VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

DUHOVNA IGRA

Vsebina

99. DAN - VESOLJE IX. - IGRA IN SANJE

27.09.2014

Rudi Klarič

IGRA IN SANJE

V skupini neodvisnih komentarjev (z naslovi od VESOLJE I. do VESOLJE XII.) objavljam imena 72 “angelov varuhov”, ki imajo nalogo podpirati plemenitost in nadarjenost oseb, ki so se rodile na dan, za katerega so posamezni “varuhi” zadolženi. V moji razlagi ne gre za angele v verskem smislu, pač pa za visoko inteligenten sistem v naravi – vesoljskem računalniku. Le-ta na intuitiven način spodbuja in krepi naravno nadarjenost tistih, ki si z uporabo lastne duhovne prebujenosti prizadevajo za višjo kakovost svojega življenja. 

Moj namen je pomagati, da v Tvoji pameti lažje in hitreje odkriješ Tvoje prirojene plemenite sposobnosti za:

OTROŠTVO – IGRANJE – NEŽNOST

Če sodi Tvoj rojstni datum v katero od spodaj navedenih datumskih skupin, je nadarjenost Tvoje pameti za zgoraj navedene sposobnosti v Tvoji pameti poudarjena. Viri in podporniki za uporabo teh sposobnosti so po babilonskem oziroma starohebrejskem verovanju naslednje skrbnice (s končnico -ah) in skrbniki (s končnico -el):

Damabiah (10.–14. februar) – Yeiayel (7.–11. julij) – Omael (18.–22. avgust) – Menadel (18.–23. september) – Vehuel (23.–27. november) – Mebahiah (22.–26. december) 

Če Tvoj rojstni dan sodi v katero od zgornjih datumskih enot, imaš poseben posluh za ravnanje z otroki. Če že razlikuješ, kaj si Ti in kaj je Tvoja pamet, preberi seznam naštetih skrbnikov otroku in ga vprašaj, kateri mu je najbolj všeč. Potem napiši enostavno sporočilo z imenom izbranega skrbnika in imenom Tvojega otroka in pomisli na Tvojega skrbnika s prošnjo, naj varuje imenovanega otroka. Napisano sporočilo – prošnjo vtakni pod žimnico dotičnega otroka. Njegovo spanje bo bolj mirno, sanje lepše in življenje se mu bo izboljšalo. Omenjeni skrbniki pomagajo razumeti, da je igra zelo pomembna: za otroštvo, igro, nežnost poklicane skrbnice in skrbniki se igrajo in smejijo kot otroci. Vedo, da niso otroci tisti, ki naj pozabijo biti otroci, temve荠da morajo odrasli ohraniti in negovati zmožnost za igro. Če prosiš te skrbnike za pomoč, Ti bodo pomagali najti pravo pot do otrok tako, da razumeš njihovo razmišljanje in ne pričakuješ, da bodo Tvoji otroci sledili Tvojemu načinu mišljenja. To je igra ponižnosti. Če pa jim slediš, najdeš v sebi svojo izgubljeno otroško čistost. Če si rojena ali rojen pod varstvom teh skrbnikov, si nežna ali nežen kot otrok, znaš ublažiti težave z nasmehom, nisi površna ali površen v čustvovanju.

Kadar potrebuješ pomoč za boljše razumevanje in sporazumevanje z otroki, lahko prikličeš izbrano ime, četudi je datum Tvojega rojstva izven okvira navedenih datumov. To storiš tako, da si ogledaš seznam in intuitivno začutiš, s katerim od imen si lahko v določenem trenutku najbolje pomagaš glede odnosa do otrok. Učinek je optimalen samo v primeru, da predhodno že samostojno narediš vse, kar je v Tvoji duhovni moči, za razumevanje razmišljanja otroka. 

O zahtevi Janeza Janše za varstvo zakonitosti Vrhovno sodišče RS je odločanje slovenskega sodnega sistema potekalo na zame skrivnosten način. Me prav zanima, kolikim od nas, ki jih plačujemo, je jasno, čemu in zakaj je potreben tako skrivnosten (mističen) način sojenja.

 

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.