VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

POGLED VESOLJA

Vsebina

89. DAN - ROJSTNI DAN

17.09.2014

Rudi Klarič

VESOLJSKI RAČUNALNIK

Po babilonskih in hebrejskih virih iz časa pred Kristusom je v naravno pomoč duhovnim bitjem, ki živimo na planetu Zemlja, skupno 72 vesoljskih skrbnic in skrbnikov.

Po tem starodavnem verovanju je vsakomur z dnem rojstva, za celo življenje v naravno pomoč tisti vesoljski skrbnik, ki je dežuren na dan, ko se dotični rodi. Tistim (na primer), ki so se ali pa se bodo rodili 18. septembra, bo za vse njihovo življenje v naravno pomoč vesoljski oskrbnik MENADEL.

Božanske skrbnice in skrbniki so razporejeni tako, da vsak dežura približno po pet ali šest dni v letu. Vsaka skrbnica (s končnico imena na -AH) ali skrbnik (s končnico imena na -EL) v dneh svojega dežurstva prisostvuje pri tistih, ki se takrat rojevajo in jim je v neprekinjeno naravno pomoč za ves čas njihovega življenja. Tistim, ki ste se rodile ali rodili v dneh od vključno 13. do vključno 17. septembra, je v pomoč vesoljska skrbnica CHAVAQUIAH, tistim, ki ste se (in tistim, ki se še bodo) rodili v času od vključno 18. do vključno 23. septembra, pa je v vseživljenjsko pomoč vesoljski skrbnik MENADEL.

Iz dneva Tvojega rojstva po tem prepričanju lahko ugotoviš, katera je Tvoja skrbnica ali skrbnik, ki Ti je nenehno v pomoč. Iz zmožnosti Tvojega skrbnika izhaja podatek, kakšno je temeljno področje usojenega delovanja Tvoje pameti. 

Skrbnica ali skrbnik je torej Tvoj vseživljenjski podpornik, iz katerega izhajajo osnovne naravne nadarjenosti Tvoje pameti in telesa. 

Drugo pa je vprašanje, kakšen duhovni oziroma trajnostni smisel daš Tvojemu življenju v času življenjske dobe Tvojega organizma. Smisel Tvojega življenja namreč ne izhaja iz narave in njenih zakonitosti niti iz angelov varuhov. Izvor Tvojega življenjskega poslanstva ni ta svet niti Vesolje, je duhovni svet, s katerim Te povezuje Tvoja vest.

Četudi Ti je Tvoj intuitivni “angel varuh” ves čas v pomoč, pa ga vsekakor lahko bistveno bolje uporabiš potem, ko dosežeš višjo raven duhovne prebujenosti oziroma višjo stopnjo duhovne moči, tako imenovano visoko zavest. Na ravni visoke zavesti Ti je v pomoč katerikoli od 72 skrbnikov, ne glede na Tvoj rojstni datum. 

Uspešna združitev intuicije (nemotene povezave s Tvojim skrbnikom) in inspiracije (nemotene povezave s Tvojo vestjo) je bistvena za Tvoj trajnostni življenjski uspeh. Povezavo z lastno vestjo lahko najlažje in najhitreje dosežeš z urjenjem duhovnega prebujanja v energijskem polju tuje čiste vesti. 

V Sloveniji ima vsak dan v letu povprečno (2.061.085 : 365) približno 5650 ljudi rojstni dan.

Približno 28.250 osebam v Sloveniji torej na podzavesten ali zavesten način informacijsko in energijsko pomaga skrbnik CHAVAQUIAH.

Seznam vseh skrbnic in skrbnikov najdeš v mojem spletnem oknu NEODVISNI KOMENTAR vsebinski enoti POLITIČNI ZAPORNIK, v vsebinah od VESOLJE I do VESOLJE XII).

Zaokroženo 28.250 oseb v Sloveniji je intuitivno nadpovprečno podprtih za varovanje doma in domovine. Eden od teh je tudi Janez Janša, ki se je rodil na današnji dan. Seveda pa voščim vse najboljše tudi vsem ostalim domoljubom, ne glede na to, kdaj ste se rodili.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.