VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 23. septembra do 23. oktobra 2015

Vsebina

159. DAN - 10/12 - NARAVNIK

26.11.2014

Rudi Klarič

RAZSODNOST

Če Tvojo pamet in njene zmožnosti zavestno in načrtno uporabljaš, je zate dragoceno spoznanje, da vsebuje vsaka pamet dvanajst značajskih dvanajstin. Vsaka dvanajstina ima ob svojem času prevladujoč vpliv. Dvanajstina, v kateri je Tvoj rojstni datum, odloča, katere značajske posebnosti bodo prevladovale v primeru nizke stopnje Tvoje duhovne prebujenosti.

Za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju tehtnice, Naravnik® 2015 razlaga, da imate v času desete dvanajstine, bolj kot drugi, poudarjene naslednje značajske poteze:

DESETA DVANAJSTINA – DESETKA

PRIMERJANJE – TEHTANJE

od 23. septembra 2015 od 10:22 do 23. oktobra 2015 do 19:48

Osnovna značilnost te dvanajstine je občutek manjvrednosti: »Jaz že ne morem biti nikomur všeč!« V primeru zaljubljenosti: »Če nimaš resnih namenov, ne bo nič, ker jaz nisem tak(a)!«

Natančnost in počasnost načina delovanja te dvanajstine možganov je tako zelo kakovostna, da si po pravici zasluži oznako: pretehtanost. Če se duhovno prebudiš in si okrepiš notranjo moč, Ti dvanajstina Tvoje pameti z imenom DESETKA služi za to, da se pri pomembnih življenjskih odločitvah ne odločaš prenagljeno. Ta dvanajstina Tvojega biološkega računalnika Ti omogoča dobro premišljene odločitve, saj deluje kot blažilec sunkov.

V primeru duhovne lenobe in posledično šibke notranje moči pa ta del Tvoje pameti povzroča lenobo in nenehno odlašanje, tudi pri takih življenjskih odločitvah, pri katerih prav malo ali celo nič ne tvegaš. V primeru Tvoje duhovne šibkosti Ti ta dvanajstina v duševnosti povzroča staromodnost, strah pred spolnostjo, opravljivost, lahkovernost, brezvoljnost, popustljivost do sebe ..., kar v telesu povzroča zdravstvene motnje v območjih: ledvice, ledveni predel hrbtenice, nadledvična žleza – posledice: vnetje ledvic, ledvični kamni, lumbago, okvara skorje nadledvičnih žlez ... 

SODNICE IN SODNIKI

Pamet, porojena v deseti Naravnikovi dvanajstini, ima poudarjen značaj, ki omogoča razsodnost. To pa ne pomeni, da ne bi mogli biti rojeni v ostalih dvanajstinah razsodni. Pomeni le, da se morajo ostali za razsodnost nekoliko bolj potruditi. Ni tako pomembno, v kateri dvanajstini sta sodnica ali sodnik rojena, bistveno je, kolikšno stopnjo duhovne prebujenosti premoreta. Od ravni njune duhovne prebujenosti namreč zavisi, ali bo sodba pravična ali krivična, smiselna ali nesmiselna, poštena ali nepoštena ... 

Koliko časa bo pravnomočno obsojeni Janez Janša še v zaporu, zavisi izključno samo od stopnje duhovne prebujenosti tistih, ki bodo o tem še razsojali. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.