VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

USODA RDEČEGA PLANETA

Vsebina

103. DAN - O VIRU ZLA 1 - PISMO HUDO JEZNEGA I

01.10.2014

Rudi Klarič

PISMO HUDO JEZNEGA I

Da se malo oddahneš od mene in mojih 12 skrbnikov iz Vesolja, objavljam kratko sporočilo bralca. V vsebini, ki sem jo poimenoval “Pismo hudo jeznega” sem našel več čiste vesti in pravičnosti kot v vseh sodbah vseh mojih dosedanjih sodnih postopkov na ravni Okrajnega, Višjega, Vrhovnega in Ustavnega sodišča RS. Ti moji sodni postopki so prerasli v dokumentiranje ideološke sodne prakse v sodnem procesu. Ta proces kontinuirano brezvestno poteka od leta 1991. Po moji oceni ta sodni proces dokazuje utemeljen sum, da so za moralno, politično in gospodarsko krizo v Sloveniji daleč najbolj odgovorne tiste osebe iz slovenskega sodstva, ki bi se morale leta 1991 same lustrirati, če bi premogle vsaj žarek posluha za vest, poštenje in pravičnost. 

PRVO PISMO HUDO JEZNEGA

Spoštovani g. Klarič!

Hvala in srečno. Vaša razmišljanja in ugotovitve so eden redkih slovenskih biserov, ki jih uspavani del naroda (70 let indoktrinacije) nagonsko potepta. Žal, se bo Slovenec prebudil, če sploh, prepozno. Mladina, brez služb in perspektive, voli tiste, ki jim ne dovolijo razvoja in so zadolžili še njihove nerojene otroke in njih otroke. Potem pa jamrajo in se selijo v tujino za kruhom, doma pa so striktno pljuvali po osamosvojiteljih, na čelu z J. Janšo, volijo, če sploh, pa levo opcijo. Ta je popolnoma jalova, izpraznjena, obremenjena z zgodovinskim zločinom proti lastnemu narodu ter skrbi le za to, da se ne bi kaj preveč hudega izvedelo in bi ostali v sedlu. Po teh volitvah pa so popolnoma poblazneli. Na državnih proslavah nastopajo maškare s titovkami, kakršnih med vojno ni nikoli bilo, ter razvijajo zastave z rdečo zvezdo. Brez sramu in z zavestjo, da jim nihče nič ne more. Lahko kradejo, lažejo, ropajo, kot so delali njihovi idejni očetje. Zdaj je čas ljudi brez ponosa, poštenosti, vesti in brez obraza. Končno utelešenje 70-letne prevare pa sta Zoran Jankovič‡ in Alenka Bratušek z vsem svojim dejanjem in nehanjem. Ona je plevel, ki so ga komunisti sejali 70 let – za domačo rabo, zdaj pa jim je ta plevel ušel v Evropo, nam vsem v sramoto in pohujšanje. Pa saj sami vse to veste.

Vesel sem vašega poštenega pisanja, upam, da nas bo (razmišljajočih) vedno več. Nekoč, bo tudi ta tovarna laži in prevar padla v prah. Pa čeprav naju takrat več ne bo, da bi to videla s svojimi očmi. 

Če boste to objavili, prosim ne objavite mojega imena. Oni imajo dolgo roko, moja pa je kratka.

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.