VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Srečal sem ju v Mumbaju, ko je bil še Bombay

Vsebina

8 - SPOLNOST KOT INTIMNOST (NK-165. DAN)

2.12.2014

Rudi Klarič

SPOLNOST KOT INTIMNOST

Povzetek vprašanja od včeraj:

“Zanima me, ali je verjetno, da ima tistih pet oseb, ki so na ustavnem sodišču bile za to, da Janez Janša obdrži mandat v državnem zboru, dokler ne izkoristi vseh pravnih možnosti za svojo oprostitev, razčiščeno in v praksi urejeno spolnost. Ali bi iz tega izhajalo, da so one štiri osebe, ki so si prizadevale za odvzem mandata, spolno neuke?”

ODGOVOR MOJE VESTI

Spolna moč je najpomembnejša moč tega sveta. Brez nje ne bi bilo nobene vrste življenja.

Za žensko ali moškega, ki sta se odločila za preprost način življenja, ni nobena tragedija, če je njun spolni odnos nekoliko podcenjen. Večina ljudi namreč lahko živi povsem normalno in učinkovito, tudi če ostanejo brez dela ali celo popolnoma brez spolnih organov ali če živijo mimo potreb svojih spolnih organov.

Bolj pa morajo paziti, da se ne preobremenjujejo s preodgovornimi in zahtevnimi ustvarjalnimi napori vsi, ki so jim s kirurškim posegom odstranili vitalne dele spolnih organov (na primer jajčnike, maternico ali oboje, oziroma pri moških prostato ali eno od jajc ali pa oba.

Med najzahtevnejše poklice nedvomno sodi tudi sodniški. Ne gre samo za varovanje organizma pred preobremenitvami. Gre tudi za zmanjšano zmožnost dovolj hitrega, pravičnega in razsodnega varovanja človekovih pravic. Nerazčiščenost na področju spoplnosti vsekakor pusti odkrite in prikrite posledice v pameti človeka. 

Spolnost in zdravje vsakogar (tudi sodnic in sodnikov) je osebna skrivnost, v katero nimam namena posegati. Sem pa dolžan opozoriti na neizpodbitno dejstvo, da za vsako posledico obstaja vzrok. S prikrito zlobo, zamerljivostjo, privoščljivostjo, strahom, napadalnostjo, ozkomiselnostjo, ljubosumnostjo, zavistjo, lahkovernostjo, fanatičnostjo, sovražnostjo do drugače mislečih ... skratka z duhamornostjo obremenjena pamet sčasoma pusti v organizmu težko popravljive posledice.

Ob določenih znakih medicina priporoča določene organe odstraniti. Z odstranitvijo teh organov pa niso odstranjeni vzroki. Potuhnjeno, zahrbtno delujo荠škodljiv način mišljenja zgolj s kirurškim posegom ni odstranjen. Prav nasprotno. Z odstranitviho organov se prikrita duševna slabost okrepi in še bolj kot prej ogroža zdravje drugih delov organizma. Telo se lahko razleze v brezoblično maščobno gmoto, ali posuši do kosti. Bolje kot s prezgodnjo operacijo, bi bilo poskusiti s spremembo miselnosti vsaj na področju - spolnosti.

Zato seveda priporočam vsakomur, ki mu je medicina s preventivnim ali kurativnim namenom odstranila katerega od organov, da vsaj začasno opusti izjemno odgovorna in ustvarjalna dela, zlasti pa na sodišču. Vsakomur predlagam, da si do take mere okrepi notranjo moč, da se zmore soočiti z lastnimi prirojenimi ali po rojstvu pridobljenimi podzavestnimi (zahrbtnimi) miselnimi stanji. Prikrita protislovna miselna stanja so resnični vzrok za vsako zahrbtno bolezen. Prepoznavanju in spočetka onemogočanju, kasneje pa tudi odstranjevanju notranjih zločestih miselnih protislovij služi moja dvorana Prebujevalnica na Podgozdu.

V preventivne namene si lahko – tudi če nikoli nimaš nobenega opravka na sodišču – koristiš tudi z vsakodnevnim počasnim prebiranjem mojega neodvisnega komentarja.

Še močnejše energijsko polje čiste narave in čiste vesti lahko ustvariš z večkratno uporabo mojih DVD vsebin. Za začetek priporočam naslove: BLIŽNJICA, VSE OB SVOJEM ČASU, ZAKAJ NAZAJ in seveda tudi MELODIJA VESTI – UVOD ali VEST IN PRAVO, ki jih najdeš v okviru moje spletne strani. POVEZAVA > RUDI KLARIČ SEZNAM DEL

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.