VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

POGLED IZ VESOLJA

Vsebina

88. DAN - NEBEŠKI SKRBNIKI

16.09.2014

Rudi Klarič

CHAVAQUIAH

Potem, ko bodo letos vsi na tem svetu imeli rojstni dan, se bo začelo novo leto. Do danes smo v tem letu nekateri že opravili vsak svoje praznovanje, preostali pa morate to obveznost opraviti do polnoči na silvestrovo.

Če sem pravilno obveščen, praznuje vsako leto - 17. septembra obletnico svojega prihoda na ta svet Janez Janša. Vse najboljše in še – na mnoga praznovanja!

Za to priložnost sem pobrskal po dokumentaciji vesoljskega računalnika. Tam ima vsakdo glede na datum svojega rojstva svojega skrbnika, ki mu je v pomoč v težkih časih. Za tiste, ki ste rojeni 17. septembra, je skrbnik (angel varuh) CHAVAQUIAH. 

Kako torej skrbnik CHAVAQUIAH pomaga vsem, ki se rodijo v času od 13. do 17. septembra, ne glede na letnico rojstva?

Kot ljudje, tudi skrbniki izhajajo iz božanskih družin. Vsak od nas nosi s seboj nekaj od prednikov – staršev, starih staršev ... Imenovani rojstni skrbnik pomaga pri družinskih sporih, v problemih s starši, brati, sorodniki nasploh. Še več – pomaga Ti krepiti dom. Zanj je temelj Tvojega sveta med domačimi stenami in Te podpira v Tvojem duhovnem prizadevanju, da bi tam vladala mir in sožitje. Na pomoč priskoči, ko Ti kdo od bližnjih povzroča bolečino, četudi le-ta to stori največkrat nehote in nevede. Skuša Ti pomagati pri iskanju načina, da izboljšaš Tvoje odnose z njim. Kdor je rojen pod zaščito tega družinskega skrbnika, si z njim lahko najbolj pomaga, če da glavno vlogo in pomen svojim sorodnikom. Skratka – rojeni v obdobju od 13. do 17. septembra živijo najbolj srečno, če si prizadevajo za mir v družini. Iz tega miru bodo izhajali vsi njihovi življenjski uspehi in dosežki na vseh drugih področjih. Bolj si bodo prizadevali za srečo v družini, bolj jim bo v pomoč skrbnik CHAVAQUIAH.

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.