VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

STANE KAVČIČ

Vsebina

134. DAN - DAN SPOMINA

01.11.2014

Rudi Klarič

DAN DUHOVNO PREBUJENIH

Ko se duhovno bitje rodi v telo, ki mu je dodeljeno za čas življenja na tem svetu, ga prizadene izguba spomina. Pozabi, da je tam daleč nekje duhovni svet, kjer je doma, od koder prihaja in kamor se vrne potem, ko njegovemu zemeljskemu telesu poteče rok trajanja. 

Naloga vsakega duhovnega bitja je, da na tem svetu čimprej poišče njemu po usodi izbranega, duhovno prebujenega človeka. V energijskem polju duhovno prebujenega, se namreč duhovno bitje bistveno lažje in veliko hitreje prebuja. Na ta način lahko podaljša življenjsko dobo svojega telesa in tako podaljša svojo prisotnost na tem svetu. Tako lahko v duhovno prebujenem stanju, na priseben način še kaj vestnega postori, preden njegovemu zemeljskemu telesu poteče življenjska doba. Potem se vrne na oni svet, kjer si ogleda film svojega vestnega (duhovno prebujenega) dela življenka in tudi vse brezvestno (nizkotno) početja njegove samovoljne pameti v času njegovega duhovnega spanja in posledične nizke stopnje prisebnosti. 

Večina duhovnih bitij v duhovno dremajočem ali celo duhovno spečem stanju zapravi vse življenje. Še v pozni starosti ne zmore zaznati energijskega polja tuje čiste vesti, v katerem bi se lahko začelo duhovno prebujati. 

Dan spomina na mrtve je torej dan spomina na duhovna bitja, ki so si prizadevala, da bi se na tem svetu duhovno prebudila. Nekaterim je uspelo, drugi so bili žrtev lastne ali tuje pameti, ki jih je prepričevala in prepričala, da so že duhovno prebujeni in niti slučajno ne potrebujejo energijskega polja tuje čiste vesti. Verjeli so, da je bodisi njihovo premoženje, visok položaj, diploma, ideologija, življenjska slava, vseživljenjsko partnerstvo, veliko otrok, bogaboječa družina ... že dokaz za njihovo duhovno prebujenje. Pamet jim je uspešno zameglila sporočila njihove lastne vesti in jim kot kukavičje jajce podtaknila svojo, ali celo tujo ideologijo, vero, minljivo znanje, diktaturo proletariata, vladavino prava, oblast čustveno nore ali hladnokrvno brezobzirne pameti nad vestjo ... in posledično slabo vest. 

Če mi hočeš pomagati pri ustvarjanju razmer za lažje in hitrejše duhovno prebujanje v Sloveniji, Te prosim da pošlješ moje pismo, ki sem ga objavil v Neodvisnem komentarju z oznako 131. DAN, na katerega od spodaj navedenih naslovov.

Moj današnji komentar lahko natisneš in pošlješ po navadni pošti ali pa spodnjo povezavo posreduješ izbranemu naslovniku pripadajo荠e-naslov. Seveda pa lahko pošlješ naslednjo povezavo ne samo vsem spodaj navedenim, pač pa tudi vsakomur, za katerega ocenjuješ, da je tega vreden. Če nikogar takega ne posnaš, Ti priporočam, da uporabiš mojo Prebujevalnico, da dvigneš raven svoje duhovne prebujenosti in stopnjo Tvoje prisebnosti.

Povezavi, za kateri Te prosim, da jo naslovnikom pošlješ po e-pošti:

> NEODVISNI KOMENTARJI VESTI RUDIJA KLARIČA

ali

> 131 DAN - ODPRTO PISMO VSEM, KI SO PRISEGLI

Predlagam, da povezavo pošlješ na radni naslov trenutnega predsednika države, tenutnega predsednika vlade in trenutnih ministric oziroma ministrov Republike Slovenije.

MOJA PAMET ME SPRAŠUJE

Zakaj bi se trudila slediti nekakšni bedni čisti vesti, in pospeševati razvoj, če pa lahko bolje živim s hinavščino, sprenevedanjem in mimo svoje vesti?

MOJA VEST JI ODGOVARJA

Jasno je, da ti tega ne moreš vedeti, saj si opičjega izvora. Obrni se na koga, ki je prebujeno duhovno bitje. Ta ti bo povedal: kadar predsednik vlade zagovarja brezpogojno etično in moralno spoštovanje brezvestne sodne prakse, je bolje biti duhovno bitje v zaporu kot pavijan z glavo v pesku na svobodi. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

naslov za e-pošto: cultura.europaea@siol.net

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.