VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

OHOLOST IZ RIMSKIH ČASOV

Vsebina

109. DAN - O VIRU ZLA 7 -CILJ POSVEČUJE SREDSTVO

07.10.2014

Rudi Klarič

CILJ POSVEČUJE SREDSTVO

Slovenska kandidatka za evropsko komisarko, Alenka Bratušek, je na zaslišanju izjavila:

“Bolj kot odgovornost je pomembno, da si zastavimo ambiciozne cilje in za njimi tudi stremimo.” 

To pa pomeni, da za našo kandidatko za evropsko komisarko cilj posvečuje sredstvo

Tak njen odnos je posledica brezvestnosti, s katero je bila okužena vladavina črnosrajčnikov v deželi fašizma. Enako škodo je povzročila vladavina SS v deželi nacizma. Še danes so žive posledice brezvestne vladavine rdečega prava v deželah, okuženih z miselnostjo sovjetskega komunizma. Z enako brezvestno miselnostjo je še vedno obremenjeno slovensko sodstvo. Posledica tovrstne brezvestne etike in morale je še danes veljavna slovenska sodna praksa. S pomočjo takšne sodne prakse je fašizem, nacizem in komunizem udejanjal zločinsko načelo: cilj posvečuje sredstvo

Kako dolgoročno uničujoče so v moralo in etiko duhovno neprebujenega človeka zagrizene posledice take miselnosti, zgovorno dokazuje citirana izjava Alenke Bratušek. Naša predstavnica nikoli ni bila fašistka, nacistka, niti komunistka. Kljub temu pa je njeno pamet grobo prizadela oholost in domišljavost njenih predhodnikov in vzornikov. Tako hudo je okužena s prepričanjem, ki je dokazano zločinsko, da bi bila nujno potrebna pomoči energijskega polja čiste vesti, ki pa ga njeni lobisti zaradi njihovega rdečega načela, da cilj posvečuje sredstvo, seveda ne premorejo. Ti vzorniki so odgovorni za to, da je tako brezvestna oseba, njihova pripadnica, lahko v Sloveniji zapriseženo (kljub temu, da niti sluti ne, kaj je to vest) zavladala kot predsednica vlade. Brezvestni lobisti bodo odgovorni, če bo (ob morebitnem soglasju nove slovenske vlade) lahko zavladala tudi v vrhu EU. 

Posledice 70-letne brezvestno usmerjene vzgoje in izobraževanja, nazorno opisuje naslednji odlomek iz daljšega opisa na temo: noro druženje v energijskem polju brezvestnosti (prosto po nekdaj obveznem čtivu – ruskem socrealističnem romanu: “Kako se je kalilo jeklo”).

SEDMO PISMO:

Nekdo od naših napiše 1000 strani dolg znanstveni traktat o klavirju. Podrobno popiše velikost, težo, barvo, notranji okvir, strune, napetosti v okvirju po uglasitvi, klaviaturo, velikost in razporeditev tipk, kladivca-ponaslov, mehaniko, material in žametno oblogo (tu vskoči Alenka Bratušek in pogumno prezirajoč vsako odgovornost prispeva k nacionalnem interesu z malomarno ekspertizo o vmesni tekstilni plasti in njenem vplivu na švicanje pianista na recitalnem koncertu, z ozirom na relativno vlago zraka, temperaturo in letnim časom), itd. itn. v neskončnost.

Ta nekdo naš zasede Katedro za klavir na akademiji za klavirje, postane član SAZU in častni ustanovni član Foruma 21. MK mu ob obletnici njegovega znanstvenega dela podeli Častni znak Klavirja s srebrnimi strunami, Pahor se strinja s podelitvijo in pripomni, da sprejema za ta akt polno odgovornost. Po podelitvi je skromna pogostitev in tovariško srečanje ob leseni maketi klavirja, ki ga je izdelala Sistemska tehnika po  patentu General Dynamics. Obenem podpišejo tudi pismo o nameri nakupa 150 klavirjev, postopoma, ker vseh naenkrat Pavček ne more dobaviti. Ranka Ivelja napiše v srce segajoč članek v Petanov Dnevnik, Rok Praprotnik pa slavljencu izroči 10.000 EUR iz sredstev, ki so jih dobili od države za dokapitalizacijo NLB. V kotu stoji Štefka s kozarcem penine, Maša Kociper se nekaj pogovarja z starosto Bučarjem in mu pred nosom, z ročico po zraku riše večje in manjše krogce. Štefka, ki to že nekaj časa opazuje, se mora nasloniti na steno, ker se ji že malo vrti. Jakič‡, široko nasmejan, se pogovarja z znanim ljubljanskim zobozdravnikom, ki med pogovorom nehote opazi začetek kariesa ob stari amalgamski plombi na osmici levo zgoraj. Rahlo okajeni Rajmond Debevec pripomni, da bi mu lahko z zračno puško na 30 metrov zamenjal plombo... ITD. (Lahko bi pisal še, pa je ura tričetrt na tri zjutraj).

(Pisec zgornjega pisma je podpisan in dovoli objavo, vendar brez njegovega podpisa.)

Opis nadaljnjih norosti v jutrišnjem Neodvisnem komentarju v pismu številka 8.

VPRAŠANJE MOJE VESTI:

Kdaj bomo v Sloveniji izvolili zakonodajalca, ki bo v slovenskem sodstvu prebudil življenjski interes ne samo za slepo spoštovanje prava, pač pa tudi za prebujeno spoštovanje človečnosti in čiste vesti? 

Takrat bodo politični zaporniki na svobodi. Tisti, ki odločajo po načelu: cilj posvečuje sredstvo, pa bodo bodisi v zaporu, norišnici ali pa morebiti vsak dan najmanj eno uro v moji duhovni prebujevalnici (seveda le tisti, ki bodo to samo hoteli - tako se ni bati pretiranega navala).

Čakam torej zakonodajačca, ki bo predlagal in uveljavil sistemski zakon za učinkovito varovanje človekovih pravic v skladu s že podpisano konvencijo EU. Takrat bo slovensko sodišče prisiljeno opustiti komunstično sodno prakso. 

Takrat bo moja država končno osvobojena vladavine brezvestne (nore) miselnosti, da cilj posvečuje sredstvo.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.