VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 22. decembra 2014 do 20. januarja 2015

Vsebina

150. DAN - 1/12 - NARAVNIK

17.11.2014

Rudi Klarič

REDKOBESEDNOST

Konec tega tedna bo izšel Naravnik®, redni vsakoletni priročnik za uporabo naravnih zakonitosti. V zvezi z njim sem prejel vrsto pohvalnih pisem, v katerih sem našel celo tako velika priznanja, da se mi je milo storilo. Neka gospa je lani celo napisala: “Hvala, ker obstajate.”

Tisti, ki Naravnik® redno uporabljate, za silo že poznate vseh dvanajst dvanajstin narave pameti svojih bližnjih – nadrejenih in podrejenih. Za tiste, ki se še svoje rojstne dvanajstine ne zavedate prav dobro, pa bom v naslednjih dvanajstih dneh objavil vseh dvanajst značajskih dvanajstin, kot so opisane v mojem priročniku. Morebiti mi s tem uspe v Tebi s tem vzbuditi tolikšno zanimanje, da se odločiš Naravnik® ne samo kupiti, temveč ga začeti celo uporabljati. 

PRVA DVANAJSTINA – ENKA

VESTNOST – OBVLADLJIVOST ”‹

od 22. decembra 2014 od 0:04 do 20. januarja 2015 do 10:44

Osnovna značilnost te Tvoje dvanajstine je redkobesednost Tvoje pameti: »Ko molčim, ti vse povem.« V primeru zaljubljenosti: »Ne govori, da ti nikoli ne rečem, da te imam rad(a), pred tremi leti sem ti to povedal(a) že drugič.«

Dvanajstina Tvoje pameti z imenom ENKA Ti služi tako, da Ti – kot duhovnemu bitju – omogoča bolje in hitreje spoznavati, doživljati in razumeti osebne intimne izkušnje z namenom smiselnega povezovanja na družinski in družbeni ravni. V tem delu Tvoje pameti se nahajajo skrivnostne možnosti povezave z duhovnim izvorom moči. Ker gre za izjemno dragoceno sposobnost, nastanejo v tem delu duševnosti in v ustreznih delih organizma – v primeru notranje šibkosti – tudi izjemno velike težave.

V primeru nizke ravni Tvoje duhovne prebujenosti se ta del Tvoje pameti slepo pokorava ustaljenim pravilom oz. navadam. Povzroča preresnost, pretirano staromodnost, okostenelost, odrevenelost, togost, prehladnost, skopost, godrnjavost, črnogledost, vdanost v usodo, videz prezgodnje ostarelosti, občutek krivde in sramu, častihlepnost ..., kar v telesu povzroča zdravstvene motnje v območjih: okostje, zobje, kolena, koža, lasje, nohti – posledice: dedne bolezni, revmatizem, poapnenje tkiv, kožne bolezni ...

Za rojene v tem obdobju je vztrajno in dosledno urjenje za višanje stopnje duhovne prebujenosti in krepitev notranje moči še posebno neobhodno, če hočejo prebuditi, okrepiti in čim dlje ohraniti ustvarjalnost, mladosten videz in prisebnost.

Več podatkov najdeš na tej spletni strani v oddelku SEM&VEM IN NARAVA, ki ga ureja urednica priročnika Naravnik®, Lucija Kreuh. 

Še to: Naravnik® je zmnožek narave in vesti.

In kako bi si lahko slovensko sodstvo pomagalo z mojim priročnikom? Zelo težko. Primer Janeza Janše in mnogih (po brezvestni sodni praksi obsojenih) dokazuje, kako daleč je slovenska sodna praksa od narave in kako zelo daleč je od vesti.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.