VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 23. avgusta do 23. septembra 2015

Vsebina

158. DAN - 9/12 - NARAVNIK

25.11.2014

Rudi Klarič

NATANČNOST, OBČUTLJIVOST

Za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju device, Naravnik® 2015 razlaga, da imate poudarjene naslednje značajske poteze:

DEVETA DVANAJSTINA – DEVETKA

SLUŽENJE – OBČUTENJE

od 23. avgusta 2015 od 12:38 do 23. septembra 2015 do 10:22

Osnovna značilnost te dvanajstine je poudarjena natančnost: »Zahtevam, da mi podrobno razložiš, kaj natančno misliš!« V primeru zaljubljenosti: »Najprej se morava natančno dogovoriti, čigavo je kaj!«

Dragocena posebna zmožnost dvanajstine Tvoje pameti z imenom DEVETKA Ti omogoča, da se o pomembnih življenjskih odločitvah odločaš previdno, občutljivo, podrobno, natančno, gospodarno in Tvoji vesti odgovorno. Tvoj osebni navdih in šesti čut, ki sta okrepljena v DEVETI dvanajstini Tvoje pameti, Ti omogočata doseganje nadosebnih in nadnaravnih delovnih dosežkov. Dokler se duhovno dovolj ne predramiš in ne okrepiš notranje moči, pa si le nemočna žrtev (sicer dragocenih) nadarjenosti Tega dela Tvoje pameti.

V primeru Tvoje duhovne šibkosti Ti ta dvanajstina v duševnosti povzroča sitnost, dlakocepstvo, prekritičnost, zbadljivost, preobčutljivost, zamerljivost, zbeganost, zaskrbljenost, nesmiselno garaštvo, nasilnost, strah pred boleznijo, namišljene bolezni, negotovost, dvomljivost ..., kar v telesu povzroča zdravstvene motnje v območjih: organi prebave in presnove (tanko in debelo črevo, dvanajstnik, vranica, trebušna slinavka), motorični živčni sistem – posledice: gastroenteritis, vnetje debelega črevesa, vnetje trebušne slinavke, povečanje vranice, diabetes, šibka peristaltika – leno mišičje črevesja ...

VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE

Na prvi pogled se zdi, da je vzrok za brezvestno sodno prakso v Sloveniji edinole v sodnicah in sodnikih slovenskega sodnega vrha. A resnica je bolj mučna. Odgovorne za moralni in gospodarski razkroj, ki smo mu priče, so slovenske vlade, ki niso pripravile in državnemu zboru v sprejetje ponudile zakonodaje, ki bi po letu 1991 prepovedala uporabo sodne prakse, ki jo je porodil totalitarni režim. Če bi vlada RS predpisala ostre kazni za vsako sodnico in sodnika, ki v sodnem postopku ne bi izkazala in dokazala prednostnega interesa za varovanje človekovih pravic, bi bila državljankam in državljanom Republike Slovenije prihranjena prenekatera sodna krivica. Tudi Janez Janša bi bil na svobodi in Slovenija bi lahko imela drugačno vlado. Obsoditi nekoga na dve leti zapora na osnovi slutenj je sicer res neizbrisna sramota za slovensko sodstvo, največjo odgovornost za to, da je slovensko sodstvo sploh lahko razsojalo na brezvesten način, pa zadene Vlado Republike Slovenije.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.