VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

IDRIJCA NA POTI PROTI SOČI

Vsebina

155. DAN - 6/12 - Naravnik®- DRUŽENJE

22.11.2014

Rudi Klarič

Naravnik® - DRUŽENJE

Naravnik® 2015 za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju dvojčkov, razlaga, da imate poudarjene naslednje značajske poteze:

ŠESTA DVANAJSTINA – ŠESTKA

GOVOR – SPORAZUMEVANJE

ŠESTKA traja od 21. maja 2015 od 10:46 do 21. junija 2015 do 18:39

Osnovna značilnost te dvanajstine je strah pred osamljenostjo: »Naredi z mano, kar hočeš, le ne pusti me same(ga)!« V primeru zaljubljenosti: »Lahko greva v kino ali gledališče, na razstavo ali nogometno tekmo, dobi se nova vrsta sladoleda, mogoče bi šla na morje; moram še premisliti, je toliko možnosti ...«

Dvanajstina Tvoje pameti z imenom ŠESTKA imenitno služi zbiranju in prenašanju najrazličnejših informacij. Šele ko si tudi na tem področju okrepiš notranjo moč (prisotnost duha), Ti lahko začne ta dvanajstina Tvoje duševnosti dolgoročno smiselno služiti. Potem ne more več svojeglavo zbirati podatkov vsevprek, pač pa le tiste, ki koristijo Tvojemu trajnostnemu življenjskemu poslanstvu. V trenutkih visoke stopnje Tvoje duhovne prebujenosti lahko ta del duševnosti uporabiš tako, da postane Tvoje spolno življenje neposredno (nezapleteno), zelo raznoliko in kakovostno.

V primeru Tvoje duhovne zaspanosti pa Ti ta del Tvoje pameti v duševnosti povzroča pretirano radovednost, površnost, raztresenost, zavajajoč občutek vsevednosti, domišljavost ob hkratnem občutku manjvrednosti, izgubljenosti, razdvojenosti ..., kar povzroča živčnost in razdražljivost ter posledično zdravstvene motnje v območjih: roke, ramena, pljuča, osrednji živčni sistem, motnje dihanja (zlasti pri vdihu) – s posledicami: astma, bronhitis, pljučnica, govorne motnje, avtizem, alzheimerjeva bolezen ...

22.11.2014

INTERES USTAVNEGA SODIŠČA

Edinole ustavno sodišče v Sloveniji lahko odloči, ali je sodni proces proti Janezu Janši potekal v skladu z ustavo. Slovenska ustava namreč od sodišča zahteva, da prednostno varuje človekove pravice. Ne obstaja nikakršna sodna praksa, ki bi bila nad z ustavo zajamčenimi človekovimi pravicami. Postavljanje kakršnega koli pravila ali zakona nad v ustavi zapisane človekove pravice je brezvestno, protipravno in nečastno. Slovenska ustava ni v službi sodstva, je v službi ljudstva. Sodstvu zapoveduje, da mora sodili pošteno, pravično, trajnostno, smiselno in mimo nepotrebnega odlašanja (z eno besedo: vestno). Članica ali član ustavnega sodišča, ki postavlja kakršen koli interes nad z ustavo zajamčene človekove pravice, ravna zavrženo in za vse večne čase zapravi svojo sodniško in človeško čast.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.