VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

RDEČE OŽARJENA ČRNINA

Vsebina

104. DAN - O VIRU ZLA 2 - PISMO HUDO JEZNEGA II

02.10.2014

Rudi Klarič

PISMO HUDO JEZNEGA II

Za danes najprej spodbudno sporočilo, da je obisk na moji spletni strani tudi v septembru še naprej vztrajno naraščal. Zahvaljujem se vam, ki vsem, ki so vredni vašega zaupanja, pošiljate povezavo z mojo spletno stranjo. Od brezvestne sodne prakse je bilo glede zahteve Janeza Janše lahkoverno pričakovati kaj drugega kot glavo v pesku. Upam, da na nadaljnji dokaz brezvestnosti na ustavnem sodišču ne bo potrebno čakati toliko časa kot na vrhovnem sodišču. Po tem bo na vrsti Evropsko sodišče za človekove pravice, ki je po moji oceni edino kolikor toliko realno upanje na vestno raven sojenja.

DRUGO PISMO HUDO JEZNEGA

Spoštovani g. Rudi Klarič!

Seveda lahko objavite moj mali tekst, kjerkoli se vam zdi primerno. Bolje pa, da brez imena. Sem namreč že nekoliko starejši in vem, kako dolga je lahko roka majhnega človeka.

Dodatno bi zapisal, da “stranke” leve opcije to sploh niso. To so interesna združenja in transmisije KPS, ki je preživela zgodovinski poraz, se kot bakterija kuge potuhnila in spet prihaja na dan z novo uničevalno močjo. Vse, kar je na levi strani, je poenoteno v isti zgodovinski laži. Po tej laži naj bi bila OF nosilka upora proti zavojevalcem, slovenska KPS, ki je prevzela v njej vodilno vlogo, pa naj ne bi bila zločinska organizacija. Brezvestni razlagajo: NOB je bila čista, moralno upravičena in neomadeževana, poboji so sicer bili, ampak ubiti so bili le kolaboranti. Nadalje pravijo: Ni bilo idejnega ali političnega genocida, zasluženo “plačilo” so prejeli le sodelavci okupatorja. (Od starčkov, do dojenčkov.) In končno: Ubijali so neki dalmatinski in hrvaški odredi, nikakor pa ne slovenski KNOJ ali OZNA (partizanski komandant Stjenka se je v intervjuju zlagal v kamero, da KNOJ ni pobijal, ampak “le skrbel za prevoze”).

Resnica bi ne mogla biti bolj drugačna. Šlo je za revolucijo, šlo je za to, da prevzamejo oblast komunisti in iz Slovenije (Jugoslavije) naredijo mejno republiko v okviru SSSR. Za dosego tega cilja so v času okupacije, ko je bilo ljudstvu najtežje, izvedli atentat na lasten narod. Po navodilih kominterne so sistematično pobijali narodovo duhovno in gospodarsko elito. Po enakih navodilih je bil leta 1940 izveden pokol v Katinskem gozdu, kjer je bilo načrtno umorjenih več kot 27.000 poljskih domoljubov. Namen komunistov v Sloveniji je bil večplasten: z nepopisnim in dotlej še nevidenim terorjem pahniti ljudstvo v totalen obup, izzvati državljansko vojno – prisiliti nekomunistično prebivalstvo, da se oboroži in brani. Vedeli so, da to lahko storijo le v dogovoru s trenutno zasedbeno oblastjo, okupatorjem, ki ni znal (zmogel, hotel) zaščititi prebivalstva, kot bi bil moral v skladu z njegovo obveznostjo, zapisano v mednarodnih konvencijah za zasedena ozemlja. Tako so ustvarili MVAC in kasneje domobranstvo. Strogo skrita agenda slovenskih komunistov je bila: pomoriti posestnike, intelektualce, duhovnike, študente, lastnike kapitala itd. Vse to z namenom in doktrino, da slovenski narod ne potrebuje duhovne in gospodarske elite, ker bo ta k nam prišla iz Stalinove Sovjetije, naše ljudstvo pa bo le topovska hrana v prvi bojno obrambni liniji proti zahodnim, kapitalističnim državam. Tako usodo so namenile slovenskemu narodu sile, ki so že z medvojnim, posebno pa še s povojnim brutalnim izničenjem ne le nasprotnikov, pač pa tudi potencialnih nasprotnikov in njihovih otrok, dosegle stopnjo, ko se narodove rane niso mogle več zarasti do te mere, da bi lahko nekomunisti enakovredno konkurirali komunistom v povojni politični tekmi. 

MOJA VEST MI PRAVI:

V zgornjem sporočilu je več čiste vesti kot v vseh sodbah slovenske sodne prakse v obdobju od leta 1945 do danes.

Obstoječa slovenska sodna praksa ne služi namenu soditi pošteno, pravično, človečno, vestno. Ni sposobna soditi v imenu ljudstva, ki jo plačuje. Ima eno samo prednostno nalogo: poskrbeti, da zgoraj opisana resnica ne bi nikoli prišla na dan.

Brez vsakih pridržkov verjamem, da je med slovenskimi sodnicami in sodniki večina sposobna vestnega sojenja. Vendar je ta večina podrejena podedovani miselnosti komunističnega prava in njegovega pravosodja. Je hlapčevska, ubogljiva, tiha, molčeča in zato usmiljenja vredna. Ne zaveda se, da z ohranjanjem in izvajanjem kontinuitete brezvestne sodne prakse še naprej - kontinuirano - uničuje slovensko podjetnost, politiko, gospodarstvo, ustvarjalnost.

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.