VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

od 23. oktobra do 22. novembra 2015

Vsebina

160. DAN - 11/12 - NARAVNIK

27.11.2014

Rudi Klarič

PRERAČUNLJIVOST – SAMOZDRAVLJENJE

Če Tvojo pamet in njene zmožnosti zavestno in načrtno uporabljaš, je zate dragoceno spoznanje, da vsebuje vsaka pamet dvanajst značajskih dvanajstin. Vsaka dvanajstina ima ob svojem času prevladujoč vpliv. Dvanajstina, v kateri je Tvoj rojstni datum, odloča, katere značajske posebnosti bodo prevladovale v primeru nizke stopnje Tvoje duhovne prebujenosti.

Za tiste, ki ste rojeni v astrološkem znamenju škorpijona, Naravnik® 2015 razlaga, da imate v času enajste dvanajstine, bolj kot drugi, poudarjene naslednje značajske poteze:

ENAJSTA DVANAJSTINA – ENAJSTKA

NAČRTOVANJE – PREROJEVANJE

od 23. oktobra 2015 od 19:48 do 22. novembra 2015 do 16:26

Osnovna značilnost tega dela Tvoje pameti je zamerljivost: »Govori o meni, kar hočeš, a gorje ti, če o meni rečeš kaj slabega.« V primeru zaljubljenosti: »Pojdiva v posteljo, boš videl(a), kako te ljubim.«

Dvanajstina Tvoje pameti z imenom ENAJSTKA omogoča vsakomur, ki je rojen v tej dvanajstini, da z okrepljeno duhovno močjo in urejeno in očiščeno zavestjo prerodi (regenerira) in obnovi pokvarjene dele organizma in pozdravi tudi bolezni, ki so za medicino neozdravljive. ENAJSTKA Ti ponuja koristno zmožnost – preračunljivost. Z visoko stopnjo duhovne prebujenosti in posledično okrepljeno notranjo močjo lahko preračunljivost uporabiš na tak način, da se Ti vse v življenju izplača. V stanju, ko notranje oslabiš, pa Ti ta dvanajstina Tvoje pameti zmore organizirati življenje samo tako, da sicer imaš dobiček, vendar pa so drugi zaradi tega na izgubi. Manjše težave s policijo oziroma sodišči nastopijo zavoljo trenutnih, večje pa po dolgotrajnejših obdobjih Tvoje duhovne lenobe v odnosu do enajste dvanajstine Tvoje pameti. Zavoljo nizke ravni duhovne prebujenosti in posledične notranje šibkosti se smiselna preračunljivost pameti zlahka sprevrže v maščevalnost.

V primeru Tvoje notranje šibkosti Ti ta del možganov v duši povzroča ne samo maščevalnost, pač pa tudi sebičnost, nepopustljivost, brezčutnost, odtujenost, zavajanje, zakrčenost, sovraštvo, besnilo, ljubosumje, mučiteljstvo, samouničevalnost, rušilnost, grobijanstvo, ukazovalnost, obsedenost ..., kar v telesu povzroča zdravstvene motnje v območjih: spolni organi – reproduktivni sistem (jajčniki, moda, prostata ...), organi izločanja, analno področje, trtica – posledice: razna vnetja, hemoroidi, venerične (spolno prenosljive) bolezni, aids, impotenca, več vrst raka, povečana prostata ...

MAŠČEVALNOST

Spolna energija je temeljna. Visoka stopnja duhovne prebujenosti Ti omogoča ustvarjalnost, ki je tesno povezana z zmožnostjo božanskega spolnega odnosa. Brez spolnosti bi vse živo na našem planetu v najkrajšem času izumrlo. ”‹Duhovno speče osebe so lahka žrtev enajste dvanajstine svoje pameti. Posledica je bodisi zatrta ali izrojena spolnost. Takih oseb se poloti maščevalnost, zavist, zloba, sovraštvo, potreba po mučenju drugih, ljubosumnje ... Nizka raven duhovne prebujenosti povzroča največjo škodo na področju spolnosti. Zaradi tega so bili v zgodovini človeštva mnogi pogumni in ustvarjalni ljudje krivično obsojeni na osnovi enakih “dokazov” in po isti “logiki” kot Janez Janša.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.