VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
1. DAN - STRICI •

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

VESOLJE NI ČUDEŽ, JE STVARITEV

Vsebina

98. DAN - VESOLJE VIII. - NAPAČNA DRUŽBA

26.09.2014

Rudi Klarič

NAPAČNA DRUŽBA

ZAVRTOST IN ZAMERA

V skupini neodvisnih komentarjev (z naslovi od VESOLJE I. do VESOLJE XII.) objavljam imena 72 “angelov varuhov”, ki imajo nalogo podpirati plemenitost in nadarjenost oseb, ki so se rodile na dan, za katerega so posamezni “varuhi” zadolženi. V moji razlagi ne gre za angele v verskem smislu, pač pa za visoko inteligenten sistem v vesoljskem računalniku. Le-ta na intuitiven način spodbuja in krepi naravno nadarjenost tistih, ki si prizadevajo z uporabo lastne duhovne prebujenosti za višjo kakovost svojega življenja. 

Moj namen je pomagati, da v Tvoji pameti lažje in hitreje odkriješ Tvoje prirojene plemenite sposobnosti za:

ODPUŠČANJE – SPREMINJANJE

Če sodi Tvoj rojstni datum v katero od spodaj navedenih datumskih skupin, je nadarjenost za zgoraj navedene sposobnosti v Tvoji pameti poudarjena. Viri in podporniki za uporabo teh sposobnosti so po babilonskem oziroma starem hebrejskem verovanju naslednje skrbnice (s končnico -ah) in skrbniki (s končnico -el):

Rochel (1.5. marec) – Elemiah (5.9. april)  Haziel (1.5. maj) – Pahaliah (27. junij1. julij)  Ieiazel (9.13. oktober) – Imamiah (8.12. december) 

Če spoznaš, da pogosto ponavljaš napake, ki dušijo ali celo preprečujejo Tvoj osebnostni razvoj, Ti bodo zgoraj navedene skrbnice in skrbniki pomagali narediti korak naprej in omogočiti doseganje trajnostno smiselnih sprememb v Tvojem življenju. Če se Tvoja pamet boji sprememb, moraš upoštevati, da se kljub uspešnim pozitivnim spremembam najprej nekaj časa nelagodno počutiš. Tvoje razvojne zavore in zapore so večinoma posledica vzgoje in napačno izbrane družbe. Navedene skrbnice in skrbniki Ti pomagajo, da svojo pamet osvobodiš zamerljivosti in namesto nje okrepiš svojo zmožnost odpuščanja. Tako prenehaš trpeti zaradi oseb, ki Te obkrožajo, in jim ne zameriš, da so take, kakršne so. Kdor je duhovno pripravljen na spremembo, je zmožen spoznati, da bo vsako njegovo prizadevanje za izboljšavo lastne miselnosti deležno v okolju priznanja in podpore. Če si rojena ali rojen pod zaščito skrbnikov odpuščanja, imaš veliko srce in največkrat tudi posebno vrsto življenja. Pogosto se Ti dogajajo stvari kot po čudežu. Zavestna uporaba sposobnosti odpuščanja in spreminjanja miselnosti v lastni pameti je tista, ki dela čudeže.

Kadar potrebuješ pomoč na področju spreminjanja in odpuščanja, jo lahko prikličeš, četudi je datum Tvojega rojstva izven okvira navedenih datumov. To storiš tako, da si ogledaš seznam in intuitivno začutiš, s katerim od imen si lahko v določenem trenutku najbolje pomagaš glede na sposobnosti, ki jih podpirajo. Učinek je optimalen samo v primeru, da predhodno že samostojno narediš vse, kar je v Tvoji moči za spremembo in odpuščanje. V takem primeru se Tvoja možnost za dosego uspeha z uporabo povezave z izbranim imenom pomnoži. Če ne premoreš dovolj duhovne prebujenosti in za spremembo lastne miselnosti predhodno ne narediš nič, je zmnožek Tvojega hotenja in pomoči iz Vesolja v najboljšem primeru nič. Ob čustvenem namesto vestnem spreminjanju in odpuščanju bo produkt slej ko prej le začasen oziroma trajnostno nekoristen.

Sodna praksa v Sloveniji je, kljub novi ustavi, še vedno čustvena (sovražna do drugače mislečih) in ideološko obremenjena. Vzrok za to je usmerjeno izobraževanje, ideološka vzgoja in škodljiva družba vodilnih v slovenski “vladavini prava”. Zato o zahtevi Janeza Janše za varstvo zakonitosti Vrhovno sodišče RS – po prednostnem postopku – odloča že četrti mesec. 

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.