VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 23. julija do 23. avgusta 2015

Vsebina

157. DAN - 8/12 - NARAVNIK

24.11.2014

Rudi Klarič

NEPOPUSTLJIVOST

Za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju leva, Naravnik® 2015 razlaga, da imate poudarjene naslednje značajske poteze:

OSMA DVANAJSTINA – OSEMKA

VODENJE – PODJETNIŠTVO

od 23. julija 2015 od 5:32 do 23. avgusta 2015 do 12:38

Osnovna značilnost te dvanajstine je nepopustljivost: »Tako bo in to je vse, kar moraš vedeti!« V primeru zaljubljenosti: »Ljubim te! Brez mene si nič! Zahvali se Bogu, da me imaš!«

Z okrepljeno notranjo močjo dvanajstina Tvoje pameti z imenom OSEMKA začne odlično služiti za to, da lahko prevzameš trajnostno smiselno vodenje najrazličnejših projektov. Vendar je predpogoj za zdravo in poslovno uspešno vodenje podjetniških načrtov, da se najprej usposobiš za trajnostno smiselno vodenje projekta Tvojega lastnega življenja. Dokler ne zmoreš tega, so vsi drugi Tvoji načrti utemeljeni predvsem na domišljavosti Tvoje pameti. V stanju duhovnega spanja in posledične šibke notranje moči namesto vodenja projekta Tvojega življenja podcenjuješ druge in jim zapoveduješ, kaj morajo misliti, govoriti, kako morajo delovati, česa ne smejo jesti ali početi in kako morajo živeti.

V primeru nizke stopnje Tvoje duhovne prebujenosti Ti ta dvanajstina v zavestnem delu Tvoje pameti povzroča ustvarjalno zavrtost, nesamozavest, nepodjetnost, samovšečnost, dramatiziranje, vsiljivost, gospodovalnost, častihlepje ..., kar povzroča zdravstvene motnje v območjih: srce, zgornji del hrbta, hrbtenica, arterijski krvni obtok, rebra – s posledicami: angina pektoris, srčna aritmija, srčni infarkt, deformacije hrbtenice, bolezni in poškodbe hrbtenice ...

MALO POZNO, A VENDAR OD SRCA

Vsaka sodba, ki je osnovana na prioriteti spoštovanja sodne prakse in pravniške filozofije pred (s podpisano evropsko konvencijo o človekovih pravicah zagotovljeno) pravico do poštenega, pravičnega, nepristranskega, smiselnega (vestnega) sojenja, je nična in jo je potrebno zavreči. Bolj jo trenutna slovenska vladavina prava zagovarja in opravičuje, manj je opravičljiva. Če bo evropsko sodišče ugotovilo, da so bile v postopku zoper Janeza Janšo kršene temeljne človekove pravice, bodo vsi zagovori in vsa pojasnila odgovornih prepozni. Edina možnost za sicer že močno zakasnelo, a še ne prepozno duhovno prebuditev in opustitev brezvestne sodne prakse enkrat za vselej, je slovensko ustavno sodišče. Kaj bo reklo? Kdaj bo reklo?

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.