VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

č†ETRTA OD DVANAJSTIH DVANAJSTIN PAMETI

Vsebina

153. DAN - 4/12 - NARAVNIK IN INTERES VESTI

20.11.2014

Rudi Klarič

NARAVNIK IN INTERES VESTI

Naravnik® - priročnik za vsakodnevno praktično uporabo naravnih zakonitosti - vsako leto izide v dveh knjigah. Tisti del, ki je v vsakodnevni uporabi in ga nosiš s seboj, je prvi del. Drugi del, priloga, pa vsebuje navodila za uporabo in ga imaš lahko doma za študijske namene. Najširše uporaben del navodil za uporabo je po moji oceni vse, kar je povezano s prehrano. Ne poznam namreč nič živega na tem svetu, ki se na ta ali oni način ne prehranjuje. Od načina prehranjevanja pa je odvisno zdravje in življenjska doba vsakega telesa. Na duhovni ravni je Naravnik® najbolj uporaben za čiščenje in brušenje vseh dvanajstih dvanajstin Tvojega osebnega značaja. Od Naravnika imaš največ koristi, če moja priporčila uporabljaš za urejanje in čiščenje lastne in ne tuje miselnosti.

ČETRTA DVANAJSTINA – ŠTIRKA

RAZISKOVANJE BIVANJA

od 20. marca 2015 od 23:46 do 20. aprila 2015 do 11:43

Osnovna značilnost te dvanajstine je nestrpnost: »Hočem vse in to takoj!« V primeru zaljubljenosti: »Poročiva se, saj se poznava že dva dni!«  

Ko pa dovolj dvigneš raven svoje duhovne prebujenosti in posledično tudi okrepiš notranjo moč, bo četrta dvanajstina Tvoje pameti z drznostjo in pionirskim, razvojno-raziskovalnim načinom delovanja odlično služila Tvojim prizadevanjem, da v življenju čim več razumeš. Bolj ko v tem uspeš, bolj se poveča Tvoja priljubljenost. Na živce greš le tistim, duhovno še ne dovolj prebujenim (večini), ki si še niso dovolj okrepili lastne notranje moči.

Dvanajstina Tvoje pameti z imenom ŠTIRKA – četrta dvanajstina Tvoje duševnosti – Ti služi tudi za to, da si zamisliš, kako se da narediti tisto, kar je na videz neizvedljivo. Ta dvanajstina Tvojih možganov Ti ob uspešni uporabi omogoči udoben, bogat, aristokratski način življenja, pa tudi krepitev samoohranitvenega nagona – in s tem odpornosti telesa.

V primeru Tvoje notranje šibkosti Ti ta del Tvoje pameti v duševnosti povzroča nepremišljenost, zaletavost, predrznost, vzkipljivost, pretirano napadalnost (agresivnost), a tudi negotovost, dvom, stisko, strah ..., v telesu pa zdravstvene motnje v območjih glava, obraz, možgani, zgornja čeljust, žleza hipofiza, težave z ostalimi žlezami – s posledicami: glavoboli, možganska kap, težave z vidom, vohom in sluhom ... 

INTERES

Tvoja vest Ti pove, kaj je v Tvojem trajnostnem življenjskem interesu. Gre za poslanstvo, za tisti del Tvojega življenjskega smisla, ki presega življenjsko dobo Tvojega telesa. Vestno delujoča sodnica in sodnik imata vsekakor prednostni interes soditi pošteno, pravično in trajnostno smiselno (pomeni: vestno). Nista v službi prava. Pravo jima služi, da bi lahko razsodila pošteno, pravično, trajnostno, smiselno, človečno - z eno besedo vestno - in mimo nepotrebnega odlašanja. Zakaj je Janez Janša - dne 20.11. 2014, ko to pišem -  že 153. dan v zaporu, kljub temu, da še vedno ni jasno, ali je obsojen pravično ali krivično? Izključno samo zato, ker slovenska sodna praksa še vedno izhaja iz časa, ko pravo ni služilo vestnemu varovanju človekovih pravic, pač pa interesom vladavine brezvestnosti.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.