VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

DORIAN GRAY V PRIHODNJEM ŽIVLJENJU

Vsebina

106. DAN - O VIRU ZLA 4 - PISMO HUDI JEZNEGA IV

04.10.2014

Rudi Klarič

PISMO HUDO JEZNEGA IV

Kmalu mi sploh ne bo treba nič pisati. Dobivam toliko sporočil, da imam občutek, kot bi se pol Slovenije prebudilo. Škoda, da jih je tako malo pismenih in, kar mi pišejo, ni vse za objavo. Vendar so med njimi tudi biseri: “bolečina jih rodi”.

HUDO JEZNI NADALJUJE:

“Sajenje in načrtno gojenje duhovnega plevela v zadnjih 70 letih je pripeljalo do čisto novega tipa slovenskega politika. Ko gledam obraz slovenske levice vidim podobo iz grotesknega romana: Slika Doriana Graya. Obraz popolnoma brez vsake vesti, lažniv, pokvarjen, manipulirajoč, samovšečen, pogolten, nesramen in brezsramen, ki misli eno, govori drugo, dela pa nekaj tretjega. Vidi le sebe in je za svojo sebičnost pripravljen žrtvovati vse. Od prijateljev in političnega prepričanja, do slovenske bodočnosti. Laže, zavaja, si izposoja, krade in troši miljarde, se norčuje iz vrednot, povzdiguje pa vse, kar je najslabšega v človekovem značaju. Taki ljudje iz ozadja danes obvladujejo slovensko levo politično sceno in se kažejo skozi svoje marionete, ki so njihova verna slika. Nihče od njih ni osebnost. So le osebki, zajedalci na narodovem telesu. Lutke, ki se selijo iz ene stranke v drugo, v stranke, ki so v resnici vse v bistvu iste. Živijo in delajo le za navidezne spremembe. Le za to jim je, da se ne bi nič bistveno spremenilo, da bi še naprej živeli v stari v novo preoblečeni laži in ne v resnici.

Prave heroje slovenske osamosvojitve so ponižali, popljuvali in jih spravili v zapor, ljudi pa preko medijev in manipulatorskih podkupljenih in indoktriniranih novinarjev zavedli do te mere, da večino popade bes steklega psa, ko slišijo ime Janeza Janše ali katerega drugega od še pokončnih Slovencev.”

(Pisec je podpisan in dovoli objavo, vendar brez podpisa.)

MOJA VEST MI PONOVNO PRAVI:

Politične stranke, ki izhajajo iz ideologije fašizma, nacizma ali komunizma (treh evropskih totalitarizmov), bi morale biti v Sloveniji po letu 1991 prepovedane.

Enako prepovedana bi morala biti tudi politična in sodna praksa, ki izhaja iz pol stoletja delovanja zločinske organizacije.

Javno čaščenje simbolov vsake zločinske organizacije - taka je bila nedvomno tudi deponirana slovenska ZK (in je še) - bi moralo biti kaznivo dejanje.

Vsakdo lahko zahteva razveljavitev in obnovo sodnega postopka, ki je potekal po letu 1991 v času, ko je bil član višjega, vrhovnega ali ustavnega sodišča kateri od nekdanjih članov KPS.

Vsakdo ima pravico do pravične odškodnine za škodo, ki mu jo je povzročilo sojenje po letu 1991 na osnovi v času vladavine slovenskega komunizma nastale sodne prakse.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.