VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

PERZIJSKI BOG MITRA - posnetek iz niza Zgodovina Slovenk in Slovencev v filmskih freskah

Vsebina

122. DAN - O VIRU ZLA 17

20.10.2014

Rudi Klarič

“DEVE, ČLOVEKI, DEMONI”

Od osebe, ki je odlična raziskovalka astrologije in preučevalka temeljnih virov o naravnosti in duhovnosti, sem prejel vest, za katero mi moja vest pravi, da jo je vredno objaviti.

PISMO ŠTEVILKA 17

“država slovenija je pod vladavino demona jyeshtha, katerega narava je destruktivna - ostra/vroča in grozotna. cilji tega demona so izključno materialni."

Sporočilo in način pisanja (brez velikih črk) je takoj vzbudilo moje zanimanje, saj je tudi moja vest mimo vsakega odlašanja pritrdila tej vesti, četudi še nikoli prej, tudi ko sem potoval po Indiji, nisem slišal za demona jyeshtha. Da raziskovalka vestno preuči vsak moj Neodvisni komentar, mi je postalo jasno, ko sem prišel do odlomka:

“kar zadeva kulturo v taki državi (to navajam v zvezi z zavrnitvijo projekta melodija vesti s strani ministrstva za kulturo, češ da jih vest ne zanima), moraš najprej vedeti, da beseda "kultura" pomeni "gojišče". iz tega sledi, da "kultura" sama po sebi ne pomeni nič: pomembno je, kaj gojiš. demoni prav gotovo niso zainteresirani, da bi gojili vest dev. kar gojijo demoni, izhaja iz njihove vesti t.j. iz sporočila vrhovnega stvarnika demonom, ne pa iz vesti oz. sporočila vrhovnega stvarnika devam.”

Tudi izraz deva mi ni prav blizu, četudi sem že večkrat slišal zanj. Pojmujem ga kot oznako za duhovno bitje, ki ima povsem drugačno življenjsko nalogo od človeka ali od demonov. Morda bom podrobnejšo razlago objavil kasneje, za danes sem izbral samo nekaj odlomkov, ki se nanašajo predvsem name:

“ti spadaš med deve, in sicer pod vladavino deve punarvasu, ki pomeni "ponovno vzpostaviti tisto, kar je dobro". vest te deve prihaja neposredno od vrhovnega stvarnika.”

Tega sem se zavedal že prej, vendar me je presenetilo, da s to vestjo razpolaga še kdo drug razen mene. Ugotovil sem, da je znanje pisateljice o devah, človeku in demonih zelo podobno mojim spoznanjem, ki so me pripeljala do mojega pristopa Sem&vem®.

“kot je zlahka mogoče razbrati iz tvojih neodvisnih komentarjev, se kot deva boriš za to, da bi državo slovenijo iztrgal iz lovk demonov in jo spravil pod vladavino dev. to skušaš doseči s prevzgojo človekov”‹ (npr. v prebujevalnici)  tako, da bi v vojni med demoni in devami podprli deve (t.j. skušaš doseči stanje človek+deve=2/3 proti demonom 1/3, ker je za lustracijo potrebna 2/3 večina v parlamentu). da bi slovenija dejansko padla pod vladavino dev, bi se morala kot država na novo ustanoviti tako, da bi njena nova rojstna karta padla pod vladavino dev. če bi se to zgodilo in če bi bila pod vladavino deve punarvasu, potem bi bila slovenija država po tvojem okusu.”

Pravzaprav ne gre za moj okus, gre za mojo vest. Četudi mi je analiza pisateljice zelo blizu, pa se moje pojmovanje besedice vest v semantičnem pogledu za spoznanje razlikuje od prastarih virov. Toliko o devah, človeku in demonih za danes. Za zaključek še ta odstavek:

“demoni so izredno iznajdljivi, ko gre za njihovo pojavno obliko: nemalokrat se tako učinkovito maskirajo, da jih je izredno težko prepoznati še pravi čas t.j. še preden (ti) naredijo nepopravljivo škodo s svojim zahrbtnim in prikritim rovarjenjem, ki povsem spodkoplje temelje vsega, za kar si kot deva prizadevaš.”

Meni jih ni težko prepoznati. To so tisti, ki se na vse pretege trudijo spoštovati, ohranjati in vzdrževati politično, tožilsko, sodno, kulturniško ... prakso, ki ji je konec leta 1991 potekel rok trajanja, a na “demonski” način zastrupljajo miselnost in “človeke” v Sloveniji še danes. 

MOJA PAMET ME ŠE VEDNO SPRAŠUJE:

Ali ni bolje biti brezvestno lojalen zločinu in biti na svobodi, kot biti svoji vesti zvest domoljub in poštenjak, a v zaporu?

MOJA VEST JI ZVESTO ODGOVARJA:

Bolje je biti v zaporu kot spoštovati voditelje demonske organizacije, ki so na svobodi. ”‹Kadar je slepo spoštovanje deponirane demonske tožilske in sodne prakse pogoj za svobodo in hlapčevski odnos do vladavine demonov vodi na mesto predsednika vlade in države, je biti v zaporu zgledno, vestno in častno. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.