VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

PRIŠEL BO ČAS – Posnetek iz filmskega niza: Zgodovina Slovenk in Slovencev v filmskih freskah

Vsebina

119. DAN - O VIRU ZLA 15 - DR. MNOGY IN ŠARLATANI

17.10.2014

Rudi Klarič

VLADAJOČE PRAVNO, POLITIČNO IN SODNO ŠARLATANSTVO

V nedemokratični ureditvi strokovnost temelji na veri, da so strokovnjaki tisti, ki so si v teku šolanja pridobili znanje določene stroke in temu znanju vdano služijo. Dober pravni strokovnjak naj bi bil tisti, ki je diplomiral oziroma doktoriral na domači ali tuji pravni fakulteti in služi etiki in morali svoje stroke, nikakor pa ne svoji vesti.

Pamet dr. Mnogyja in njegovih mi dopoveduje, da je odličen pravni strokovnjak tisti, ki zvesto in spoštljivo podpira obstoječe sodstvo in njegovo sodno prakso, kakršnakoli že je. 

Moja vest pa mi pravi: tisti, ki zvesto in spoštljivo podpirajo iz zločinske organizacije porojeno sodno prakso, so pravni, politični in sodni šarlatani. Pravno stroko uporabljajo zato, da na strokoven način ohranjajo zločinsko vladavino brezvestnosti.

Človek, ki ima svojo pamet pod nadzorom svoje vesti, lahko pravično razsoja, učinkovito zdravi, uspešno vodi državo v blagostanje ... četudi nima v svoji glavi oziroma v svojih možganih nikakršnega formalnega znanja. Svojo pamet preprosto poveže z znanjem strokovnjaka za neko področje in na osnovi tovrstne povezave zlahka vestno odloča.

Človek, ki ne sliši glasu niti svoje niti tuje vesti, pa je šarlatan, četudi ima doktorate vseh fakultet in obvlada etične kodekse vseh univerz tega sveta in vsega univerzuma.

PISMO ŠTEVILKA PETNAJST

Ni荠več spoštovani dr. Mnogy, nič več spoštovani mnogi pravi in ponarejeni doktorji prava, medicine, kulture, znanosti, politike, denarništva ... in številni mnogi, premnogi ostali slovenski izobraženci.

Doktorji in proletarci slovenske dežele, prebudite se! Vašo pamet, ki ji duhovno speče služite, je oblikovalo 45 + dodatnih 25 let brezvestne, komunistično usmerjene vzgoje in izobraževanja.

Vaša gonja proti Janezu Janši dokazuje, da še vedno ne ločite, kaj ste vi in kaj je vaša dresirana pamet.

Mnogi med vami ste tudi v mojih očeh veljali za pravičnike, za ljudi z veliko začetnico. A kaj naj si mislim o vaših vstopih, na primer v stranko TRS, ki jo vodita kalibra, kot sta Hanžek in Koširjeva, oba apologeta minulega sistema in leve opcije. Prvi je pozival parlament k sprejemu protiustavnih odločitev, druga se je sama hvalila, da je bila tudi v Titovi spalnici.

Kaj naj si dobrega mislim o slovenskih levih strankah, ki v svoji prepotentnosti in skrajni domišljavosti ne zmorejo ali ne znajo pravilno sprejeti niti sklepa, da odvzamejo poslanski mandat nesporno pravilno izvoljenemu poslancu, ki je organizirani gonji in javnemu sodnemu procesu navkljub prejel več glasov volilk in volilcev od tistih, ki mu želijo vzeti mandat. 

So to zares ljudje z etiko, moralo in vizijo, kako Slovenijo popeljati naprej?

Torej, kdo ste dr. Mnogyji: dobronamerni levoroki in levooki borci za pravico, sodobni Don Kihoti, ali le tisti, ki slovenski pomladi ne privoščijo, da bi se izvlekla iz plenic, dorasla in bila enakovredna v boju z retencijskimi silami?

Ste kdaj jasno povedali, da je komunizem s svojim lumpenproletariatom, ukradeno NOB in nepojmljivimi zločini naredil slovenskemu narodu toliko škode in gorja, da ga 100-letna vladavina demokratičnih sil ne bo mogla popraviti?

Se boste uspeli duhovno vsaj toliko prebuditi, da boste zmogli obsoditi tiste, ki so si narod brezvestno podredili z ognjem in mečem, tiste, ki vse do danes še niso dojeli, da bi morali svojo pamet, nadarjenost in znanje uporabili vestno za služenje vsakršnemu narodovemu napredku?

Kdo ste v resnici, gospod doktor Mnogy in mnogi Mnogyji? Le še duhovno speči lahkoverneži ali že tudi osebno premeteni pokvarjenci?

MOJA PAMET SE ŠE VEDNO SPRAŠUJE

Ali ni bolje biti brezvestno lojalen zločinu in biti na svobodi, kot biti svoji vesti zvest domoljub in poštenjak, a v zaporu?

MOJA VEST JI ZVESTO ODGOVARJA

Bolje je biti v zaporu kot spoštovati voditelje zločinske organizacije, ki so na svobodi. Kadar je spoštovanje zločinske tožilske in sodne prakse pogoj za svobodo in vodi na mesto predsednika vlade in države, je biti v zaporu zgledno, vestno in častno. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.