VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

MODROST

Vsebina

102. DAN - VESOLJE XII. - OPTIMIZEM

30.09.2014

Rudi Klarič

OPTIMIZEM

V skupini neodvisnih komentarjev (z naslovi od VESOLJE I. do VESOLJE XII.) objavljam imena 72 “angelov varuhov”, ki imajo nalogo podpirati plemenitost in nadarjenost oseb, ki so se rodile na dan, za katerega so posamezni “varuhi” zadolženi. V moji razlagi ne gre za angele v verskem smislu, pač pa za visoko inteligenten sistem v naravi – vesoljskem računalniku. Le-ta na intuitiven način spodbuja in krepi naravno nadarjenost tistih, ki si z uporabo lastne duhovne prebujenosti prizadevajo za višjo kakovost svojega življenja. Vsakdo, ki izboljša kakovost svojega življenja, izboljša tudi kakovost življenja človeštva.

Moj današnji namen je pomagati, da v Tvoji pameti lažje in hitreje odkriješ Tvoje prirojene zmožnosti za razumevanje vrednot, kot so:

VESELJE – POGUM – UPANJE – DRUŽENJE – SPROSTITEV

Če sodi Tvoj rojstni datum v katero od spodaj navedenih datumskih skupin, je nadarjenost Tvoje pameti za razumevanje in uporabo zgoraj navedenih vrednot v Tvoji pameti poudarjena. Viri in podporniki za uporabo teh vrednot so po babilonskem oziroma starohebrejskem verovanju naslednje skrbnice (s končnico -ah) in skrbniki (s končnico -el):

Nemamiah (1.–5. januar) – Eyael (20.–24. februar) – Iezalel (21.–25. maj) – Yeratel (2.–6. avgust) – Vasariah (29. avgust–2. september) – Daniel (28. november–2. december)

Ti skrbniki Ti pomagajo dvigniti Tvojo osebno moralo na višjo raven. Pomagajo Ti zaznati droben sončni žarek tudi za grmado temnih oblakov – imajo namreč sposobnost širiti dobro voljo. Če se obrneš k njim po pomoč, je konec Tvojega trpljenja zaradi osamljenosti. Poklicni odnosi bodo bolj ubrani in v druženju najdeš več dopolnjevanja. Smeh razcveta dobre človeške lastnosti in ti skrbniki so usposobljeni za to. Rojeni pod varstvom teh skrbnikov so sposobni olajšati tudi najtežja in najbolj nesrečna dogajanja. So dobrodošli in sprejeti od vseh zaradi značaja, ki podpira veselje, pogum, upanje, druženje, sprostitev.

Kadar potrebuješ pomoč za boljše razumevanje poslanstva optimizma, lahko prikličeš izbrano ime, četudi je datum Tvojega rojstva izven okvira navedenih datumov. To storiš tako, da si ogledaš seznam in intuitivno začutiš, s katerim od imen si lahko v določenem trenutku najbolje pomagaš pri iskanju izhoda iz malodušja. Učinek je optimalen samo v primeru, da predhodno že samostojno narediš vse, kar je v Tvoji duhovni moči za vzbujanje velikodušnosti in izhod in malodušja. 

Kaže, da bo prišlo v zvezi z zahtevo Janeza Janše za varstvo zakonitosti na plan malo modrosti, namesto tega pa veliko dolgotrajnega modrovanja. 

MOJA VEST SPRAŠUJE:

Koliko je v Sloveniji oseb, ki verjamejo, da je potrebno z vsemi sredstvi zavarovati ugled slovenskega sodišča??? 

Kako zavarovati ugled slovenskega sodišča, ki je bil zapravljen, zavržen, poteptan, po krivem obsojen in zločinsko umorjen že leta 1945 in vse do danes še ni bil oživljen???

Na kakšen način varovati “ugled” slovenskega sodišča, ki je na sramotnem 91. mestu na svetovni lestvici vladavin prava???

Kako in kdaj bo ugled slovenskemu sodišču povrnjen, če ne bo lustracije??? 

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.