VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 20. aprila do 21. maja 2015

Vsebina

154. DAN - 5/12 - NARAVNIK

21.11.2014

Rudi Klarič

DELAVNOST IN ZANESLJIVOST

Danes je izšel Naravnik® 2015. Od ponedeljka naprej bo dostopen na Podgozdu in v nekaterih trgovinah, ki prodajajo knjige in druge dragocenosti. Več podatkov o tem vsakoletnem knjižnem priročniku je dostopnih na tej spletni strani v oddelku SEM&VEM IN NARAVA. Za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju bika, Naravnik® razlaga, da imate poudarjene naslednje značajske poteze:

PETA DVANAJSTINA – PETKA

PRILAŠČANJE – DELOVANJE

od 20. aprila 2015 od 11:43 do 21. maja 2015 do 10:46

Osnovna značilnost te dvanajstine Tvoje pameti je pridnost: »Daj mi streho in hrano, pa bom vse življenje delal(a) zate!« V primeru zaljubljenosti: »Če boš vedno izključil(a) plin, ugasnil(a) luči, zaklenil(a) vrata, ko bova kam šla, te bom imel(a) za vse večne čase rad(a).«

Dvanajstina z imenom PETKA je splošno uporabna, saj se ta del duševnosti želi dokazovati z zanesljivostjo, delom in izdelki. Zato je ta dvanajstina voljna narediti marsikaj za kogarkoli. Z okrepljeno notranjo močjo zmoreš to plemenito lastnost ponuditi samo tistim, ki so tega vredni. V trenutkih Tvoje nemoči pa je sposobnost tega področja Tvoje pameti na razpolago tudi tistim, ki si tega ne zaslužijo; a to samo zato, ker imajo močnejše možgane od Tvojih.

V primeru nizke stopnje Tvoje duhovne prebujenosti si ta del Tvoje duševnosti prizadeva tudi za prilaščanje ljudi in stvari, povzroča ljubosumnost, posesivnost, jeznoritost, zamerljivost, togost, nagonski način odločanja, pohlep, precenjevanje pomena užitkov, partnerstev in brezmejno kopičenje nekoristnih stvari ..., kar je vzrok za zdravstvene motnje v območjih: vrat, grlo, sapnik, požiralnik, spodnja čeljust, žleza ščitnica, priželjc – posledice: vnetja grla, nosni polipi, hripavost, angina, davica, golša, vnetje mandljev ...

USTAVNO SODIŠČE

je odločilo, naj bo Janez Janša še naprej poslanec. To je logično, saj obstaja utemeljen dvom v pravičnost sodbe, zaradi katere je v zaporu. Bližnja prihodnost bo pokazala, katere sodnice in sodniki imajo prednostni interes soditi pošteno, pravično in trajnostno smiselno (pomeni: vestno). Take sodnice in sodniki niso v brezvestni, birokratski službi prava. Ne služijo pravu. Pravo služi njim, da bi lahko razsodili pošteno, pravično, trajnostno, smiselno in mimo nepotrebnega odlašanja (z eno besedo: vestno).

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.