VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 19. februarja do 20. marca 2015

Vsebina

152. DAN - 3/12 - NARAVNIK

19.11.2014

Rudi Klarič

DOMIŠLJIJA IN DOMISELNOST

Naravnik® ne more narediti nič namesto Tebe. Za redno in smiselno uporabo (tako kot vsakega priročnika) se moraš vsaj malo potruditi. 

Če si ženskega spola, naj Naravnik® postane Tvoj najljubši in najzvestejši vsakodnevni spremljevalec. Lahko celo spiš z njim.

Če si moški, se zavedaj, da je Naravnik® sicer res moškega spola, vendar vsebuje dve izjemni lepotici: naravo in vest. Obe sta ženski in bosta zato na vsakem koraku in celo v postelji Tvoji najzvestejši in najljubši spremljevalki, če imaš seveda – Naravnik®.

TRETJA DVANAJSTINA – TROJKA

PREVIDNOST – ODREŠILNOST

od 19. februarja 2015 od 0:51 do 20. marca 2015 do 23:46

Osnovna značilnost pameti te dvanajstine je nebogljenost: »Tako sem zmedena in uboga. Pomagaj mi!« V primeru zaljubljenosti: »Nič si ne morem pomagati s tabo, a brez tebe ne morem živeti!«

Dvanajstina Tvoje pameti z imenom TROJKA podpira samosvojo, izjemno koristno značajsko potezo. Gre za sposobnost, ki Ti omogoča odkriti prav vsako, ostalim dvanajstinam prikrito nevarnost, zahrbtnost, napačnost in zavratnost življenja na tem planetu. Tudi to dvanajstino Tvoje pameti lahko trajnostno smiselno uporabiš samo v primeru, da si z lastno ali tujo vestjo urediš in očistiš zavest. Ta del Tvoje pameti Ti je lahko v pomoč s svojo izjemno domiselnostjo, v škodo pa, kadar se domiselnost (v primeru nizke ravni Tvoje duhovne prebujenosti) sprevrže v domišljavost ali romantične sanjarije.

V primeru nizke ravni Tvoje duhovne prebujenosti ta del Tvoje pameti sicer v življenju nenehno odkriva napačnosti, nevarnosti, zahrbtnosti in zavratnosti, zaradi premalo okrepljene notranje moči pa postaja Tvoja pamet tudi nenehno zaskrbljena, prestrašena žrtev. Zato Ti lahko TROJKA v duši povzroča občutek manjvrednosti, sledijo občutki negotovosti, prestrašenosti, zaskrbljenosti, dvomljivost, oslabelost, romantična solzavost, omama, izrojenost, zapuščenost, pretirana sanjavost, nestvarnost, neodgovornost, neurejenost, odvisnosti oziroma zasvojenosti, lažnivost, sprenevedanje, ponarejanje, maskiranje, zamegljevanje, lastno razvrednotenje, brezup, samouničevanje ..., kar v telesu povzroča zdravstvene motnje v območjih: stopala, prsti na nogah, limfni sistem, znojnice, sluznice, maščobno tkivo, psihološko nestabilnost – posledice: glivična obolenja, bolezni limfe, bolezni odvisnosti (od hrane, tobaka, alkohola, mamil, iger na srečo ...),  preobčutljivost na vnos zdravil ali mamil ...

Več podatkov najdeš na tej spletni strani v oddelku SEM&VEM IN NARAVA, ki ga ureja urednica priročnika Naravnik®, Lucija Kreuh. 

Naravnik® je zmnožek narave in vesti.

Leta 1982 sem izdelal šesti del moje Zgodovine Slovencev v filmskih freskah (Knežji kamen). Od tedaj načrtno raziskujem pomen poštenega, pravičnega in smiselnega (z eno besedo vestnega) sojenja za moralno in gospodarsko stanje v vsaki skupnosti. Na temelju mojega preučevanja slovenskega sodstva od knežjega kamna preko dahavskih procesov do pravnomočne obsodbe Janeza Janše lahko rečem: slovensko sodišče še nikoli v zgodovini ni bilo vodeno na tako nizki stopnji duhovne prebujenosti kot danes. V ljudskem jeziku bi rekel: poden. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.