VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Človečnost na preizkušnji - Posnetek iz filmskega niza: Zgodovina Slovenk in Slovencev v filmskih freskah

Vsebina

118. DAN - O VIRU ZLA 14 - DR. MNOGY IN POMLAD

16.10.2014

Rudi Klarič

DR. MNOGY IN POMLAD

Na ta, za slovensko demokracijo še en porazni dan, Ti predlagam, da si počasi, večkrat prebereš:

PISMO ŠTEVILKA ŠTIRINAJST

Cenjeni, a ne tudi spoštovani dr. Mnogy,

upate si obsojati in bičati nepravilnosti slovenske politične opozicije, ki jih opažate s svojega ozkega okna, in se vam niti sanja ne, da ne vidite celotne podobe.

To deželo lahko reši le Bog, ko bo z zamahom mezinca leve roke pometel z lažnivci, tatovi, demagogi, pohujševalci, zapeljevalci naroda, s krivičnimi tožilci in sodniki, z zagovorniki zločina in zločincev, z goljufivci in lakomniki, z zagovorniki vsega, kar je bolno, izprijeno in pokvarjeno.

Vaša kritika g. Janše, brez katerega ne bi imeli svoje države, je poniglavo, sprevrženo dejanje.

Bi lahko Janša vedel za vsakega vodovodarja, ki je šaril po Onkološkem inštitutu?

Bi lahko preprečil tajno tovarišijsko sklepanje pogodb z SCT? 

Je imel možnost preprečiti stotine bančnih, kulturniških, pravnih, denarnih, čustvenih ... povezav, zvez in mrež, ki jih je spletla v letih svoje javne vladavine slovenska Zveza komunistov?

Je mar nadčlovek?

Ob vsem organiziranem medijskem blatenju (preko 10.000 člankov) in sramotnem dodatnem filmskem blatenju s strani treh, ki so se prepisali na ime Janez Janša in (sponzorirano od kulturne ministrice Majde Širca) spacali “umetnino”, začinjeno s homoseksualnimi prizori?

Ali najnovejšim, ko se mati samohranilka zažge ob napisu: Kriv je Janez Janša, ob bolestnem poročanju TV Lj., POP ali Kanalu A, itd. itd.

Organizirana gonja proti Janezu Janši dokazuje: 

na komunistični strani neizmerna denarna, pravna, politična, krivosodna, prisluškovalna, kulturniška, novinarska in ostala kadrovska premoč in bogata izkušenost v podkupovanju, podtikanju vohunov, dvojnih politikov, očitkov, “dokazov”, izurjenost za vsako vrsto kriminalnega početja in popolna brezvestnost; 

na pomladni strani denarna šibkost, dobra volja, jasen namen in čista vest.

Kaj lahko naredi fant s pesmijo v srcu, a v političnem in dejanjskem zaporu, proti zločincu z nakradenim premoženjem, a na politični in dejanjski svobodi?

Velecenjeni izobraženec dr. Mnogy, mislite, da je potrebno, da tudi vi brcate v truplo, ki se mu reče slovenska pomlad?

In ostali mnogi: kaj boste dobrega dosegli, če boste pljuvali po človeku, ki je zaprt, četudi utemeljen sum opozarja na možnost, da ni zločinec, zapreti pa so ga dali pripadniki deponirane stranke, za katero ni dvoma, da je zločinska? 

MOJA PAMET ME ŠE VEDNO SPRAŠUJE:

Ali ni bolje biti brezvestno lojalen zločinu in biti na svobodi, kot biti svoji vesti zvest domoljub in poštenjak, a v zaporu?

MOJA VEST ŠE VEDNO ODGOVARJA:

Bolje je biti v zaporu kot spoštovati voditelje zločinske organizacije, ki  so na svobodi. ”‹Kadar je spoštovanje zločinske tožilske in sodne prakse pogoj za svobodo, je biti v zaporu zgledno, vestno in častno. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.