VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Človekova ali demonova palača? – posnetek iz filma Bližnjica

Vsebina

123. DAN - O VIRU ZLA 18

21.10.2014

Rudi Klarič

MORAMO DOKAZATI, DA SMO MOČNEJŠI

Po osmih tekmah na elitni evropski nogometni sceni, iz katerih je slovenski nogometni prvak Maribor izšel brez poraza, je Jose Mourinho, trener Chelsea povedal, da ni dovolj, da je njegovo moštvo boljše. “Morali se bomo potruditi in dokazati, da smo močnejši.” Prijetno je bilo opazovati, kako so se nogometaši angleške nogometne velesile veselili vsakega svojega gola. Rezultat 6:0 za Chelsea je po svoje tudi dober. Tako utegne naslednji nasprotnik nogometaše Maribora podceniti, kar bi lahko nekoliko povečalo možnost slovenskega predstavnika. 

MORA NAS BITI DVE TRETJINI

Če si pazljivo prebrala ali prebral včerajšnji Neodvisni komentar, lahko sklepaš, da je tretjina Slovenk in Slovencev za lustracijo. Gre za duhovna bitja (deve), ki si prizadevamo za to, da bi bil razvoj človeštva hitrejši v smeri človečnosti.  Vsa tovrstna duhovna bitja so po svojem božanskem poreklu poklicana, da tisti tretjini Slovenk in Slovencev, ki ne sodijo v tretjino demonov, pomagajo na višjo stopnjo duhovne prebujenosti. Na ta način bi bili demoni v podrejenem položaju in ne bi imeli več odločilne besede.

Ker si tudi sam prizadevam za razvoj v tej smeri, Ti kot človeku predlagam, da mi pomagaš. Kako vem, da si človek? Ker bereš moj komentar. Za začetek lahko storiš vsaj to, da vse, za katere verjameš, da ne sodijo v skupino demonov, obvestiš, da obstaja Neodvisni komentar, katerega avtor si prizadeva za preroditev Slovenije. 

Saj ni tako težko. Tretjina nas je že. Pridobiti moramo samo še tisti del Slovenk in Slovencev, ki imajo lastnosti človeka, si jih pa demoni prizadevajo duhovno uspavati. Ko bomo na naslednjih volitvah zbrali dvotretinjsko večino, bo vest človečnosti preglasila vladavino demonskosti. 

Naravno je, da si bo demonska tretjina prizadevala, da nam ne bi uspelo. Vprašuješ me, kako prepoznaš demona? Zelo lahko: rekel Ti bo, da se ne da narediti nič in da je vsak Tvoj in moj trud brez smisla. Z demonom, ki se izkaže s tako miselnostjo, se nima smisla truditi. Sporočilo, da obstaja Neodvisni komentar, pošlji raje nekomu, za katerega verjameš, da je človek.

MOJA PAMET ME ŠE VEDNO SPRAŠUJE:

Ali ni bolje biti brezvestno lojalen zločinu in biti na svobodi, kot biti svoji vesti zvest domoljub in poštenjak, a v zaporu?

MOJA VEST JI ZVESTO ODGOVARJA:

Bolje je biti v zaporu kot spoštovati voditelje demonske organizacije, ki so na svobodi. ”‹Kadar je slepo spoštovanje deponirane demonske tožilske in sodne prakse pogoj za svobodo in hlapčevski odnos do vladavine demonov vodi na mesto predsednika vlade in države, je biti v zaporu zgledno, vestno in častno. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.