priporočam 12. film tega niza, ki ima naslov SVETOVNO PRVENSTVO. Zaradi tega filma je Osnovna organizacija zveze komunistov leta 1983 na tedanji TV Ljubljani prepovedala objavo vseh mojih preteklih in bodočih avtorskih del. Če si ga hočeš ogledati, ga lahko naročiš v DVD izvedbi na e-naslov:

cultura.europaea@siol.net

Film SVETOVNO PRVENSTVO sem zaključil z značilnim sporočilom: kadar je hotenje večje od zmožnosti, nastopi uničenje. Preneseno v šport in politiko: kdor si prizadeva samo z levo polovico možganov doseči, kar je izvedljivo edinole z obema polovicama, bo ddosegla ali dosegel neuspeh. 

V Sloveniji, ki ji že 70 let na nasilen, terorističen, zahrbten, spletkarski, bolan način vlada energijsko polje slabe vesti, je čudež, kadar se kateri od športnic ali kateremu od športnikov uspe uvrstiti na svetovno prvenstvo. Naše športnice in športniki so čudežna bitja. Eno od takih duhovnih bitij je tudi olimpijski Miro Cerar. 

Koristno bi bilo, če se jabolko vsaj v tem primeru ne bi odkotalilo predaleč od drevesa. Za kaj takega pa ni potrebno veliko. Le malo manj slepe vere v slovensko sodstvo, malo več spoštovanja do vseh, ki so jim kršene človekove pravice, zakon o lustraciji in najstrožje kazni za tiste, ki ohranjajo komunistično - zločinsko - politično in sodno prakso.

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.