VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

ČAS VOLKOV

Vsebina

107. DAN - O VIRU ZLA 5 - PISMO HUDO JEZNEGA V

05.10.2014

Rudi Klarič

PISMO HUDO JEZNEGA V

Grozljivo je poslušati nekdanje člane ZK in pripadnike strank – naslednic ZK, ko na televiziji brezvestno pripovedujejo v slogu: “Seveda so bile napake, seveda sem za to, da bi na grobovih pisalo: žrtve komunističnega nasilja ... Ne vem pa, zakaj naj bi bil kdo lustriran? Udbe ni več, stranke ni več, sedaj smo vsi samo lobisti, ki imamo svoj lobi.”

Še bolj osupljivo je, ko se tak pripovedovalec hvali, da so že leta 1989 poskrbeli za to, da se ob morebitni demokratizaciji prav nobenemu od vodij zločinske organizacije ne bi mogla zgoditi niti obtožnica, niti sojenje, niti sodba, niti lustracija. In res jim je uspelo ohraniti politično, tožilsko in sodno prakso, zavoljo katere ni bil obsojen niti en sam voditelj oziroma lobist zločinske organizacije. Zato me ne preseneča, da mora vesten človek zbrati ogromno poguma, da mi napiše pismo.

PETO PISMO:

Še nekaj o prezirljivem odnosu do patriotizma oziroma o organiziranemu zaničevanju domoljuba Janeza Janše. 

Brezvestni izrazi, kot Slovencelj, zaslugar, desničar, pomladnik in podobno so našli mesto v arzenalu psovanja in hujskanja. Izhajajo iz “kulture” slovensko-balkanskega lumpenproletariata, ki mu ni mar vrednot, ki so jih v slovenski zgodovini predstavljali stebri slovenstva kot sta Prešeren, Cankar in vsi tisti, ki so s svojimi deli dokazovali spoštovanje slovenskemu rodu in vsak po svoji vesti in človečnosti prispevali v zakladnico umetnosti, kulture in znanosti človeštva.

Zdaj je edina želja zavedenega dela Slovenk in Slovencev hiter zaslužek, brezdelje, uživanje in izkoriščanje na račun sočloveka. Se pač zgledujejo po povzpetnikih, ki so na hiter in nemoralen način prišli do bogastva in so deležni brezvestnega spoštovanja in časti s strani vladajoče ”elite”. Prišel je čas volkov, ki trgajo še preostanek ovc v čredi, ko bo teh zmanjkalo, se bodo poklali med sabo.

Komunistična revolucija se je akterjem in njihovim naslednikom izplačala. Zločin ni bil kaznovan, pač pa nagrajen  in preko medijskega inženiringa vedno znova potrjen na “volitvah”.

Slovenski Stalini uživajo v senci svojih “uspehov” in odličnih pokojninah vedoč, da jim stvari sploh ni treba več voditi z železno roko. Ljudje sami delujejo po matrici, ki so jim jo zabijali v izpraznjene glave zadnjih 70 let.

Popolnoma so uspeli! 

(Pisec je podpisan in dovoli objavo, vendar brez njegovega podpisa.)

MOJA VEST TI PONOVNO PRAVI:

Politične stranke, ki izhajajo iz ideologije fašizma, nacizma ali komunizma (treh evropskih totalitarizmov), bi morale biti v Sloveniji po letu 1991 prepovedane. Enako prepovedana bi morala biti tudi politična in sodna praksa, ki izhaja iz organiziranega terorizma. Javno čaščenje simbolov in vsebin delovanja zločinske organizacije bi moralo biti kaznivo dejanje. Vsakdo lahko zahteva razveljavitev in obnovo sodnega postopka, ki je potekal po letu 1991 v času, ko je bil član višjega, vrhovnega ali ustavnega sodišča kateri od nekdanjih članov ZKS. Vsakdo ima pravico do pravične odškodnine za škodo, ki mu jo je povzročilo sojenje po letu 1991 na osnovi v času vladavine slovenskega komunizma nastale sodne prakse.

Kdaj bomo dočakali pravnika, ki bo zmožen pripraviti, predlagati in uveljaviti zakonodajo čiste vesti?

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.