VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

GOZDOVI MOLČIJO

Vsebina

163. DAN - SPEČI GOZDOVI

30.11.2014

Rudi Klarič

KO SE DUHOVNO PREBUDIŠ

V preteklih trinajstih dneh sem Te opozarjal na pomen dvanajstih značajskih področij, ki so Ti na razpolago vsak hip Tvojega življenja. Ko se dovolj duhovno prebudiš in si okrepiš notranjo moč, začne postajati vseh dvanajst dvanajstin Tvoje pameti med seboj uglašena, dobro utečena in uigrana skupnost. Samo v tem primeru lahko nemoteno prevzameš vestno odgovornost odločanja. Namesto Tebe ne odločajo več niti posamezne dvanajstine Tvoje pameti, niti geni, niti nagoni, niti čustva, niti tuja pamet. Ko se duhovno dodobra prebudiš, Ti Tvoja duševnost ne povzroča več ponavljajočih se življenjskih in zdravstvenih težav. Vseh dvanajst dvanajstin Tvoje pameti začne v medsebojnem sporazumevanju in sodelovanju iskati trajnostno smiselne (vestne) in hkrati tudi naravne načine za udejanjanje Tvojih odločitev in izpolnjevanje Tvojega življenjskega poslanstva. Tvoja pamet in telo Te začneta spoštovati in zvesto služiti Tvoji čisti vesti. Naravno samozdravilno delovanje organizma se začne prebujati in krepiti.

ŠE ENKRAT – ZAKAJ NAZAJ?

Glede na to, da bo v moji domači reki Kolpi še preteklo veliko vode, preden si bo mogoče v vsaki slovenski knjižnici izposoditi DVD z mojim filmom ZAKAJ NAZAJ, bom kar sedaj objavil odgovor na naslovno vprašanje. Film pripoveduje o tem, kako so se slovenski taboriščniki v Buchenwaldu, v sodelovanju z mednarodno tajno taboriščno organizacijo, sami oborožili in osvobodili. Po povratku v domovino jih je brezvestno sodišče Zveze komunistov Slovenije obtožilo in obsodilo brez dokazov (na osnovi enake sodne prakse, kot je bila uporabljena pri Janezu Janši). Deset jih je bilo obsojenih na smrt in ustreljenih na neznanem kraju. Zveza komunistov jih je pokopala tako, da še danes nihče ne ve za njihove grobove. Dvajset jih je bilo obsojenih na dolgoletne zaporne kazni. Ostali, ki so se uklonili in “priznali” vse, kar so tožilci in sodišče od njih zahtevali, so se morali za vsak primer, da se ne bi premislili, redno javljati na slovenski uradni psihiatriji. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.