VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

FRANCE PREŠEREN

Vsebina

108. DAN - O VIRU ZLA 6 - PISMO HUDO JEZNEGA VI

06.10.2014

Rudi Klarič

PISMO HUDO JEZNEGA VI

 

France Prešeren:

Slovenec že mori Slovenca, brata – kako strašna slepota je človeka!

ŠESTO PISMO:

Spoštovani!

Še eno misel bi dodal. Zaradi slovenskih partizanov se druga svetovna vojna ni končala niti minute prej. V Sloveniji je bila 2. liga nemške vojske: vpoklicani poštarji, čevljarji, dimnikarji in podobno. Poklicne elitne vojske je bilo malo ali nič. Ti so morali  v Rusijo in na zahod.

Bi bilo zanimivo vedeti za razmerje, koliko žrtev partizanov je bilo Slovencev in koliko tujih vojakov. Mislim da je bilanca taka, da so partizani ubili na vsakega okupacijskega vojaka osem slovenskih domoljubov. Pravo razmerje bi gotovo vedel Jože Dežman.

Dan vstaje slovenskega naroda je zlagan praznik. Na ta dan je komunist obstrelil slovenskega vodiča nemškemu geometru. Ta je preživel in še dolgo po vojni živel. Tako je počila prva partizanska puška in zadela Slovenca. Ta dogodek pri komunistih še danes velja za “dan vstaje slovenskega naroda”, ki je v resnici dan “ko Slovenec mori Slovenca brata”. Morda je kdo od vodilnih zločincev, tožilcev, sodnikov ... Prešerna kdaj v nedolžnem otroštvu celo bral. Vendar je eno gotovo: niti razumel, kaj šele doumel (vse do danes) ni prav ničesar. Če bi vsaj malo razumel, kaj Prešeren sporoča, bi izkoristil prvo priložnost, ne prvi dan, prvo sekundo, da začne spoštujo荠Ustavo RS ravnati po svoji vesti. Namesto tega pa nadaljujejo s svojo brezvestno prakso.

(Pisec je podpisan in dovoli objavo, vendar brez njegovega podpisa.)

MOJA VEST TI PONOVNO SPOROČA:

Politične stranke, ki izhajajo iz ideologije fašizma, nacizma ali komunizma (treh evropskih totalitarizmov), bi morale biti v Sloveniji po letu 1991 prepovedane.

Prepovedana bi morala biti politična in sodna praksa, ki je dosežek organiziranega terorizma.

Javno čaščenje simbolov in vsebin delovanja zločinske organizacije in deponiranje izkaznice za članstvo v zločinski organizaciji bi moralo veljati za kaznivo dejanje. 

Sodišče, v katerem deluje en sam član zločinske organizacije, je moralno okuženo. 

Na podlagi Ustave RS vsakdo, tudi Janez Janša, lahko zahteva razveljavitev sodnega postopka, ki je potekal po letu 1991 v času, ko je bil član višjega, vrhovnega ali ustavnega sodišča kateri od nekdanjih članov ZKS, če je deponiral partijsko knjižico ali se ni samoiniciativno javno pokesal in ljudstvu, ki ga plačuje, opravičil za svojo poprejšnjo škodljivost.

Vsakdo ima pravico do pravične odškodnine za škodo, ki mu jo je povzročilo sojenje po letu 1991 na osnovi v času vladavine slovenskega komunizma nastale sodne prakse. 

Ko bo dovolj Slovenk in Slovencev duhovno prebujenih, bomo imeli pravico do pravnika, ki bo zmožen pripraviti zakonodajo o lustraciji in prepovedi uporabe sodne prakse, ki jo je rodila vladavina brezvestnega prava.

Samo duhovno prebujena osebnost zmore razumeti, predlagati in uveljaviti zakonodajo koherentnega spoštovanja prava, človečnosti in čiste vesti. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.