VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

POŽIRALNIK RDEČEGA ZLA

Vsebina

105. DAN - O VIRU ZLA 3 - PISMO HUDO JEZNEGA III

03.10.2014

Rudi Klarič

PISMO HUDO JEZNEGA III

TRETJE PISMO NEPODPISANEGA:

Umazana laž je, da so slovenski partizani postavili temelj novi samostojni Republiki Sloveniji, kot predava starosta KP prevare Janez Stanovnik, za njim pa ponavljajo večji in manjši aparatčiki, tja do Zorana Jankovič‡a, Violete Tomič‡ in novorojenega Meseca. Svoje verovanje dokazujejo z zastavami z rdečo zvezdo, ki jih po vojni rojene NOB maškare nosijo na državnih proslavah. Na tej podlagi se košati danes politična opcija, ki skoraj ne čuti več potrebe po mimikriji in odkrito kliče nazaj pošastno zgodovino komunizma. Tega se zavedajo čisto vsi, od nekdanjih sekretarjev CK, izvršnih odborov levih strank pa do tipov kot sta Erjavec in Kožuh Novakova. Celo tisti, ki so jim komunisti pobili sorodnike, danes sprenevedavo in klečeplazno služijo Partiji, ki ji danes pravijo “nacionalni interes”. Stranke, ki niso zmogle podpisati evropske konvencije o treh totalitarizmih, niso stranke, ki bi smele onesnaževati demokratični proces. Te stranke sicer sladkobesedijo o spravi, sodelovanju, ne-izključevanju itd. V resnici pa delujejo popolnoma diametralno. S strankami desnice ne tekmujejo v enakovredni tekmi za volilne glasove na podlagi programov in idej, pač pa jih doživljajo kot smrtne sovražnike, ki jih je treba uničiti in izničiti. Sprava jim še na misel ne pride (pogoj za spravo je kesanje in šele nato pride odpuščanje). Namesto jasne distance do zločinske preteklosti in simbolike komunizma vedno znova začenjajo kulturni boj in razdvajajo totalitarno poškodovani narod.

Sodelovanje in ne-izključevanje, po trenutnem izvoljencu skritega ozadja, Miru Cerarju, izgleda tako, da se spreneveda glede obsodbe Janeza Janše, za katero obstaja utemeljen dvom, da ni dokazov. Zaklinja se na pravno državo, čeprav ve, da je taka obsodba krivična in kot taka nična. S čustveno utemeljitvijo izključuje sodelovanje s stranko SDS, drugo po številu poslancev v državnem zboru. Vse, česar leve “stranke” obtožujejo desno stran, je laž, sprenevedanje in čista projekcija njihovih lastnih dejanj in nakan. Ta lastnost je stalni arzenal leve “politike”, ki izhaja iz začetka slovenskega komunizma zgrajenega na sredstvih kot so: prevara, kraja, teror in umor. Fizični ali medijski. Njihovi javni nastopi izdajajo in dokazujejo njihovo komunistično idejno platformo. Zato je treba te stranke prepovedati in izvesti dosledno lustracijo za vse, katerih ideološki temelj izhaja iz dokazano zločinske organizacije.

(Pisec je podpisan in dovoli objavo, vendar brez podpisa.)

MOJA VEST MI PRAVI:

Politične stranke, ki izhajajo iz ideologije fašizma, nacizma ali komunizma (treh evropskih totalitarizmov), bi morale biti v Sloveniji po letu 1991 prepovedane. Obremenjene so z zločinskim načinom pridobitve oblasti in z zločinksom načinom ohranjanja oblasti. 

Enako prepovedana bi morala biti tudi politična in sodna praksa, ki izhaja iz katere koli zločinske organizacije.

Javno čaščenje simbolov zločinske organizacije bi moralo biti kaznivo dejanje.

Vsakdo bi moral imeti zakonito pravico zahtevati razveljavitev in obnovo sodnega postopka, ki je potekal po letu 1991 v času, v katerem je bil član višjega, vrhovnega ali ustavnega sodišča kateri od nekdanjih članov KPS.

Vsakdo bi moral imeti zakonito pravico do pravične odškodnine za škodo, ki mu jo je povzročilo sojenje po letu 1991 v času veljavnosti sodne prakse, ki je nastala v času vladavine slovenskega komunizma.

vir fotografije je vesoljski teleskop HUBBLE – NASA

 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.