VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

SVETILNIK BREZ LUČI – prizor iz filma PRAVO IN VEST

Vsebina

141. DAN - VPR - POPLAVE

08.11.2014

Rudi Klarič

 POPLAVE

VPRAŠANJE IZ OBČINSTVA

“Tole s poplavami mi ne gre iz glave. Če se na tečajih stopi toliko snega, ledu in ledenikov, mora biti seveda v zraku več vlage in mora biti več dežja. Ali so tudi za slabo vreme in poplave krivi komunisti?”

ODGOVOR MOJE VESTI

Svetu bi morali vladati duhovno prebujeni. Ni pomembno ali je kdo proletarec ali doktorica mikrobiologije. Bistvena je njegova ali njena stopnja duhovne prebujenosti. Duhovno prebujeni človek ima povezavo s svojo in tujo vestjo. Ne razmišlja brezvestno.

Brezvestna miselnost, da mora svetu zavladati proletariat, poveličuje pomen delavskega razreda (množice) in grobo prezira pomen svobodne ustvarjalnosti in človekovih pravic posamezne osebe.

Organizirana inkvizicija v organiziranih verstvih, organizirani fašizem v Italiji, organizirani nacizem v Nemčiji, organizirani komunizem v Sovjetski zvezi … so tudi v Sloveniji z zapovedano brezvestno miselnostjo porajali zločine proti naravi in proti človečnosti.

Poplavljene vasi in mesta, ne samo v Sloveniji, kjerkoli se pojavijo, so posledica vladavine brezvestnosti. Kar doživljamo danes je bumerang. Bumerang za uspavano ljudstvo, ki ohranja in še naprej voli vladavino brezvestnosti.

Po osamosvojitvi smo imeli v Sloveniji štiri predsednike države:

Milana Kučana, člana ZKS z deponirano izkaznico

Janeza Drnovška, člana ZKS, usoda izkaznice ni znana

Danila Türka”‹, člana ZKS, usoda izkaznice ni znana

Boruta Pahorja, člana ZKS, usoda izkaznice ni znana

Vsi štirje izhajajo iz ZKS, organizacije slabe vesti, ki je v Sloveniji ustoličila vladavino brezvestnosti. Ob nastopu predsednikovanja so prisegli, da bodo spoštovali ustavni red in ravnali po svoji vesti v dobrobit Slovenije. Kljub prisegi so opustili zahtevo po učinkovitem sodnem varstvu ustave in človekovih pravic. Namesto tega so dopustili ohranitev brezvestne sodne prakse, ki je nastala v času zločinske ZKS, katere pomembni člani so bili. Z ohranjanjem brezvestne sodne prakse ni mogoče ravnati v dobrobit Slovenije, niti se učinkovito in pravočasno organizirati proti poplavam, kriminalu, ropanju države in ljudstva, brezposelnosti ... Ves čas njihove vladavine je namesto preventivni miselnosti posvečen zdravljenju ozdravljivih in neozdravljivih bolezni in mukotrpnemu saniranju z vladavino brezvestnosti povzročene škode. 

Kar doživljamo danes je bumerang neizprosnih naravnih zakonitosti, odgovor na duhovno spanje ljudstva, ki je s tem, da ni šlo na volitve, ali pa volilo z masko prijaznosti prikrite komuniste, izbralo večno zimo namesto štirih letnih časov. 

Če razumeš, kaj Ti sporočam, Te vabim v energijsko polje čiste vesti v Prebujevalnico na Podgozdu. Če si tega ne moreš privoščiti, pa si za silo lahko pomagaš tudi z mojimi Neodvisnimi komentarji. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI nekoliko pospešiti Tvoje duhovno prebujanje in podpreti moje delo, Ti predlagam da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov __________________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI - UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 Evrov in poštnina - oboje plačljivo ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.