VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

VOJAK JLA IZ FILMA SLOVENIJA NOVA DRŽAVA

Vsebina

86. DAN - SMO RES VSI ISTI ?

14.09.2014

Rudi Klarič

SMO RES VSI ISTI ?

Danes odgovarjam na vprašanje: Kako ocenjujem zelo razširjeno mnenje, da se Janša samo pretvarja, da je boljši od drugih, v resnici pa so vsi enaki? 

Če imaš nemoteno povezavo z lastno vestjo, imaš tudi poseben posluh za ljudi. Ta posluh Ti omogoča v sočloveku zaznati stopnjo njegove duhovne prebujenosti – prisotnosti duha. 

Če je raven Tvoje duhovne prebujenosti visoka, lahko v vsakem sočloveku prepoznaš, kolikšno duhovno moč (čisto energijo) ima. V takih trenutkih veš, kdo je kaj in kaj je kdo. Zaveš se, da nismo vsi isti oziroma enaki. 

Dokler je stopnja Tvoje duhovne prebujenosti nizka, v sočloveku ne moreš prepoznati njegove duhovne moči. Takrat se v Tvoji pameti pojavi malodušje. Tvoja svojeglavo delujoča pamet misli, da so vsi isti, edinole ona je drugasčna.

Kadarkoli v Tvoji pameti zaslediš nesmiselno misel: “vsi so enaki”, se poskusi duhovno predramiti. Poskusi dvigniti stopnjo Tvoje prisebnosti. Ne poznam boljšega orodja za duhovno prebujanje in krepitev prisebnosti, kot je moj pristop Sem&vem® in iz njega izhajajoča dvorana ali soba Prebujevalnica®.

Na vsem planetu ni dveh enakih ljudi. Niti po značaju, niti po obliki, niti po življenjskem poslanstvu.

Duhovno prebujen človek ne bo niti za trenutek pomislil: “vsi so enaki” oziroma “vsi so isti”. 

Seveda pa si za tako miselnost organizirano prizadevajo tete in strici v ozadju z botrom v ospredju. Zaradi deponiranega članstva v zločinski organizaciji še naprej ohranjajo in vzdržujejo svoje energijsko polje slabe vesti. Načrtno spodbujajo miselnost: “vsi so enaki, vsi so isti”. Tovrstna brezvestno organizirana puhlica človeku, ki ji nasede, z eno samo pokvarjeno mislijo odvzame vse njegove izjemne duhovne vrednote: vestnost, plemenitost, različnost, izvirnost, posebnost, osebnost, prisebnost ...

Komunistična miselnost se ne ohranja s širjenjem prepričanja, da je kakovostna, pač pa z organiziranim širjenjem govoric in utrjevanjem javnega mnenja, da se drugi le pretvarjajo, da so boljši, dejansko pa so enaki zločinci ali pa še slabši. Zlasti pa naj bi bili slabi, če so bili kdaj vrženi iz partije.

Janezu Janši in vsem vsaj za silo duhovno prebujenim seveda taka miselnost ne more povzročiti posebne škode. Vsak duhovno prebujeni bo v iz partije izključenemu zlahka opazil razliko, ki ga loči od deponiranih.

Večina le stežka prepozna neizmerno razliko med tistimi, ki so vodili in še vodijo sodno prakso brezvestnosti, in tistimi, ki smo bili in smo še žrtve te politične in sodne prakse.

Če hočeš, si lahko pomagaš z energijskim poljem čiste vesti. Za ustvarjanje takega polja si prizadevam z vsemi mojimi deli in tudi s pisanjem teh neodvisnih komentarjev.

Morda Ti kdo poreče, da sem tudi jaz enak in da smo vsi isti. Takrat se spomni: dva človeka na svetu nista enaka. Nismo vsi enako dobri niti enako slabi.

Morda je Janez Janša slab. Vendar mi moja vest pravi: “Če že moraš izbrati, izberi manjše zlo.” Če izbiram med deponiranimi komunisti in njihovo deponirano sodno prakso, je po moji vesti Janez Janša neprimerno manjše zlo. Ker pa mi ob tem moja vest sporoča, da Janša sploh ni zlo, se lahko “prijateljem”, ki me goreče prepričujejo, da je Janez Janša zločinec, samo nasmehnem.

Vem, kdo je zločinec, in vem, kaj je zločin. Moja vest natančno ve, kaj je zločin proti človečnosti in pri Janezu Janši nobenega tovrstnega zločina nisem zaznal. Predvsem, če že ne samo taki, ki pri zločinski politiki niso hoteli sodelovati, so bili vrženi iz partije.

Če Te zanima moj pogled na osamosvajanje Slovenije, si lahko ogledaš 13. del mojega niza Zgodovina Slovenk in Slovencev v filmskih freskah na DVD nosilcu z naslovom SLOVENIJA NOVA DRŽAVA.

V kolikor Ti je škoda 15 evrov za vsebino, ki bi si jo po glasu moje vesti občasno moral ogledati vsakdo, ki živi v Sloveniji, Ti pač ne morem pomagati. DDV je v ceno vključen, prištejemo pa poštnino. Film SLOVENIJA NOVA DRŽAVA obstaja v dveh jezikovnih izvedbah: slovenski in angleški. Lahko ga naročiš po e-pošti: 

cultura.europaea@siol.net

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.