VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Cesar Komod je imel vse – njegovo cesarstvo pa je propadlo ... Posnetek iz filmskega niza: Zgodovina Slovenk in Slovencev v filmskih freskah

Vsebina

116. DAN - O VIRU ZLA 12 - DR. MNOGY V HIPNOZI

14.10.2014

Rudi Klarič

DR. MNOGY V HIPNOZI

Kako priti do nepovratnega kredita? Kako uspeti na razpisih? Zakaj Zavod za zdravstveno varstvo tako zelo stežka odobri 500 evrov za varovanje pred boleznijo in tako zlahka zapravlja milijone evrov za zdravila z učinki, da Te podnevi popade strah, ponoči pa groza. Kako to, da sodišče piše sodbe, s katerimi nagradi kriminalce, okradene pa kaznuje? Zakaj je Janez Janša v zaporu, voditelji vsakomur znane zločinske organizacije pa so na svobodi? Dr. Mnogy verjame, da je prav, da vodilni komunisti niso bili lustrirani in da so deponirali svoje članstvo. Misli, da so Janša in njegova stranka zavozili vse skupaj.

PISMO ŠTEVILKA DVANAJST

Cenjeni dr. Mnogy, živite v hipnozi. Veliki rdeči čarovnik se je magično poigral z vašo inteligenco. Za začetek vam je uspaval pamet, potem pa vas je zapustil v hipnotiziranem stanju in vas prepustil dolgotrajnemu, mukotrpnemu prebujanju. Za prebujanje priporočam čtivo, kot je Mojster in Margareta mojstra Mihe Bulgakova, ali pa vsaj Živalsko farmo Gregorja Orwella. Na nekoliko višji stopnji pa je že možna tudi uporaba Neodvisnih komentarjev in Prebujevalnice. Za nadaljevanje od včeraj pa nekaj nadaljnjih podatkov:

Denarno zadolžitev Slovenije, katere obseg presega predstavo tudi nadpovprečno bistrega človeka, so deponiranci uporabili za dokapitalizacijo bank, ki so sodelovale skupaj s tajkuni pri najnovejšem komunističnem ropu slovenskega naroda. Vse to pa je bilo po načrtu in v korist istih sil, ki krojijo vremena Kranjcem že od 1941. leta dalje.

Najnovejši organizirani rop Slovenije se je pričel, ko je partijski vrh spoznal, da se s padcem Berlinskega zidu bliža konec njihove strahovlade. Torej so izvedli še zadnji atentat na našo deželo. V vseh podjetjih in ustanovah – dosledno povsod, so bili ljudje, ki so svoje položaje dobili (ne glede na to, ali so bili člani ZK ali ne) ne zaradi sposobnosti, pač pa zaradi ponižne zvestobe in lojalnosti Partiji.

Po tajnem navodilu preživelega, povsem neokrnjenega in še naprej povsem brezvestnega jedra partije, so vse velike firme ustanovile bypass firme v tujini in transferirale denar tja. Draga bralka in bralec, če hočeta, da prejšnji stavek deluje duhovno prebujevalno in da kaj zaleže, si ga večkrat preberita.

Demos (prestreljen in bogato okužen z izurjenimi partijskimim krti) je našel Slovenijo prazno, revno kot cerkena miš. Firme kot Slovenijales, Metalna, Tam, Iskra, Smelt, Metalka, Elektrotehna in še vse ostalo je šlo v načrtovani stečaj (njihov denar je jedro partije pravočasno umaknilo na varno). 

Delavci so izgubljali delo, vrednosti podjetij in nepremičnin so padle pod vsako logično mejo. Od partijskih voluharjev spodžrta podjetja so odkupili iz boljševiške meglice rojeni tajkuni (deponirani lojalisti in lobisti), nekaj s pokradenim denarjem, ki se je v njihovo korist vračal s Kajmanskih otokov, Cipra in še od kod, večino pa z noro ugodnimi posojili, ki so jih, z odobritvijo vodilnega jedra partije in z uporabo operativcev UDBE, lojalistom dajali kar tako, brez zagotovil in kritja. 

Sploh ni bilo treba, da si bil kdaj koli v Partiji. Dovolj je bilo, da si bil lojalen ali vsaj strpen do deponirancev. Če si bil lojalen, si dobil priložnost sodelovati pri transferjih, dobiti neodplačna sredstva, biti izbran na razpisih, deponirani lobisti pa so pobrali svojih poštenih od 10 do 90 odstotkov. Bili so varni kot miši v moki, saj jih je učinkovito varovala njihova povsem ohranjena in še vedno povsem nedotakljiva medijska, tožilska in sodna praksa. Če kdo ni hotel sodelovati in bi jih lahko razkrinkal, so ga preko za to zadolženih in usposobljenih oseb obtožili in obsodili, da je na neznanem kraju, na neznan način ...

Z neverjetnimi milijardami evrov posojil so banke "sanirali" kot že večkrat doslej. In tudi ta dokapitalizacija ne bo zadnja. Ponavljale se bodo, dokler bo možno še kaj ukrasti in nam bo hotel še kdo posojati. Vračali bodo pa še prihodnji in še nerojeni rodovi.

Dokler ne bo lustracije, se bo ta rakotvorna packarija nebrzdano nadaljevala. Vendar ne skrbeti. Glavni zagovornik lustracije je za dve leti v zaporu, vsem nam, ki ga spoštujemo v poduk, v posmeh celi Evropi in v priljubljeno zabavo ljubiteljem in spoštovalcem brezvestne sodne prakse in slovenskega pravosodja.

RDEČI DEL MOJE PAMETI ME SPRAŠUJE

Ali ni bolje biti lojalna ali lojalen zločinu in na svobodi, kot domoljub in poštenjak, a v zaporu?

MOJA VEST ODGOVARJA

Bolje je biti v zaporu kot na svobodi za ceno brezvestne lojalnosti zločinski organizaciji. ”‹V primerjavi s sodelovanjem pri ohranjanju energijskega polja zločinske miselnosti je biti v zaporu vestno in častno. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.