VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

ŽIVLJENJSKO SPOROČILO

Vsebina

92. DAN - VESOLJE II. - RAZSVETLJENJE

20.09.2014

Rudi Klarič

RAZSVETLJENJE

Danes bom odgovoril na vprašanje glede “angela varuha” za rojene na dan 14. oktober (letnica ni pomembna). Da bi ostalim prihranil čakanje, objavljam tudi datume za vse ostale, ki imajo poudarjeno vesoljsko podporo za naslednje nadarjenosti oziroma plemenite lastnosti, kot so:

MILOST – OBČUTLJIVOST – DUHOVNOST – POSLUH – IZVIRNOST

Zaradi velikega zanimanja – veliko ljudi želi spoznati svojo poglavitno skrbnico ali skrbnika – bom v naslednjih dneh (po vrstnem redu vprašanj) objavljal opis plemenitih lastnosti in datumov, po katerih lahko najdeš naravno poudarjene dobre lastnosti svoje pameti. Izvori zgoraj opisanih lastnosti oziroma nadarjenosti po babilonskem oziroma starohebrejskem verovanju so:

Mitzrael (16.20. januar)  Umabel (21.25. januar)  Mebahel (26.31. maj) – Haheuiah (17.22. julij)  Lehahaiah (8.12. september)  Hahahel (14.18. oktober)

Rojene na zgoraj navedene datume odlikuje izjemna občutljivost. Če je Tvoj rojstni datum v okviru katerega od zgoraj navedenih, Tvoja skrbnica ali skrbnik poudarjeno podpira Tvojo sposobnost za razumevanje življenja in za doživljanje sveta na posebno občutljiv način. Četudi se še ne zavedaš občutja milosti (razsvetljenja) in ga morebiti še ne zmoreš izraziti z besedami, se bo vseeno odražalo iz vsakega Tvojega ravnanja. S Tvojo duhovno prebujenostjo in višanjem ravni zavesti bo Tvoja avra, ki izraža Tvojo duhovno moč, sčasoma vse bolj blestela. Če si rojena ali rojen pod varstvom katerega od zgoraj naštetih “angelov varuhov”, si v resnici nekaj posebnega: zdi se, da se Te človeške malenkosti ne dotikajo. Imaš samosvoj pogled, vidiš stvari v globino in to se spreminja v neko stalno duhovno vljudnost, razumevanje, kot da bi Ti bilo skoraj vse znano in popolnoma razumeš trpljenje vsakega človeka. Si star duh, moder in nežen, največkrat pa Te nihče ne sliši niti upošteva, ker so v velikanski večini tisti, ki Te še ne razumejo.

Podporo zgornjih lastnosti, zlasti kadar v neki stvari potrebuješ razsvetljenje, lahko prikličeš, četudi je datum Tvojega rojstva izven obsega navedenih datumov. To storiš tako, da pomisliš na katero od imen navedenih skrbnic ali skrbnikov. Preprosto pogledaš seznam in intuitivno začutiš, s katerim od imen si lahko v določenem trenutku najbolje pomagaš glede na navedene zmožnosti, ki jih ima vsako od naštetih imen. Učinek je optimalen samo v primeru, da predhodno že samostojno narediš vse, kar je v Tvoji moči za dosego razsvetljenja. V tem primeru se Tvoja možnost za uspeh pomnoži. Če ne premoreš dovolj duhovne prebujenosti in za višjo raven svoje duhovne prebujenosti predhodno ne narediš nič, je zmnožek Tvojega hotenja in pomoči iz Vesolja nič.

Če (na primer) predsednik Vrhovnega sodišča RS pričakuje, da bo njegov “angel varuh” ali “boter” ali omračeni ”stric iz ozadja” namesto njega doživel razsvetljenje, bo odločitev o zahtevi za varstvo zakonitosti in človekovih pravic Janeza Janše prej ko slej izhajala iz mračnjaštva omračenih.

MOJA VEST TI PRAVI:

Če se hočeš brezplačno seznaniti z vsebino pobude MELODIJA VESTI, ki jo je Zavod Vest poslal na naslov predsednika Vrhovnega sodišča RS, a nanjo le-ta tudi po preteku dveh let še ni popolnoma nič odgovoril, pošlji na e-naslov: 

zavodvest@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi po e-pošti pošljete vsebino pobude MELODIJA VESTI. 

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.