VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

VSAKA STVAR IMA POMEN

Vsebina

100. DAN - VESOLJE X. - ZVESTOBA IN ZAVEST

28.09.2014

Rudi Klarič

ZVESTOBA IN ZAVEST

V skupini neodvisnih komentarjev (z naslovi od VESOLJE I. do VESOLJE XII.) objavljam imena 72 “angelov varuhov”, ki imajo nalogo podpirati plemenitost in nadarjenost oseb, ki so se rodile na dan, za katerega so posamezni “varuhi” zadolženi. V moji razlagi ne gre za angele v verskem smislu, pač pa za visoko inteligenten sistem v naravi – vesoljskem računalniku. Le-ta na intuitiven način spodbuja in krepi naravno nadarjenost tistih, ki si z uporabo lastne duhovne prebujenosti prizadevajo za višjo kakovost svojega življenja. 

Moj namen je pomagati, da v Tvoji pameti lažje in hitreje odkriješ Tvoje prirojene zmožnosti za razumevanje vrednot, kot so:

SAMOSTOJNOST – NEODVISNOST – RESNICA 

Če sodi Tvoj rojstni datum v katero od spodaj navedenih datumskih skupin, je nadarjenost Tvoje pameti za razumevanje in uporabo zgoraj navedenih vrednot v Tvoji pameti poudarjena. Viri in podporniki za uporabo teh vrednot so po babilonskem oziroma starohebrejskem verovanju naslednje skrbnice (s končnico -ah) in skrbniki (s končnico -el):

Mehiel (5.–9. februar) – Mahasiah (10.–14. april) – Achaiah (21.–25. april) –

Hariel (1.–5. junij) – Mikhael (19.–23. oktober) – Asaliah (13.–17. november)

Ti skrbniki so zelo blizu skrbnikom odpuščanja: dajejo Ti zmožnost pripraviti lastno pamet, da Ti je zvesta in da zmoreš vztrajati na Tvoji poti.

Zahvaljujoč njim bolje razumeš svojo vest in če jo poglobljeno doživljaš, lahko povečaš tisto znanje, ki Ti omogoča udejanjati Tvoje življenjsko poslanstvo.

Dober odnos do drugih zahteva, da je Tvoja pamet Tebi zvesta: in prav ti skrbniki Ti pomagajo, da si to, kar si, in ne slediš drugim, ki bi Tvojo pamet želeli spremeniti po svojem okusu.

Skrbniki razumevanja lahko razblinijo meglo, ki ovija duha (Tebe), in Ti na ta način omogočajo zavedanje in bistrost.

Nimajo moči, da bi Ti mimo Tvoje zavestne odločitve omogočili zaželjeno ljubezensko srečanje ali materialno korist, zato pa toliko bolj pa podpirajo bistrost, ki Ti bo pomagala pravilno vlagati Tvoj denar ali ohranjati Tvoje zavestne odnose.

Če si rojena ali rojen pod zaščito teh skrbnikov, želiš vse razumeti in priti resnici do dna, ne da postaneš žrtev laži.

Včasih nisi ravno priljubljena ali priljubljen – a vedi: na koncu vedno pride na dan in zmaga resnica.

Kadar potrebuješ pomoč za boljše razumevanje resnice, lahko prikličeš izbrano ime, četudi je datum Tvojega rojstva izven okvira navedenih datumov. To storiš tako, da si ogledaš seznam in v stanju brez misli intuitivno začutiš, s katerim od imen si lahko v določenem trenutku najbolje pomagaš pri raziskovanju resnice. Učinek je optimalen samo v primeru, da predhodno že samostojno narediš vse, kar je v Tvoji duhovni moči za razumevanje samostojnosti, neodvisnosti in resnice. 

Z dolgotrajnostjo razsojanja o zahtevi Janeza Janše za varstvo zakonitosti, in v mnogih drugih sodnih postopkih, slovensko sodišče na vseh stopnjah dokazuje, da so SAMOSTOJNOST - NEODVISNOST - RESNICA sodstvu RS še vedno za svetlobna leta oddajleni pojmi.

Z mojega zornega kota gledano: utemeljenega dvoma v pravičnost obsodbe ni mogoče razbliniti z milijoni dokazov dvomljive vrednosti.

S količino in še tako dolgotrajnim postopkom ni mogoče nadomestiti kakovosti.

Kakovost vselej izhaja iz resnične (in ne zgolj namišljene) samostojnosti, neodvisnosti in resnice.

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.