VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

POLETJE

Vsebina

156. DAN - 7/12 - NARAVNIK

23.11.2014

Rudi Klarič

POMOČ DRUGIM

Za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju raka, Naravnik® razlaga, da imate poudarjene naslednje značajske poteze:

SEDMA DVANAJSTINA – SEDEMKA

ČUTENJE – SOČUSTVOVANJE

Natančno obdobje sedme dvanajstine (astrološko znamenje rak) je navedeno v Naravniku za vsako tekoče leto.

Osnovna značilnost te dvanajstine je miselnost žrtve: »Res je, da se uničujem, a tako najbolje pomagam drugim!« V primeru zaljubljenosti: »Ti si kriv(a) za vse!«

Če se duhovno prebudiš in si okrepiš notranjo moč, Ti dvanajstina Tvoje pameti z imenom SEDEMKA služi za to, da zmoreš drugim pomagati zlasti z deli, ki jih je v življenju treba nenehno ponavljati. Ta del sposobnosti Tvoje pameti Ti omogoča, da lahko uživaš tudi v delovanju, ki sicer nima trajnostnega smisla, zagotavlja pa podlago, na kateri lahko utemeljiš ali drugim pomagaš utemeljiti trajnostni smisel življenja. Dokler ne zbereš dovolj notranje moči, imaš samo podlago, nimaš pa ničesar, kar bi se dalo postaviti nanjo. Zdi se, da se Ti nenehno godi krivica in edini smisel Tvojega življenja postane, da se ves čas žrtvuješ za druge.

V primeru Tvoje duhovne zaspanosti Ti SEDEMKA povzroča čemernost, muhavost, vzkipljivost, nepopustljivost, pretirano radodarnost, pretirano željo po varnosti ter navezanost na dom in korenine ter preveliko odvisnost od vere in luninih men ..., kar povzroča zdravstvene motnje v območjih: prsni koš, oprsje, dojke, želodec, trebuh, ženski spolni organi (maternica v času nosečnosti), telesne tekočine, ovoji oz. mrene (prsna, rebrna, srčna, trebušna) – posledice: čiri, slaba prebava, boleče menstruacije, težavna nosečnost, vnetja mren, tumorji ...

ČAST SODNICE IN SODNIKA

Sodnica ali sodnik, ki postavlja kakršen koli interes nad z ustavo zajamčene človekove pravice, ravna nečastno.

Vsaka sodba Evropskega sodišča za človekove pravice, ki obsodi Republiko Slovenijo zaradi kršenja človekovih pravic, pomeniti tudi zapravljen ugled in čast vseh, ki so pri obsojenem kršenju človekovih pravic sodelovali.

Sodnicam in sodnikom, ki so sodelovali pri nepoštenem, nepravičnem, pristranskem, avtoritarnem oziroma arbitrarnem sodnem postopku, bi morala biti odvzeta pravica do opravljanja sodniškega poklica.

Moja vest mi pravi, kaj bi reklo Evropsko sodišče za človekove pravice o spoštovanju človekovih pravic o slovenskem sodnem procesu zoper Janeza Janšo v zadevi Patria, če bi pravo uporabilo tako, da bi lahko razsodilo človečno oziroma vestno (trajnostno smiselno).

MOJA VEST TI PRAVI 

Z nakupom in uporabo kateregakoli mojega dela čiste vesti urejaš in čistiš miselnost Tvoje pameti in podpiraš trajnostni razvoj moje samo-spreminjevalno-zdravilne in varovalne energijske metode Sem&vem®.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.