VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

VIR ŽIVALSKE MOČI

Vsebina

96. DAN - VESOLJE VI. - POT IZ STRAHU IN ŽIVČNOSTI

24.09.2014

Rudi Klarič

POT IZ STRAHU IN ŽIVČNOSTI

V skupini neodvisnih komentarjev (z naslovi od VESOLJE I. do VESOLJE XII.) objavljam imena 72 “angelov varuhov”, ki imajo nalogo podpirati plemenitost in nadarjenost oseb, ki so se rodile v času, za katerega so posamezni “varuhi” zadolženi. V moji razlagi ne gre za angele v verskem smislu, pač pa za visoko inteligenten sistem v vesoljskem računalniku. Le-ta na intuitiven način spodbuja in krepi naravno nadarjenost tistih, ki si prizadevajo za višjo stopnjo duhovne prebujenosti in višjo kakovost svojega življenja. Upoštevajoč svoj rojstni datum lahko v spodnjem opisu najdeš poudarjene nadarjenosti lastne pameti za:

MOČ – OBČUTEK  SAMOZAVEST – OPRAVLJANJE PREIZKUŠENJ

Moj namen je pomagati, da v Tvoji pameti odkriješ zgoraj navedene prirojene zmožnosti in jih koristno uporabiš. Če sodi Tvoj rojstni datum v katero od spodaj navedenih datumskih skupin, so zgoraj navedene zmožnosti v Tvoji pameti naravno poudarjene. Viri in podporniki navedenih zmožnosti so po babilonskem oziroma starohebrejskem verovanju naslednje skrbnice (s končnico -ah) in skrbniki (s končnico -el):

Manakel (15.19. februar)  Jeliel (26.30. marec)  Hahaiah (16.20. maj)  Leuviah (22.26. junij)  Aniel (24.28. sept.)  Yelahiah (29. oktober2. november)

Če se pripravljaš na izpit, ali v primeru, da moraš opraviti težjo preizkušnjo, Ti bodo imenovani skrbniki dali pogum. Osvobodili bodo Tvoj notranji občutek (instinkt) in prebudili močno, naravno energijo. Z njo si lahko okrepiš samozavest in premagaš strah. Navedene skrbnice in skrbniki preusmerjajo energije, ki so mnogokrat napačno usmerjene ali zajezene ter povzročajo jezo, živčnost in stres. Ko se obračaš na katerega od navedenih imen po pomoč, kmalu začutiš, kako Te prevzemajo valovi energije in Ti vlivajo moč. Dobiš občutek, da se v trenutku lahko povzpneš na vsako goro. Kdor je rojen pod njihovim varstvom, ima neverjetno moč, je strasten, odločen in se odziva, ne da bi mnogo pomišljal. Kdor je v Tvoji bližini, se navzame Tvoje toplote in poguma.

Kadar potrebuješ pomoč na področju zahtevnih preizkušenj oziroma izpitov, jo lahko prikličeš, četudi je datum Tvojega rojstva izven okvira navedenih datumov. To storiš tako, da pogledaš seznam in intuitivno začutiš, s katerim od imen si lahko v določenem trenutku najbolje pomagaš glede na skupne zmožnosti, ki jih imajo našteta imena. Učinek je optimalen samo v primeru, da predhodno že samostojno narediš vse, kar je v Tvoji duhovni moči za pripravo na preizkušnjo oziroma izpit. V takem primeru se Tvoja možnost za dosego uspeha z uporabo povezave z izbranim imenom pomnoži. Če ne premoreš dovolj duhovne prebujenosti in za svoje hotenje predhodno ne narediš nič, je zmnožek Tvojega hotenja in pomoči iz Vesolja v najboljšem primeru nič. Se pa lahko zgodi tudi, da je produkt negativen, če so slabe lastnosti Tvoje pameti močnejše od Tvoje duhovne prebujenosti – prisotnosti duha.

Če bo sodna praksa ostala še naprej nepodjetna in neustvarjalna (impotentna), bodo odnosi sodišča do ljudstva ostali še naprej brezvestni in nenaravni. V takem primeru bo o usodi Janeza Janše in ostalih žrtev brezvestne in nenaravne sodne prakse odločeno nepravično in po načelu neskončnega nepotrebnega odlašanja.

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

MOJA VEST TI PRAVI:

Če se hočeš brezplačno seznaniti z vsebino pobude MELODIJA VESTI, ki jo je Zavod Vest poslal na naslov predsednika Vrhovnega sodišča RS, a nanjo le-ta tudi po preteku dveh let še ni popolnoma nič odgovoril, pošlji na e-naslov: 

zavodvest@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi po e-pošti pošljete vsebino pobude MELODIJA VESTI. 

 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.